November 15th, 2018

Apa perasaan anda jika menerima mesej daripada seorang lelaki yang tidak dikenali tetapi tiba-tiba mahu anda menjadi buah hatinya? Mesti rasa rimas dan seram kan?

Itulah juga perasaan pelakon jelita, Uqash Senrose apabila menerima mesej pelik daripada seorang lelaki yang sudah  berkahwin. Menurut lelaki itu, Uqasha sering hadir ke dalam mimpinya tetapi bukanlah sebagai sesuatu yang tidak senonoh.

Enggan berlaku salah faham, lelaki itu pada masa yang sama mengaku dirinya sudah berkahwin dan mempunyai seorang anak.  Namun, beliau mempunyai perasaan sayang terhadap Uqasha dan ingin sekali berkenalan dengan aktres.  Walaubagaimanapun, beliau tidak ada niat untuk mengahwini Uqasha menjadi isteri keduanya.

Memang rasa seram dan semacam sahaja bila baca mesej tersebut. Apa-apa pun, orang sebegini jangan dilayan, kalau boleh ‘block’ terus demi keselamatan diri.

Sumber Berita : Astro Gempak


23 responses to “Uqasha Senrose Diganggu Suami Orang, Terima Mesej Pelik”

  1. lin says:

    makna nya iman tak kuat laki ni..hhmm

  2. cap bunga rose says:

    Nk try la tu,jantan mmg suka jual minyak lbh2 tgk uqasha sexy selalu, byk org ckp dia ni play girl, tu yg otak dia pasti uqasha murah, untung sabut timbul kan, pakai sopan sikit uqasha.

  3. remy says:

    laki tu babi.simple

  4. Perasan Nak Mampos says:

    Confidence level tinggi eh laki tu. Kalau poket tak tebal, akaun bank berjuta tak payah la mimpi nak jadikan Uqasha tu bini kedua…eh…”kawan” ye. Ex Tengku Bakar kot minah nih.

  5. Jijik says:

    Mimpi konon. Jgn risau konon. Syg konon. Walhal bahagian tu berdenyut2. Apa lagi selain nk amik kesempatan? Cuba try tunjuk conversation kau Kat isteri?

    • Anonymous says:

      Nak pelik apanya. pakai mcm bintang porno, mmg ramai la laki meleleh.

    • Anonymous says:

      Selalu jugak aku meleleh dengan dia sejujurnya.

    • Arrrrrrhhhhggg says:

      Perkataan “kahwin” ditulis sebanyak 3 kali.
      Wow…..Gigih betul lelaki itu. Ape yg die expect?

    • Pengsannn says:

      Jantan Miang mcm bangkai ni mention da kawin Byk Kali konon nk bgtau la kl sudi nk bercinta boleh je n die da bgtau da kawin ..so jgn salahkan die dihujung episod..sbb peremPuan ble accept pada awal2 lagi. Babi betul

Loading...