March 25th, 2012

So romantik ~~~ Itulah kata-kata yang terkeluar daripada mulut Abang Nara semasa melihat kejutan yang dilakukan oleh Awal Ashaari. Memang sangat gentleman untuk melamar kekasih hati secara live di dalam rancangan Propaganza yang ditonton oleh jutaan rakyat Malaysia. Abang Nara pasti bukan Scha seorang sahaja yang terharu.

Best kan? Untuk makluman, Awal dan Scha akan mengadakan sidang media pada hari Selasa ini. Kemungkinan besar sidang media tersebut adalah untuk mengumumkan tarikh pernikahan mereka. Abang Nara pula yang rasa tak sabar nak melihat pasangan merpati dua sejoli ini di atas pelamin nanti.


296 responses to “(VIDEO)Awal Ashaari Melamar Scha Al Yahya Secara Live Semasa Rancangan Propaganza”

  1. mira says:

    apa la korang ni semua pondan2 gay2… abis korang tu lelaki ker? kalau awal tu bukan lelaki np dia lamar acha….. tah2 korang ni yang gay nyootttt…
    taniah awl and acha semoga kekal bahagia ke liang lahad….. lantak kan diorg nk kata apa…

  2. yatee says:

    ni yg kononnyer dulu xde apa2 tu ye…i bkn jeles…x rasa apa pun lagipun x minat lgsng pun kat uolls…klu ada crite lakonan uolls…wlpun ada pelakon lain yg i suke or maybe jln crite tu bgs…tp klu ada je uolls sure i tukar…nk MUNTAH dgn statement yg xde apa2 tu….dh khwn nnt buang la sikap hipokrit tu u

  3. zaza says:

    ske baca komen yg hidden due to low comment rating..
    n pada awal n scha x yah la over sgt eh..sebab…………..
    SEMUA ORANG TAHU KITAKAN BERSAMA HINGGA SAMPAI AKHIRNYA HAAAAA (lagu rem)

  4. Insan Kerdil Di Sisi-Nya says:

    Dah takde cara Islam ke nak lamar perempuan ? #Astaghfirullah

  5. Awek solehah says:

    Tahniah awal & scha.Tp cam over kot smpai nanges2.Nk2 si awal tu macho la ckit kn lpas ni nk jage anak dara org..kepada scha tahniah n control hidung tu..

Loading...