Written by Bella | November 22nd, 2017

Bukan niat ingin memalukan atau berkata apa-apa tetapi bila sebut sahaja nama Uqasha Senrose pasti ramai yang akan teringat pelbagai gosip dan kontroversi mengenai beliau bukan? Malah, Uqasha sendiri merasa hairan dan seakan sudah jemu mengapa beliau sering menjadi mangsa kecaman netizen sejak dari awal penglibatan beliau dalam bidang lakonan.

Apa sebenarnya salah saya kerana sering sahaja dikecam dan dihentam di media sosial.Saya juga hairan dengan tindakan sesetengah netizen yang tidak penat-penat mengecam dengan memuat naik komen-komen pedas di akaun media sosial saya. Boleh dikatakan dalam seribu komen yang diberikan netizen, hampir semuanya berbaur hentaman dan ada sesetengah itu mengaibkan saya.

Sejujurnya saya tak tahu nak buat macam mana lagi kerana setiap perbuatan saya pasti dikecam dan ia seolah-olah menunjukkan ramai sangat yang tidak sukakan saya.

Bukan semua orang benci kepada Uqasha dan sering mencari kesalahan beliau, cuma sudah menjadi lumrah kehidupan sebagai seorang artis dimana setiap perbuatan pasti akan menerima pelbagai reaksi netizen. Bersabar sahaja lah Uqasha..

Sumber Berita : Astro Gempak

28 responses to Uqasha Senrose Hairan Dan Jemu Dikecam Netizen

  1. Anonymous says:

    Kita org pun dh jemu nk komen hal ko..dh abg Nara up kita cuma sokong bang nara jelh..ko masuk BN sini berapa kerat yg ambil tau hal ko ..sendu dh

    11

    0
    • Anonymous says:

      Kan, x perlu la bergosip psl dia ni. X berkempentingan pun..

      13

      0
      • Pontianak Meraung says:

        Emma Maembong, Joy Revfa, Tok Vida, Ruhainies, Izreen Azminda dan dia ni buat habis data Celcom aku ni jer.

        Next gosip please?!!!

        15

        0
        • lava says:

          gambar first tu mcm ifa raziah

          5

          0
        • Mak Becok says:

          Gambar baju merah tu mcm mau minta penampor je!!

          8

          0
        • Pekerja Gomen says:

          Masukkan Sajat skali dlm list plss…. syaitan mana la asyik upload pasal Sajat.. dia exercise pun nak live and share… jilage… sampai tak sengaja habis data aku semata nak tengok garisan korset dia… hanat!

          3

          0
      • Anonymous says:

        Dia ni aritu ckp suka hati dia la nk gemuk ke apa. Tp tetiba edit gambar. Dah tau gemuk dan taknak orang mengata, pakaila baju longgar sikit. Ini pakai baju size S tp bdn size XL mmg la org mengata. Idiot.

        4

        0
    • Anonymous says:

      kalu asyik tayang body je..bakat ke laut cina selatan. salah diri sendiri je lahh

      15

      0
    • Karaoke Doraemon says:

      Korang hentam dia, caci maki dia, followers dia ramai jugak, org ttp follow dia jugak, job dia masuk jugak.
      Sama la kes mcm ramona zam2 & sharifah sakinah, seksi meksi camane skali pun, org kecam cmane skali pun, job dieorg masuk byk jugak..
      So takyah la nak over2 sgt kecam retis2 nihhhh

      2

      6
      • Ballu Devi says:

        Ramona zamzam ngan kinah mmg x mkn saman 2 ekor tu. Kecam la acaner skali pon da mcm xde prasaan.
        Tgk la gmba tebaru ramona pegi event calvin klein pakai heels, die tu da nak beranak, manenya x kena kecam tapi skit pon dia x heran so baek la korg buat dek je kat dieorg nih.

        2

        2
      • Anonymous says:

        followers bukan semua minat ko.,

        5

        0
  2. Anonymous says:

    Itu maknanya memang orang tak suka kau pun. Apa la lembab nak tangkap bimbo ni.

