March 14th, 2020

Sekali lagi timbul spekulasi mengatakan rumah tangga Datuk Seri Aliff Syukri dilanda badai apabila usahawan kosmetik itu tidak lagi mengikuti isterinya, Datin Seri Nur Shahida di akaun Instagram.

aliff syukri unfollow isteri

Enggan memberikan komen lanjut mengenai tindakannya itu, Aliff ketika ditemui pihak media menafikan perkahwinannya bermasalah. Hubungannya dengan isteri masih dalam keadaan baik dan dia sangat bahagia menjalani kehidupan bersama anak-anak.

Tak ada apa-apa yang berlaku antara kami, kami masih bahagia. Saya bahagia dengan perkahwinan, dengan anak-anak saya. Itu sahajalah!

Buat masa ini saya tak nak sentuh mengenai keluarga saya. Yang lain-lain pun saya tak ada nak komen.

Gosip keretakan hubungan mereka suami isteri mula tercetus dimana ada mengaitkan lagu terbaru Aliff seolah-olah ditujukan kepada isterinya. Mengisahkan mengenai dirinya yang mengimpikan kebahagiaan. Jelasnya, lagu berkenaan adalah untuk mereka yang tidak rasa bahagia.

aliff syukri unfollow isteri

Lagu ini bukan ditujukan pada isteri atau keluarga saya tapi dicipta untuk orang yang tak bahagia. Lagu ini tak ada kaitan dengan keluarga.

Dulu saya gembira, sekarang saya tak bahagia. Bahagia itu subjektif. Ada orang kaya bahagia, ada kerjaya bahagia, dapat hadiah bahagia. Dalam kehidupan ini ada pasang surut dan ketika saya cipta lagu ini enam bulan lalu saya berada dalam mood tak begitu baik kerana tekanan kerja, bisnes dan netizen.

 

aliff syukri unfollow isteriBiarpun menafikan hal tersebut, namun, Aliff mengakui lagu itu menggambarkan perasaannya ketika ini yang benar-benar sedih dengan apa yang dilalui.

Sumber Berita : mStar Online


6 responses to “‘Unfollow’ Isteri Di IG, Rumah Tangga Aliff Syukri Goyah?”

  1. Emak orang says:

    Apa yang kita doa untuk orang lain akan berbalik kepada kita juga. HatiĀ² eh

Loading...