Written by Bella | March 11th, 2019

Semakin berseri dan cantik Nelydia Senrose yang bakal menamatkan zaman bujangnya tidak lama lagi.

Selepas mengadakan majlis ‘bridal shower’ yang dihimpit kontroversi kerana didakwa mengikut budaya barat, pelakon itu sekali lagi mencuri perhatian ramai apabila teman-teman rapatnya pula mengadakan ‘bachelorette party’ bertemakan baju tidur hujung minggu lalu.

Majlis itu merupakan kejutan istimewa buat Nelydia, lebih meriah lagi tetamu yang hadir turut menghiburkannya dengan tarian khas.

Wah, memang meriah betul parti bujang Nelydia, nampak betapa seronoknya beliau dapat bergembira dan mencipta kenangan indah bersama orang tersayang sebelum menantik detik bergelar isteri. Semoga perancangan pernikahan beliau berjalan dengan lancar.

18 responses to (VIDEO) 50 Shades Of Roses Bachelorette Party Nelydia Senrose Bertemakan Baju Tidur

  1. nak tau says:

    habis tu nk buat ape ye??????

    1

    0
    • Anonymous says:

      Buatlah bercelur PATI pakai baju birthday … supaya dia kalah… ini pakai baju tidur nampak lurah saja…

      0

      1
    • nana says:

      pada aku mmg la best buat majlis seksi mcm ni dgn girl2 semua tp pd aku biar private. simpan memori tu sendiri. buat video pastu nnt tgk kemudian. semua benda nk upload kt socmed sampai nmpk bodoh. aku tak alim la sampai nk buat majlis khatam al-quran tp sebelum kawen aku byk g sibukkan diri g ceramah agama kt surau, g bukak video ustaz ebit, ustaz shamsul sbb nk tahu tanggungjawab seorang isteri dan apa tanggungjawab seorang suami sbb kawen ni bkn untuk seks semata2. kalau nk sex tak kawen pun dpt.

      13

      0
  2. Kelantan yg tak suka adik Neelofa says:

    Jgn ghairah sgt berparty … nnt lps dpt anak sorg Hafiz pulak buat puisi mcm Sharnaaz Ahmad “ jgn menidakkan kaum Adam sbg ketuamu”.

    19

    0
  3. Ruz says:

    Perlu ke party2 sebelum menikah? Confuse lah, Aku ni pun nk nikah bln July nnti tapi mak aku suruh buat majlis khatam Al Quran plk.

    11

    0
    • Kak Jemah says:

      Kak Jemah lagi confuse. Nk komen lebih2 kang orang cakap tak up to date, tak moden, tak ikut trend, tak mengikut arus perdana la… Tapi muhasabah la diri masing2. Kita nak bina rumahtangga, nak mengharapkan keberkatan dan rahmat drpd Allah. Tp klu belum apa2 pun dah mcm gini, jangan heran la klu rumahtangga berantakan di kemudian ari. Bukan niat nak mendoakan tapi kita ni orang Islam, pusing ikut mana pun kembalilah kepada ajaran Al-Quran dan sunnah Nabi Muhammad s.a.w. Tak payah la nak acah2 party bagai…

      7

      2
      • gelimakk says:

        eh, orang yg xbuat party, hari2 mengadap quran, muslimah etc xpernah bercerai? xpernah kena bencana? xpernah kena dera?

        Muhasabah diri sendiri betul2 la makcik, awak tu bukan Allah pandai2 judge orang. ko tau ke ke perkahwinan dia tu xde rahmat? ko whatsapp Allah ke macam mana ni? cerita sikit

        0

        13
        • Kak Jemah says:

          Betul la cakap ko tu… Orang yang hari2 mengadap Quran pun ada yang bercerai sebab Allah nak uji dia.

          Tapi, yang ni belum kahwin lagi dah buat benda2 yang dilarang memang sengaja mengundang kermurkaan Allah.

          Ada ke dalam Islam suruh buat party pakai baju tido pastu menari dengan gaya menggoda camtu sebelum akad nikah? Kalau dia x upload dalam sosial media xpe… untuk sendiri2 aje. Ni siap tunjuk pd satu dunia. Ko rasa mcm mane? Ko cerita sikit…

          0

          0
    • Anonymous says:

      di esok hari kita x tahu apa akan terjadi. Ntah mcm mana penghujungnya sampai ke x jodoh tu.
      Lebih baik buat selepas menikah, tetapi ubah ke arah keislaman sikit. Itu shj. Sbb kita ni org melayu dan beragama islam.

      4

      1
    • luvluv says:

      majlis khatam al quran pun ya jugak , tapi kalau kau nak buat macam dia , cukup ke , berapa hantaran , mampuuuuu ke……….

      0

      0
    • Tolongexplain says:

      Nak tya.. ni btl2 pertanyaan ye bkn bnda negative.. tlg sapa2 bg penerangan.. dr dl aku tgk, org2 mlyu bl nak khwn mst ada mjlis khatam Quran.. bgs sgt.. Tp persoalannya, knp cuma pihak perempuan je yg bt majlis tu? Siap kena bc Quran dpn khalayak umum.. knp pihak llki x buat? Sdgkn yg jd ketua N yg akn bimbing klrga tu tgngjjwp suami..
      Aku tya bab aku mmg x pena nmpak lg mjls khtm Quran utk llki kalo time khawin..

      7

      0
  4. wekkkkkkk says:

    bakal lki bussinessman kan, mkgn salah satu perniagaanya menjual baju dalam, baju tidur..nk promosikan. Dlm video tu pasti semua membeli 1 psg, tak kan x membeli kot, semata2 just utk 1 pesta (ini pestakan)..jijik lepas kena peluh bagai utk di recylce bundle jual semula. Biasanya pakaian dalam x boleh return jika sudah dibawa ke rumah.

    .wekkkkkkk

    1

    2
  5. Leo says:

    Eiiii kenape letak kemaluan kat cupcake?

    0

    2
  6. luvluv says:

    sebenarnya tak salah pun , utk suka suka je…. sebenarnya yang penting ada duit ke tak . rasanya kalau netizen2 ada duit pun nak buat macam ni…. sebab duit kahwin ngam2 … jadi sibuklah mengata dosalah , khatam al quran lah , tak eloklah … hakikatnye dengki sebab tak dapat

    3

    2
  7. kitaserupa says:

    sebenarnya tak salah pun , utk suka suka je…. sebenarnya yang penting ada duit ke tak . rasanya kalau netizen2 ada duit pun nak buat macam ni…. sebab duit kahwin ngam2 … jadi sibuklah mengata dosalah , khatam al quran lah , tak eloklah … hakikatnye dengki sebab tak dapat

    1

    3
  8. redstrawberry says:

    You have them all bcz of Allah fated them to be around you. Despite of blessings they could be part of your ujian too. Lagi baik ada kawan yang sedikit tapi selalu berpesan dengan kebenaran dari yang ramai tapi melalaikan. Moga dirahmati selalu Nelly.

    7

    1
  9. Rin says:

    Mubazir itu amalan syaitan

    0

    2