Written by serenity | October 8th, 2018

Jika sebelum ini kita telah dikejutkan dengan beberapa gambar dan video individu mirip selebriti lelaki Malaysia yang beraksi ‘terlampau’, terbaru dikatakan video lelaki mirip Ammar Alfian juga mula tersebar.

Video itu yang menunjukkan Ammar di dalam sebuah bilik mandi menjadi bahan diperkatakan oleh Netizen di Twitter terutamanya komuniti homoseksual. Video yang  penulis terima menunjukkan lelaki mirip Ammar itu memakai berseluar pendek spandex warna biru ‘beraksi’.

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Bagaimanapun, sama ada benar lelaki itu Ammar tidak dapat dipastikan. Siapa tahu kes pelanduk dua serupa, bukan?

Penulis juga memperhatikan penyebaran video seperti ini biasanya berlaku apabila selebriti yang diperkatakan sedang popular. Ammar sedang diperkatakan kerana filem PASKAL. Sebelum ini, video lelaki mirip Syafiq Kyle tersebar ketika dia sedang popular dengan drama Nur.

Apa pun, diharap selebriti kita berhati-hati berinteraksi di media sosial. Memang kes aniaya jika orang lain yang beraksi tetapi mereka pula mendapat nama buruk hanya kerana wajah serupa. – beautifulnara.com

11 responses to Video Bilik Mandi Individu Mirip Ammar Alfian Pula Tersebar?

  1. Anonymous says:

    tu yg susah kalau muka macam bangla…

    2

    1
  2. faraj says:

    aduiii Sebiji muka Bangla dtg Malaysia cari keje, tk Geli ker Pompuan Malaysia tgk…eeeeeeeeeeeeeeeeeee

    2

    1
  3. Guppy says:

    Perasan bagus… kill em all

    0

    2
  4. nanny says:

    memang dia pun. hmmmm. nak bagi alsan ape pulak. mmg suka tayang body nk bg perempuan terliur ke. geli lagi ada ak tengok.

    10

    0
  5. Anonymous says:

    alaaaaaa….bl dh kantoi kate pulak pelanduk 2 serupa laa..3 serupa laa…dl si ariel pn sme jgk…dh ko y gatal sgt g telanjang amik gmbr bagai sape suruh…bl dh kantoi nk slhkan pelanduk pulak…nsb pelanduk x blh ckp…klu x pelanduk pn maki ko….hahahhahahaaa….

    4

    0
  6. KingKoKoNek says:

    hurmmmmmm,,, sejarah si ammar ni mmg lah hebat. tak mustahil ni mmg video dia

    takkan netizen dah lupa kot kisah zaman pecintaan dia dgn sekarang isteri S****** Y***** siap mandi kolam renang pelok sana sini sama sama. oooooops!!!

    deni kan tatu penuh badan, so dlm gmbr ni if xda tatu, makna kata mat bangla lahhhh. kalau ada tatu tuu, paham paham sajalahhhhh

    2

    0
  7. Idris khan says:

    Memang dia pun. Tula dengar haritu nak berhenti berlakon lepas game member gambar bogel 2 org tu. ni tiberrr amik gambar kau pula sebar

    0

    0
  8. anon says:

    memang kau pun ,nak deny lagi batang pelir besar tapi otak kecik ..samdol

    1

    0
  9. Guppy says:

    Ni Fathia versi lelaki…frust pasang tatoo…bahlol

    2

    0
  10. Buat malu kalangan lelaki aje

    0

    0
  11. Nobody says:

    Biasalah mulut orang. Manusia mana terhenti noktah dosanya masa hidup. Belajar menilai orang berdasarkan fakta. Bukan publisiti murahan. Hehehe

    1

    0

Leave a Comment

Optional