Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(VIDEO) Berhenti Buat Kenyataan Bodoh – Michael Ang Tempelak Bekas Finalis Dewi Remaja?

Kontroversi melibatkan bekas finalis Dewi Remaja 2018/2019 masih lagi berpanjangan. Terbaru, apabila Ernisha mengeluarkan kenyataan tentang tindakannya yang ‘on off’ berhijab dan imannya semakin tidak kuat kerana terkesan dengan kecaman netizen. Tertanya-tanya betul atau tidak keputusan beliau untuk berhijab sebelum ini.

Advertisement

Tentunya kenyataan Ernisha itu sekali lagi mendapat kritikan dan pengarah Michael Ang terpanggil untuk memberikan sedikit komen mengenai isu berkenaan.

Michael agak pelik dan mempertikaikan kenyataan Ernisha. Pada logiknya, perubahan yang baik seperti menutup aurat pastinya akan diterima baik juga oleh masyarakat.  Pada masa yang sama, Michael menasihati bekas finalis Dewi Remaja itu berhenti mengeluarkan kenyataan yang tidak masuk akal.

Rata-rata netizen bersetuju dengan pendapat Michael. Sepatutnya apa yang berlaku dijadikan sebagai pengajaran dan tidak perlu lagi terus menegakkan benang yang basah.

Apa pula pendapat anda?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

27 Comments

  1. meetomato

    January 27, 2019 at 12:28 am

    yg ustaz2 moden tak nak ke komen psl dewi remaja ni? pilih bulu ke ? tumpang tengok lurah dendam or boobies sekali ke? boobies yg palsu esp lgbts, pandai pulak bagi nasihat.

  2. Anonymous

    January 26, 2019 at 5:03 pm

    NARA, MAKIN SUSAH NAK SCROLL PICK ARTICLE DENGAN COMMENT SECTION PASAL KO JADI LINTAH KEMARUK MENGIKLAN. KO DAH LAMA DAH HIDUP CARI MAKAN DENGAN WEBSITE GOSSIP KO NI, TAKKAN TAK BELAJAR PREFERENCE VISITORS?!!! ALERT LA SIKIT JGN GELOJOH SANGAT!!

  3. Anonymous

    January 25, 2019 at 6:48 pm

    Semak iklan la blog nara ni..

  4. dewi pe ke benda

    January 25, 2019 at 6:47 pm

    on off pakai hijab tu boleh la terima akal sikit sbb bkn senang nak istiqamah… tp yg tak dpt nak diterima akal tu pakai bikini & topi je… pastu minum plak kt kelab mlm… kalau betul2 nak berubah ke arah yg baik buat apa nak gi tempat mcm tu??? pastu acah2 nak jadi dewi… stupid

  5. Jeput malas

    January 25, 2019 at 5:05 pm

    Pasal apa serabut sgt ni nara wei??????nk cr duit agak2 la..aku x nk la tngok iklan kau ni …kang aku lempang jadi dewit raya kau nk ke

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top