Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(VIDEO) Aliff Syukri Tidak Puas Hati Dengan Layanan Di GV5, Rasa Malu Dan Terhina

Selepas dilanda kontroversi tersalah cakap mempersenda wajah seorang wanita dan meghina warna kulit orang lain, Datuk Seri Aliff Syukri tidak lagi hadir ke konsert Gegar Vaganza 5.

Advertisement

Namun, untuk malam final program tersebut, Aliff membuat kemunculan semula di GV5 dengan membuat persembahan menyampaikan lagu terbarunya, Biar Apa Orang Kata.

Hanya sekadar ‘miming’, beliau hanya diberikan waktu yang agak pendek untuk mempromosikan lagunya itu. Walaubagaimanapun, Aliff menerusi akaun Instagramnya meluahkan rasa kecewa dengan layanan yang diterima di GV5.

Aliff berkata beliau merasa cukup malu dan terhina. Sudah melaburkan wang berjuta ringgit sebagai penaja utama, beliau sepatunya layak mendapat layanan lebih baik.

Mungkin juga pihak penerbit program tidak mahu sebarang kontroversi timbul lagi dan membuat keputusan untuk memendekkan tempoh promosi. Untuk kebaikan kedua-dua belah pihak juga kan? Apa pula komen anda mengenai isu ini?

Kredit Video : Astro Gempak

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

56 Comments

  1. Elektrische Luftpumpe

    November 23, 2018 at 3:42 am

    Excellent weblog right here! Also your web site loads up very fast!
    What host are you the use of? Can I am getting your affiliate hyperlink
    in your host? I wish my site loaded up as fast
    as yours lol

  2. Anonymous

    November 22, 2018 at 2:17 am

    saya tau kebanyakan yg komen negatif kat sini rata2 memiliki hasad dengki terhadap dato, korang sakit aty sbb knapa sebodoh3 dia tapi mampu mendapat apa yg dia ada skrng, dan 1lagi.. astro ne pun bagi lh ruang utk penaja sbb memang pun penaja yg bayar bejuta utk semua kos, tanpa si penaja tak mungkin korang dok hadap dpn tv tengok gv ne, dan lagi pengacara mcm tak hormat langsung perasaan org dengan bahasa mereka yg terkadang rasa nak menampar pun ada, jihan tu ingat diri dia bgus sangat ke?? kan penaja juga yg bayar payment utk diorang yg mengacara tu

  3. Anonymous

    November 20, 2018 at 10:04 am

    Nampak tak educated …contract dah sign tak baca …ni live konsert bukan show kat khemah orang kahwin…dulu aibkan org lain , skrg ko yang kena aib….

  4. lgbt

    November 19, 2018 at 10:33 pm

    kau pegi mampos la gay murtad

  5. Alanice

    November 19, 2018 at 8:21 pm

    Ade plak org bodoh compare dunhill kfc, tu 1 dunia knal bangang

    • Kak Leha

      November 19, 2018 at 9:14 pm

      Bangang kenapa pulak? Betul la perumpamaan dia tu. GV ni dlm Malaysia je, pastu pulak satu Malaysia dah kenal dan dah muak tengok iklan iklan terlajak laris ni. Dengan video2 kontroversi nya semua orang dah kenal sesangat. Sama mcm hotlink yg taja AF dulu, ada ke CEO Maxis dtg terkinja kinja nak nyanyi/iklan produk hotlink? Takde kan? Paling pun ada VIP je dtg tukang bagi hadiah time final je.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top