(VIDEO) Beraksi Manja Bagai Suami Isteri, Fasha Sandha Dan Aidil Aziz Dikecam Netizen

Hiburan

(VIDEO) Beraksi Manja Bagai Suami Isteri, Fasha Sandha Dan Aidil Aziz Dikecam Netizen

Sedang hangat dilamun cinta dan bakal bernikah pada Mac nanti, pasangan Fasha Sandha dan Aidil Aziz begitu terbuka mempamerkan kemesraan dan sisi romantik mereka.

Advertisement

Semakin kerap menunjukkan aksi manja bersama, sesetengah netizen mula merasa malu dengan lagak Fasha dan Aidil yang ibarat suami dan isteri dalam sebuah video yang dimuat naik oleh pelakon wanita itu di akaun Instagramnya semalam.

Kedudukan wajah antara Fasha dan Aidil yang agak rapat membuatkan mereka seakan hampir bercumbu.

Disebalik kecaman yang diterima, ada pula netizen yang mendakwa pasangan ini sudah bernikah secara senyap.

Biasalah bila cinta sedang hangat membara pastinya rasa bahagia itu hendak dikongsikan juga bersama orang lain. Apa-apa pun, kita doakan yang terbaik sahaja buat mereka dan semoga segala persiapan pernikahan mereka berjalan lancar. Tak ada lah netizen nak kecam lagi ye dak?

Kredit Video : Cameo X

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

27 Comments

  1. Anonymous

    February 16, 2019 at 12:50 am

    Nak jadi mcm Fattzura tapi mcm tak jadi.
    Sekurang2nye nye first marriage Fazura and Fattah so nampak lah sweet and seri tu memancar.
    Tapi bila Janda buat aksi macam ni nampak sangat gersang nye and yang lelaki pulak mcm toyboy. Lelaki ni kalau dia sayang sepatutnye dia jaga aib si perempuan.

    • Anonymous

      February 16, 2019 at 6:33 am

      Dah biasa buat.. rumah dah jejai sediakan… boleh sembunyi2 sana dan buat je dpn anak2 jejai nak ajar awal2

  2. aku sebatang kara

    February 15, 2019 at 11:25 pm

    masa bercinta ngan laki nora mana boleh tunjuk kt public gini ?sekarang kasi pulun la tgh hangat bercinta kann

  3. Anonymous

    February 15, 2019 at 11:13 pm

    Paling minimum 2 tahun. Paling maksimum 4-5 tahun.

  4. my opinion

    February 15, 2019 at 5:08 pm

    now i know why family jejai lebihkan nora..die jadi janda lg lame kot.. elok je prngai.. biala jd janda yg bermaruah..sbb org mcam fasha nila org lua cop janda ni mcm2.. abis busuk status janda sbb owg mcm ko ni..

  5. unknown

    February 15, 2019 at 4:32 pm

    gini ke janda yg dibanggakan?

Loading...