February 7th, 2019

Susulan keputusan Emma Maembong membuka tudung, pengarah Michael Ang sekali lagi tampil memberikan komennya.

Menerusi sebuah video yang dimuat naik di akaun Instagramnya, Michael menghormati tindakan Emma itu dan berkata, tidak salah untuk aktres itu membuka tudung sekiranya beliau tidak bersedia.

Sekurang-kurangnya Emma tidak hipokrit memakai tudung demi orang lain.  Apa yang penting hati kena bersih.

Bagaimanapun, bukan semua netizen bersikap terbuka dan boleh menerima pendapat Michael dengan baik. Ada yang mendakwa pengarah itu berat sebelah kerana Emma adalah rakan baiknya.

Seperti yang kita tahu, semua orang berhak memberikan pendapat dan mempunyai pandangan yang berbeza dalam sesuatu perkara. Kita pun janganlah terlalu mengecam Emma dan doakan yang baik-baik sahaja.


35 responses to “(VIDEO) Biarlah Dia Buka, Yang Penting Hati Kena Bersih Tak Hipokrit – Michael Ang Komen Emma Maembong Buka Tudung”

  1. mak c kina says:

    aku salute MA masa dia bash budak2 DR hari tu..dia tau memasing perangai xsemenggah..tp kali ni,sorry MA..aku xsealiran dgn kau..ko xperlu campur urusan agama..blh kalau ko nak bekap emma,tp jgn kaitkan dgn agama..juz say that ko mintak netizen beri emma peluang utk perbaiki diri..

  2. Please says:

    Pls jgn double standard. Plss jgn ckp hati bersih xpe tudung melayang.. maksiat n tunjuk aurat2 sah2 x dibenarkan dlm islam.

Loading...