Vico Pilih 20 Orang Pemenang Bertuah Dari Serata Malaysia Rebut Hadiah Sehingga RM150K. Seriuslah!

Gaya Hidup

Vico Pilih 20 Orang Pemenang Bertuah Dari Serata Malaysia Rebut Hadiah Sehingga RM150K. Seriuslah!

Siapa ingat lagi minuman coklat malt legend iaitu Vico? Haa, sebut saja Vico, confirm ramai berebut nak minum sebab rasa koko yang sedap.

Baru-baru ni, Vico ada buat contest terbesar yang pernah dibuat khas untuk penyokong mereka sebagai tanda penghargaan. 

Advertisement

Kalau anda nak tahu, sebanyak 20 orang pemenang dari serata Malaysia telah dipilih untuk menyertai contest ‘Grab All You Can’ yang menjanjikan hadiah lumayan! Seriuslah?!

Ramai Berebut Nak Hadiah Paling Mahal!

Untuk pengetahuan, contest ‘Grab All You Can’ ni diadakan di dua pasaraya terpilih di Kuala Lumpur dan Kuching, Sarawak tau. 

Menariknya, kesemua 20 pemenang diberi masa 5 minit untuk mengambil apa-apa jenis barangan sehingga mencecah jumlah RM150,000. Fuhh, bestnya!!

Macam-macam gelagat yang ada bila nak rebut barang dalam pasaraya. Maklumlah, masa pun singkat kan. 

Walaupun masa diberi sangat sekejap, ada pemenang yang berjaya untuk ambil barangan sehingga berjumlah RM18,000 tau! Wow, banyaknya!!

Menang Lebih Banyak Dengan Vico

Haa, contest Vico tahun ni nampak seronok kan? Kalau korang berminat untuk menang lebih banyak hadiah, jangan lupa stay tune dengan Vico. 

Maklumat lanjut, layari laman web rasmi Vico atau ikuti media sosial di Facebook dan Instagram

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...