Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Untungnya Jadi Siti Nurhaliza, Dapat iPad Free Of Charge

siti nurhaliza ipad

Bertuah, beruntung dan luckynya jika anda ialah Siti Nurhaliza. Di kala ribuan orang beratur sebelum Subuh lagi untuk membeli iPad, Datuk Siti Nurhaliza telah mendapat iPad hadiah daripada. Untuk anda yang tak tahu, Yes adalah syarikat pembekal internet yang terbaru.

Advertisement

Dan korang jangan ingat Datuk Siti Nurhaliza nie buta IT. Datuk Siti kata dia nak menggunakan iPad yang dijana dengan Yes ini untuk tengok video, download lagu, upload gambar dan macam-macam lagilah. Maknanya Datuk Siti akan lebih mesra dengan peminatnya berkat kehadiran iPad pemberian Yes ini.

Marilah kita bersama-sama mendoakan untuk diri sendiri agar menjadi famous seperti Datuk Siti. Dah famous nanti boleh dapat iPad free. Hehehe. Info dari Amanz.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top