(VIDEO) “Boleh Runtuh Ni..” – Netizen Cuak Tengok Keadaan Terkini Parking Bawah ‘Ice Skating’ Mall Terkenal

Kehidupan

(VIDEO) “Boleh Runtuh Ni..” – Netizen Cuak Tengok Keadaan Terkini Parking Bawah ‘Ice Skating’ Mall Terkenal

Baru-baru ini tular di aplikasi TikTok, video perkongsian daripada seorang pengguna yang memaparkan keadaan terkini tempat parkir kereta di bawah ice rink, Sunway Pyramid.

Advertisement

Menerusi video tersebut, dilihat bahagian siling tempat parkir kereta itu telah dipenuhi dengan lumut dan mengeluarkan titisan air sehingga menyebabkan lantai parkir berkenaan basah dan berlopak.

Difahamkan, keadaan ini boleh menyebabkan konkrit menjadi mudah merekah jika dibiarkan atau tiada kerja pembaikan dilakukan.

sunway

Keadaan bawah ice skating sunway pyramid.

Sehingga kini, video tersebut telah meraih 827.3K tontonan, 65.4K tanda suka, 1.5K komen di laman TikTok.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen turut berasa cuak melihat keadaaan terkini mall tersebut.

@jangrembau

#fyp Keadaan bawah ice skating sunway pyramid

? Sedih – Instrumental – Asraf Studio

“Jangan laa runtuh lagi, tak merasa lagi woii nak main,” tulis seorang netizen.

“Tunggu masa je tu, kalau pengurusan tak nak ambil kisah tak apa, jangan sampai nyawa melayang baru terkial tak guna dah,” tulis seorang pengguna TikTok.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.

Door gift rare
9 bulan lalu

(VIDEO)"Ada Timun, Bendi.."- Dah 'Bosan' Dengan Bunga Telur, Pengantin Bagi Sayur Segar Sebagai 'Doorgift' Untuk Tetamu

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : TikTok

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...