Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(VIDEO)Awal Ashaari Nyanyikan Lagu Sedetik Lebih Untuk Scha, Sweet Gila

Dengan ini Abang Nara mengakui betapa romantik dan sweetnya Awal Ashaari. Sampai menangis Scha dibuatnya. Mana taknya, Scha sendiri pun tak tahu yang Awal akan menyanyikan lagu Sedetik Lebih di hari persandingan mereka. Sweet gila!

Untuk makluman, video ini bukanlah video official tetapi diupload di Facebook Saiful Nang atas permintaan ramai. Rasanya lepas ini pasti ramai wanita yang berharap akan bakal suami mereka akan seromantik Awal. Tak gitu?

Advertisement

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

135 Comments

  1. princessbutterfly

    May 9, 2012 at 10:51 pm

    mmg sweett… bestnya.. tapi tertanya tanya lisa surihani dtg ke x eh majlis diorg ni sbb time lisa kahwin awal sanggup tangguh kahwin sbb same tarikh dgn lisa n awal n scha dtg ke majlis lisa. lisa n husband dtg ke x eh?

    • Anonymous

      May 10, 2012 at 1:54 am

      awal tangguh kawin tu bukan sbb berkorban utk lisa tp sbb dia nak kawin kat PICC tu juga

  2. Anonymous

    May 9, 2012 at 6:37 pm

    oeiwuew

  3. edaline

    May 9, 2012 at 12:48 pm

    ala..nak ikut sgt style org korea ska bt surprise,hahaha

  4. GADIS SEMASA

    May 9, 2012 at 11:18 am

    SEMOGA BAHAGIA HINGGA AKHIR HAYAT…DUNIA DAN AKHIRAT…AMIN…

  5. GADIS SEMASA

    May 9, 2012 at 11:16 am

    SEMOGA BAHAGIA HINGGA AKHIR HAYAT..DUNIA N AKHIRAT…AMIN…

Loading...
To Top