(VIDEO) “Boleh Nilai Dah Perangai Orang Macam Tu..” – Patahkan Pokok Sesuka Hati Kerana Calarkan Kereta, Individu Dibidas Netizen

Hiburan

(VIDEO) “Boleh Nilai Dah Perangai Orang Macam Tu..” – Patahkan Pokok Sesuka Hati Kerana Calarkan Kereta, Individu Dibidas Netizen

Viral di media sosial kebelakangan ini sebuah rakaman CCTV yang melihatkan seorang wanita sedang mematahkan pokok di kawasan rumah pemilik rakaman CCTV berkenaan.

Bimbang calarkan kereta

Menerusi video yang berdurasi kurang seminit itu, terlihat sebuah kereta jenis Honda HR-V yang memarkir di tepi kawasaan perumahan tersebut. Kemudian, wanita yang duduk di bahagian penumpang kereta itu keluar dan mungkin pintu keretanya itu berlanggar dengan pokok tersebut menyebabkan ia calar.

Advertisement

Selepas itu, wanita berkenaan pun bertindak mematahkan pokok itu dengan memijak di bahagian batang bawah pokok.

Betul ke buat macam ni? Kesian lah pokok ni. Sakit hati saya.

@beautifulnara Pokok tu tak bersalah pun #sembangentertainment #tiktokviral #trendingvideos #malaysia #trendingnewsmalaysia #trending #pokok #pijak ♬ Comedy Scenes – Comical, stupid, odd, lovely (Drumless)(1441321) – Ponetto

Respon netizen

Setelah video terbabit tular di laman TikTok, ramai netizen yang turut menyatakan rasa tidak puas hati dengan perbuatan individu yang terakam itu.

Rumah dia sebelah sana kenapa dia patahkan pokok tu.

 

Tak kira pokok apa pun, pokok orang tanam, jangan macam tu. Kita boleh nilai dah perangai orang yang macam tu.

pokokSumber : TikTok  

Selain itu, kami kongsikan juga artikel trending yang lain pada pautan di bawah.

lelaki maki
2 months ago

(VIDEO) "Lu Letak Balik Sekarang, This Is My Country Bro!" - Tindakan Lelaki Tegur Pasangan Negara Jiran Beli RON95 Dipuji Netizen

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : TikTok

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...