May 8th, 2012

Dengan ini Abang Nara mengakui betapa romantik dan sweetnya Awal Ashaari. Sampai menangis Scha dibuatnya. Mana taknya, Scha sendiri pun tak tahu yang Awal akan menyanyikan lagu Sedetik Lebih di hari persandingan mereka. Sweet gila!

Untuk makluman, video ini bukanlah video official tetapi diupload di Facebook Saiful Nang atas permintaan ramai. Rasanya lepas ini pasti ramai wanita yang berharap akan bakal suami mereka akan seromantik Awal. Tak gitu?


135 responses to “(VIDEO)Awal Ashaari Nyanyikan Lagu Sedetik Lebih Untuk Scha, Sweet Gila”

  1. princessbutterfly says:

    mmg sweett… bestnya.. tapi tertanya tanya lisa surihani dtg ke x eh majlis diorg ni sbb time lisa kahwin awal sanggup tangguh kahwin sbb same tarikh dgn lisa n awal n scha dtg ke majlis lisa. lisa n husband dtg ke x eh?

    • Anonymous says:

      awal tangguh kawin tu bukan sbb berkorban utk lisa tp sbb dia nak kawin kat PICC tu juga

  2. Anonymous says:

    oeiwuew

  3. edaline says:

    ala..nak ikut sgt style org korea ska bt surprise,hahaha

  4. GADIS SEMASA says:

    SEMOGA BAHAGIA HINGGA AKHIR HAYAT…DUNIA DAN AKHIRAT…AMIN…

  5. GADIS SEMASA says:

    SEMOGA BAHAGIA HINGGA AKHIR HAYAT..DUNIA N AKHIRAT…AMIN…

Loading...