Ustaz Don Akui Telah Bertunang, Bakal Berkahwin Tidak Lama Lagi

Hiburan

Ustaz Don Akui Telah Bertunang, Bakal Berkahwin Tidak Lama Lagi

Ustaz Don. Abang Nara pasti ramai wanita yang dalam diam meminati Ustaz Don kerana kekacakan dan kepetahannya berbicara. Abang Nara pun suka Ustaz Don kerana dia membawa imej yang mudah didekati, remaja dan sempoi. Dan hari ini di dalam Berita Harian, Ustaz Don mengakui yang dia sudah pun bertunang dan bakal mendirikan rumah tangga tidak lama lagi.

gambar ustaz don bertunang

Advertisement

Sebelum ini, gambar di bawah telah pun tersebar luas namun tiada sebarang pengakuan yang telah dilakukan oleh Ustaz Don. Untuk makluman, bakal isteri Ustaz Don ialah pelajar jurusan perubatan di Universiti Kaherah, Mesir.

gambar ustaz don bertunang

Abang Nara doakan agar persiapan perkahwinan Ustaz Don berjalan dengan lancar. Untuk mereka yang belum mengenali Ustaz Don, apa kata anda menonton program 30 Minit Ustaz Don yang bersiaran setiap Isnin sehingga Khamis, jam 10 malam di TV AlHijrah.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

191 Comments

  1. jeniper lopez

    May 4, 2012 at 4:46 pm

    ustaz DON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Triple_j

    May 4, 2012 at 2:59 pm

    yg kata ustaz don tu tak hensem, ingat lah yg kecantikan dan kehenseman tu bergantung kpd individu. tak semestinya korang nampak cantik org lain akan rasa benda sama, begitu juga korang cakap tak hensem tu org pun ikut sama cakap tak hensem. “beauty is in the eyes of the beholder”. dah ramai cakap hensem, korang cakap tak hensem, agree to disagree dah la.

    • Anonymous

      May 4, 2012 at 3:22 pm

      xpayah nak sebukkan hensem dia, sebukkan ape yg disampaikannya… jgn la sampai mlm2 tido pun ko berangan beromen ngan beliau, dah lain dah gayanye tu weii!!

  3. Ustazah Don

    May 4, 2012 at 1:37 pm

    ustaz don nak mai kat tmpat aku. Wat forum. Jom aarrr join. Leh jumpa ustazah don gak… Latakunsi latakunsaaa….

    • Anonymous

      May 4, 2012 at 2:40 pm

      xnak!! wek wek!!

  4. Evianna

    May 4, 2012 at 12:25 pm

    salam abg nara boleh tk jgn libat kan ustaz don dalam ruangan gosip artis nie..beliau sepatutnya dicontohi sebab beliau seorang yg berhati mulia..tolong jgn buat cerita di ruangan gosip pasal ustaz kalau nak buat cerita pasal ustaz nie dekat ruangan2 agama ..hormatilah beliau ..

    • evianna, apa kata jangan libatkan semua orang dalam gosip2 ni, kan lagi bagus supaya mengelakkan orang dari mengumpat dan kita lebih banyak bincangkan pasal kerjaya diorang instead of gossip. ustaz tak ustaz, fasha sandha tak fasha sandha, akal kamu letak di mana?

    • Anonymous

      May 4, 2012 at 2:39 pm

      ustaz tu maksum xleh kutuk bak kata die, artis ni manusia kotor bak kata si didi meroyan di post fasha sandha!! poyo je korg ni!!

  5. iha

    May 4, 2012 at 11:22 am

    tahniah…

Loading...