May 3rd, 2018

Penceramah selebriti terkenal, Ustaz Don Daniyal Don Biyajid terkejut mendengar gosip mengatakan beliau sudah berkahwin buat kali kedua baru-baru ini.

Menurut Ustaz Don, jika berita itu benar pasti beliau tidak akan merahsiakannya kerana nama beliau begitu dikenali serta perkahwinan juga adalah satu perkara yang baik dan harus di war-warkan.

Jujurnya saya belum pernah mendengar gosip mengatakan saya kahwin dua dan tidak tahu langsung mengenainya. Dakwaan itu tidak benar! Kalau benar saya kahwin dua, seronoklah. Setakat ini isteri saya hanya seorang.

Kalau benar, pasti saya tak akan sorok kerana perkahwinan merupakan perkara yang baik. Bagaimanapun cerita saya kahwin dua ini memang tidak benar, jadi memang tidak betul.

Ditanya adakah isteri tercinta, Husna Zahry akan merasa cemburu ataupun terasa hati dengan gosip tersebut, Ustaz Don mengakui mungkin isterinya akan marah. Walaubagaimanapun, beliau yakin wanita itu lebih mengenali dirinya dan kebenaran disebalik khabar angin yang tersebar.

Sumber Berita : mStar Online


48 responses to “Ustaz Don Nafi Berpoligami”

 1. Anonymous says:

  Lelaki melayu islam tak puas satu…tak pernah nak setia..nafsu nak bebini banyak kemain lagi..nasib baik maximum 4…kalau maximum 10 rasanya ramai yg dah bebini 10 ..melayu sucks!

  • cian mak ko says:

   mengate abah sendiri ke..?

  • Anonymous says:

   saya bukan melayu or muslim…apa yg saya cakap ni kenyataan, ko tengoklah sendiri kes2 sekarang..macam2..bila dah warak (konon) terus pasang 2-3 bini..bukan semua tapi mostly

  • serene says:

   mmg betol pun. Bab bebini nak ikut sunah nabi tapi bab amalan tak pun, even solat pn tak

 2. Ayoyo says:

  Fuh bahasa korang!! Sila istighfar , dah le ramadhan bakal menjelma. Sila siapkan diri

 3. bunga lalang says:

  aku ingat penyanyi hip hop tadi…la ustaz rupanya

 4. huhu says:

  kalau ayat klishe retis…dh jodoh..lollll..

 5. whatever says:

  nabi muhammad kawin untuk membantu golongan wanita susah yang ibu-ibu tunggal… ustaz2 zaman skg ni sume cari anak2 dara muda2 sampai cukup kuata 4 ape kejadah ikut sunnah macam tu? tu bukan sunnah tu hawa nafsu korg k. bab lain x nk plak ikot sunnah, solat x cukup, puasa x cukup, sedekah zakat xde..yang wajib x nak buat..ini sume poyo!!!!!

Loading...