    18

    0
  3. Anonymous says:

    Bosan la kisah dia ni. Dah la muka tua. Dia ni mengingatkan aku pada Maria Farida. Seksi tapi tak naik2 pun dlm industri. Buat habis makeup je.

    24

    0
  4. Munah says:

    kawin je lah sis. nama ko pon dah busuk. join geng2 hanez suraya. buat anak.. duduk rumah cuci spender laki ko.

    17

    0
  5. Nyah ko says:

    Sy pn da jmu tgk muka awk.klu psal lkonan ok lg,ni psal gmuk ko,bf ko,plygirl ko dan gya sksi perasan ko.btter snyp dlu..atau g kwin.

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Bersara pleaseee!

    1

    0
  7. Anonymous says:

    Comel jugak uqasha ni!

    0

    3
  8. Eyeee says:

    makin pelik la muka dia ni..pipi tersembul..terlebih filler ke camne??

    0

    0
  9. I dont care says:

    Aku tak minat Uqasha tapi aku tak benci dia. Kenapa nak benci dia kenapa aku nak kutuk dia? Dia tak buat salah dengan aku, dia tak hutang aku, dia tak mintak duit aku dan tak mintak makan dengan aku. Kalau ada cerita pasal dia aku peduli apa, itu hidup dia dan dia tak kacau hidup aku. Semua yang komen kutuk dan hina Uqasha adalah perempuan sakit jiwa dan sakit otak sebab diri sendiri tak cantik tak famous takde duit tak de orang pandang sbb hodoh, jadi nak cover kekurangan diri, kutuk la orang yg lebih dari dia. Lepas tu konon acah ah tak heran pun dia lawa ke famous ke kemudian mula la keluarkan isu tudung macam lah orang masuk neraka ni hanya yg tak bertudung, yg busuk hati mulut jamban masuk syurga ke?

    0

    1
    • Anonymous says:

      Kau ni dah kenapa nak naik angin? Uqasha ke ni? Kalau kau baik sgt, tak payah nak kisah apa org ckp dkt dia. Dorang kutuk tu bersebab. Dah tau badan debot, pakai ketat-ketat kenapa. konon tak kesah tp komen pnjg berjela. nasib aku ni suka membaca.rasanya aku sorg je bc komen ko ni.

      1

      0
      • I dont care says:

        Hahaha macam kau cantik slim sangat. Entah2 muka macam mak dukun bela saka badan bau bangkai, hahahaha kesian. Hati busuk kalau tengok orang cantik dan famous. Sedih sedih..ni confirm jenis yang jantan tengok pun nak termuntah wekkkk. Ok cukup la dulu setakat ni. Geng meroyan please la teruskan meroyan, Uqasha rasanya tak terjejas pun. Korang and the geng jenis puki tak laku. Pelacur murahan. Hahaha nak hentam aku balik? Ini bukan FB or IG. Geng gila busuk ati pendengki mcm korang patut di hentam mcm ni je biar korang pulak rasa sakit tak hati kalau tak pasal2 orang hentam engkau. Wa chow dulu. No reply please because i am not reading hahahah. Rasakan.

        0

        0
  10. kaklimahperak says:

    aikkkkkk kan ko yang cakap 2++ juta yg follow insta ko tu peminat.sejak londeh tudung bukak aurat kencang ni kan insta ko dah femea gitu.siap juta2 lg follow.tu kan peminat kata ko?? hadap sajalah org syg.nasihatttt

    0

    0
  11. rara says:

    Org hebat ternama intellektual fantastic billionaire superb marvellous pun kena kritik n kutuk n hina. Inikan pula uqasha yang…aarrr..aaarrr..ntahapahapa la..tlg isi tmpt kosong ______

    0

    0
  12. Pemerhati says:

    Rambut dia mmg kejung eh? Tak blh nampak normal sikit ke? Alha alfa tu yg make up kan dia tebal sgt nape? Dia cantik dh sebenarnya. Tp tak tau kenapa selalu buat rambut n make up ala2 drag Queen.

    0

    0

Leave a Comment

Optional