July 13th, 2015

Sehingga ke hari ini masih ramai yang tertanya-tanya sudah berapa lamakah Lisa Surihani mengandung. Sejak berita kehamilannya diketahui Februari lalu, Lisa dan Yusry tidak pernah mengumumkan usia kandungan bakal anak mereka. Kedua-duanya memang berahsia sungguh. Banyak tekaan yang dilakukan. Berdasarkan gambar terbaru Lisa, ada yang menjangkakan usia kandungan Lisa Surihani sudah mencecah 8 bulan. Ternyata itu tidak benar.

lisa surihani hamil

gambar ihsan Instagram RNNadiaSabrina

Yusry telah memaklumkan yang Lisa dijangka melahirkan anak sulung mereka pada bulan September ini. Berdasarkan pengiraan kasar, usia kandungan Lisa telah pun mencecah usia 7 bulan. Alhamdulillah. Bakal ibu dan anak kedua-duanya nampak sihat secara luaran. Lisa tetap maintain comel. Pastinya Lisa dan Yusry tengah teruja. Hanya 2 bulan sebelum dapat menatap cahaya mata mereka.

lisa surihani hamil

Semoga semuanya berjalan lancar buat Lisa Surihani. Teruskan menjaga kesihatan sehingga hari kelahiran. Semoga ia dipermudahkan kelak. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Sumber Berita Harian.


lisa surihani hamil
lisa surihani hamil

lisa surihani hamil
lisa surihani hamil
lisa surihani hamil


Comments are closed.

Loading...