January 8th, 2020

Beberapa hari lalu, sebuah telefilem berjudul Mak Nak Peluk Boleh lakonan aktres popular Nasha Aziz dan Rita Rudaini ditayangkan menerusi slot Cerekarama TV3. Tidak dinafikan, drama arahan Rashid Sibir itu mempunyai jalan cerita yang mantap dan sarat dengan emosi, membuatkan penonton mengalirkan air mata.

nasha aziz mak nak peluk boleh

nasha aziz

Bukan sahaja drama itu menjadi sebutan, tetapi kemunculan semula Nasha membuatkan penonton mengimbau kembali zaman kegemilangan model dan aktres itu pada tahun 90an. Siapa sahaja yang tidak pernah terpikat dengan wajah jelitanya, kata orang ramai yang ‘crush’ dengan Nasha.

nasha aziz

Sehingga kini, meskipun usianya sudah mencecah 50 tahun, Nasha umpama mempunyai magnet yang menarik setiap mata memandang.

Masih cantik, tidak makan tua

nasha aziz cantik nasha aziz awet muda nasha aziz awet muda nasha aziz dipuji masih cantik nasha aziz awet muda

Rata-rata netizen mengakui wajah Nasha masih jelita dan kekal awet muda. Mereka sangat kagum dengan kecantikan yang dimilikinya.

nasha aziz

Bukan sahaja cantik, Nasha juga mempunyai personaliti lemah-lembut yang mampu menarik perhatian sesiapa sahaja. Apa agaknya rahsia Nasha kekal cantik dan awet muda meskipun sudah berusia?


7 responses to “Usia Sudah 49 Tahun, Nasha Aziz Dipuji ‘Maintain’ Cantik Dan Muda”

  1. Anonymous says:

    lol…mke fake mmg la sntiasa muda…gosh…

  2. RRRRRRRRRRRR says:

    MMG MUDA LAAA. DH COCOK SANA SINI. INJECT KASI LAWA. MSLHNYA LAWA KE? HAHAHHA TU YG HIDUNG TU DH MCM APA DAH PELIK NENGOK NYA. ADOI BNDA DAH ELOK DAH NGN MUKA ASAL..NASHA NI MMG CNTIK SGT TP TULA BNYK SGT BT PLASTIC SURGERY

Loading...