March 28th, 2012

Abang Nara suka dengan cara Aliff Aziz menjawab soalan tentang hubungannya dengan Anne Ngasri. Kalau nak dibuat kesimpulan sendiri, rasanya memang benar mereka berdua bercinta. Cuma ayat yang digunakan di dalam video di bawah adalah ayat selamat.

Apa pun sama-samalah kita doakan kebahagiaan Aliff Aziz dan Anne Ngasri. Kalau dah jodoh, tak ke mana. Beza umur pun bukanlah faktor kebahagiaan rumah tangga. Ramai je yang beza dekat berpuluh tahun tapi tetap bahagia. Yang penting tolak ansur ketika melayari bahtera perkahwinan. Tak gitu? Kredit video kepada KRUTV.

P.S: Inilah chopper 1Malaysia.


46 responses to “(VIDEO)Aliff Aziz Perjelas Hubungan Dengan Anne Ngasri”

  1. Haha says:

    Xleh lupa citer kontroversi aliff yg dulu..

  2. yatee says:

    so sweet……moga berkekalan…buat apa yg uolls rs baik tuk uolls….

  3. […] Cuma ayat yang digunakan di dalam video di bawah adalah ayat selamat. Apa pun sama-samalah … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged Anne, Aziz, dengan, Hubungan, Ngasri, Perjelas, […]

  4. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    kalau anne lah yg jaga aliff pasti selamat dari gejala2 yg tk di ingini kn ! steday lah minah jambu cakap macm bagos je…….! tapi memang betol pe ape yg minah jambu dh cakap kn ….kalau anne yg jaga aliff pasti selamat dari gossip2 yg bukan2…..peminat2 tengok rambot aliff mana ada tegak2 lagi macm dulu….ni mesti anne yg suroh leper kn…..tahniah anne ini satu berubahan yg sunggoh menakjub dn menyakin kn di alam maya ini………

Loading...