Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

‘Unfollow’ Suami Di Instagram, Rumah Tangga Kaka Azraff Bermasalah?

Lama kita tidak dengan berita tentang Kaka Azraff, tetapi baru-baru ini namanya hangat diperkatakan. Tiada angin,tiada ribut ada yang mendakwa rumah tangganya bermasalah apabila dia dikatakan tidak lagi mengikuti akaun Instagram suaminya, Adam Azriff. Namun, berbeza pula dengan Adam yang masih mengikuti akaun Instagram penyanyi itu.

kaka azraff unfollow suami

Advertisement

Tidak mahu sebarang spekulasi liar terus timbul, Kaka berkata dia secara tidak sengaja ‘unfollow.’ Instagram suaminya. Dia menegaskan rumah tangganya dalam keadaan baik.

Sejujurnya, saya memang tidak sengaja nak unfollow Adam dan sendiri tak perasan bila masa pula saya tertekan butang unfollow itu.

kaka azraff unfollow suami

Hubungan saya dan suami baik-baik sahaja dan boleh dikatakan setiap hari kami fall in love with each other. Adam pun rasa geli hati bila saya tunjuk artikel mengenai perkara itu.

Kaka dan Adam mendirikan rumah tangga 14 Disember 2018 dan mempunyai seorang cahaya mata lelaki, Aslan Adam yang dilahirkan pada 11 Oktober 2019.

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

2 Comments

  1. mak aku

    February 8, 2020 at 9:02 am

    meroyan je tu.pempuan biasala.nak dia je dilayan dan rasa betul je seumur idup.

  2. Mak minah

    February 7, 2020 at 11:04 am

    Hmm bese selindung dlu. Da smpai tahap mahkamah bru cter sume. Bese la lumrah umh tangga. Jge aib dlu k. Ape pun alasan u kaka jgn sampai org hidu msalah umh tangga.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama