(VIDEO)Anak Sheikh Muszaphar, Sophea Isabella Belajar Berenang

Hiburan

(VIDEO)Anak Sheikh Muszaphar, Sophea Isabella Belajar Berenang

Cool gila!!! Abang Nara baru tahu (selepas penerangan wife) yang kanak-kanak memang senang belajar berenang kerana mereka sudah biasa dengan air ketika di dalam kandungan. Sekiranya anda ingin mengajar anak anda berenang, sebaik-baiknya bermula daripada waktu kecil. Untuk makluman, Sophea Isabella lahir pada 21.07.2011.

Advertisement

Kalau tak silap Abang Nara, video ini diambil sebulan yang lepas. Jadi ini bermakna umur Sophea Isabella pada ketika ini dalam lingkungan 9-10 bulan. Selepas melihat video ini, Abang Nara yang rasa teruja dan rasa nak bawa anak Abang Nara berendam dalam kolam. Anda pula bagaimana?

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

84 Comments

  1. chinta hati

    June 7, 2012 at 10:38 am

    bestnye lah jadik anak orang kaya ni..hehe

  2. me

    June 7, 2012 at 2:44 am

    assalamualaikum, x faham kenapa perlu adanya komen2 yang harsh2… komen anda melambangkan tahap intelektual dan budi pekerti.apa salahnya komen dengan lebih bertertib, dosa x dapat, pahal bertambah.

  3. wwsa09

    June 6, 2012 at 12:17 pm

    En Nara kalau nak baby belajar swim mcm syeikh boleh email saya sbb sy conduct infant n toddler class. Pd yg berminat juga boleh email kat saya.

    • Zara

      June 6, 2012 at 5:29 pm

      camne nk contact hang. aku pun nk ajar anak berenang bila dia lahir nnt.

  4. tukang ajar budak

    June 6, 2012 at 12:10 pm

    ko ni nape sempit sgt papa oi, biarlah dia nak ajar nak dia berenang pon, bukan dia nak menunjuk2 pon, org yg suka wat liputan pasal dia, aku pon selalu ajar anak aku berenang, lepas dlm kolam, xder pon rosak gegandang, takat anak aku nangis air masuk hidung jer, sambil2 kita pon beriadah sama, tak payah kaya pon nak ajar anak berenang, setiap negeri ada public swimming pool, kalu kt ipoh ni, dewasa rm1 je weekdays, kanak2 5osen, kalu kt selayang rm 4 kot kalu wekend, public swimming pool adalah di bawah selenggaraan kerajaan negeri masing2, so harga tak sama..ke ko ni duk ulu banat mana yg tak tau setiap town ada punlic swimmng pool..loser!! dah ler harapkan yg buruk utk anak org, psiko betol…

  5. papa

    June 6, 2012 at 9:49 am

    orang kaya macam tu lah…macam lah anak tu tak boleh belajar berenang bila dah besar sikit..ni belum pandai berkata-kata lagi. silap aribulan rosak gegendang telinga budak tu baru padan muka.

    • chick

      June 6, 2012 at 10:53 am

      ape kate anak kau yg rosak gegendang? suke? bodoh doakan anak org perkare yg tak baik. otak letak kt pale lutut ke? dh dia mampu, pi lantak la.

    • BERENANG

      June 6, 2012 at 12:41 pm

      weyh, mak & ayah si bella tu DOKTOR…. So, dorang mesti dah buat research sebelum dorang ajar anak dorang berenang….. apa da…. next time, buat research juga ea, sebelum keluarkn statement….

    • Anonymous

      June 6, 2012 at 3:35 pm

      kesian, dah tua tapi bodoh, dengki dgn org x abis.

Loading...