Written by Bella | May 15th, 2019

Tentu anda akan bengang bila kita tiada buat salah, tetapi nama kita pula dikaitkan dengan sesuatu perkara.

Begitulah juga yang dirasakan oleh jutawan kosmetik Aliff Syukri yang turut terkena tempias ekoran kontroversi kecurang Aliff Aziz

Tidak dapat menahan sabar dikecam dan dihina,beliau  memuat naik video membuat penjelasan kepada netizen. Memang ‘win’ habis caranya menyekolahkan netizen yang tidak tahu membezakan mana satu Aliff Syukri mana satu Aliff Aziz.

Dalam pada itu, Aliff Syukri berpesan kepada netizenuntuk doa yang baik-baik sahaja dan jangan terus mengecam. Aliff Syukri juga turut mendoakan agar Aliff Aziz kekal bahagia.

Kerana seorang Aliff buat hal, habis semua yang bernama Aliff kena kecam. Bersabarlah..

15 responses to (VIDEO) Aliff Syukri Bengang, Tidak Tahan Kena Tempias Kontroversi Aliff Aziz

  1. May13 says:

    Eh takde siapa pon konfius pasal kau ok. Konfius alif dengan alifina mungkin. Kalau tak tumpang glamer takleh ek

  2. Aku says:

    Alamak bro. Poyo nya kau lahai. Orang tak pernah konfius pun kau dengan Aliff Aziz. Setakat nak menganjing ada lah. Dah dah lah tu nak tumpang sekaki.

  3. Anonymous says:

    Alahai sangat datuk. Ini pon buat video. Serius nk muntah.

  4. Jc says:

    Punya giler publicity …tahap kronik dah …. Meluat

  5. Who cares says:

    Setau aku org confuse alif satar ngn alif aziz je.sbb dua2 penyanyi

  6. Wekkkkkkk says:

    Akuk tahuk ai..yg mna ikam..yg mna inyak..
    Mata ni bukan picak.

    Dri kulaan.

  7. Aida Musa says:

    Over kau ni, saja ambil kesempatan. Takde sapa konfius kau dgn budak tu. Selalu orang konfius alif aziz & alif satar. Memang jenis gila glamer. Meluat aih puii!

  8. Intan says:

    Alif aziz scandal
    Nobody: don confuse me with alif aziz???

  9. Spoket kecik says:

    nak jugak menyelit cita pasal dia… hauk btul la dia ni.. sian la kt anak bini ko tuh..

  10. WickEd says:

    Hahaha…kelakar jugak la abg ni…baik la jugak dia doakan aliff tu…jgn kecam

  11. anon says:

    yg biasa org sebut alif satar ..sbb biasalah umur dan kerjaya diorg nak sama ..
    yg si alif terlajak over ni tak ada nya orh nak confused ..
    adehhhhhh

  12. unknown says:

    poyo mamat nih.. perasan artis puiiiiii

  13. Anonymous says:

    Alif satar relek jer..die ni plak lebih2…

Tinggalkan Komen Anda Di Sini