Written by Bella | December 12th, 2016

Hubungan akrab dan kemesraan pelakon Uqasha Senrose dan yang merupakan kerabat diraja Pahang menimbulkan gosip percintaan yang agak mendapat perhatian ramai. Namun, mereka tetap berdiam diri dan enggan memberikan komen lanjut mengenai status sebenar hubungan mereka.

Masih lagi diasak dengan persoalan tentang hubungannya dengan Tengku Bakar, Uqasha Senrose sekali lagi menegaskan mereka hanya sekadar teman biasa.

Malah, Uqasha tidak mempunyai sebarang rencana untuk berkahwin meskipun merasakan usianya sudah layak untuk melayari bahtera rumah tangga.

Uqasha sebenarnya lebih selesa untuk tidak membicarakan soal hubungan bersama Tengku Bakar kerana menganggap ia adalah hak peribadinya.

Mendirikan rumah tangga bukan perkara mudah. Banyak aspek yang perlu difikirkan, terutama apabila menyentuh mengenai tanggungjawab. Mungkin kedengan klise, tetapi hubungan saya bersama jejak itu masih pada peringkat berkawan. Hanya itu yang saya mampu jelaskan.

Kalau ada jodoh tidak kemana. Jika Uqasha Senrose tidak mahu membicarakan soal percintaannya kepada umum,sebagai peminat mereka hanya mampu mendoakan yang terbaik buat selebriti pujaan mereka itu.

Sumber Berita : Bipop Berita Harian

7 responses to Uqasha Senrose Dan Tengku Bakar Sekadar Kawan Biasa, Belum Fikir Soal Kahwin

 1. HambaAllah says:

  kak Uqasha sya doakn kbhagian kak uqasha smoga Allah S.W.T mmbri ptunjuk pda kak Uqasha Amin…

  0

  7
 2. Hehe says:

  Unta jongos

  1

  0
 3. Lawak sedih says:

  Betol ke cite ni kasha??

  https://youtu.be/aEfItKMbmWk

  2

  0
 4. Anonymous says:

  Nak ke kerabat terima prmpuan mcm ni..kerabat kot

  1

  0
 5. Nina says:

  sikit hari adik beradik nie pergi singapore dpt info club brix hyatt singapore bilang adik beradik nie mabok and dpt 50k sgd datok dari malaysia sponsor dorang adik beradik ni shopping. info dari org singapore yg kt kerja dlm hotel tu

  6

  0
 6. nonok says:

  lagi sekor syok sendiri

  0

  0
 7. nobody says:

  i saw her with hefny la kat ikea..berpegangan tangan tgh cari barang umah..hahahaha…dia ni senang melting n terima lelaki la…asalkan layan dia..dia gedik la..

  0

  0