Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

‘Unfollow’ Di Instagram, Hubungan Emma Maembong Dan Syed Abdullah Putus?

Kontroversi foto mesra dan juga pengakuan Emma Maembong tidak bertudung memberikan kesan kepada hubungannya bersama Syed Abdullah.

Advertisement

Emma bertindak memadam semua foto ketika mereka bercuti bersama dan sudah tidak saling mengikuti di Instagram.

Pelakon wanita itu hanya mengikuti tiga akaun, malah beliau juga tidak mengikuti akaun mana-mana rakan artis, termasuk ahli keluarganya.

Bagaimanapun, Syed Abdullah masih lagi meyimpan serta memaparkan foto bersama Emma di akaun media sosialnya itu.

Terdahulu, netizen ‘menyerang’ akaun Instagram Syed Abdullah dan mendakwa beliau adalah punca Emma membuka tudungnya selepas lima tahun berhijab. Bagaimanapun, Syed Abdullah menafikannya dan menganggap setiap tuduhan dan kritikan yang dilemparkan sebagai cabaran.

Sumber Berita : Astro Awani

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

35 Comments

  1. ae

    February 11, 2019 at 4:25 pm

    sumber dari astro awani? lahh penting rupanya kisah dorang ne sampai awani pun ambik port.

  2. Anonymous

    February 11, 2019 at 3:56 pm

    Yang untung tetap lelaki

  3. aaa

    February 11, 2019 at 3:37 pm

    sampai thp situ korang diggingnya. Hamagaadddd takde life sgt ke korang ni

  4. Anonymous

    February 11, 2019 at 2:17 pm

    ingat unfollow ni tanda putus ke, duhhh, kat belakang tu siap boleh wat video call lagi tau, unfollow tu wayang je. tak selera tul tengok si syed ni, tah apa yg si emma tetarik sgt, smpi tobang tudung, dia nak try adik, tapi adik busy, sangkut kat abg pun abg la.. ye dok timah

    • patimah bodoh

      February 12, 2019 at 1:27 am

      even adik tak busy pon shadiq tu ingat selera ke dgn si patimah tonggeng ni? haha haha! adik & abg sikap lain2, selera pon lain lah, dh terkenal pon si abg ni suka buat hal, so tak terkejut pon klo selera ngn si patimah ni, tp ya gtu deh….just selera geli2 je lah, nak masuk dlm family & jd menantu ingat parents syed on ke ?? tak semudah itu boskuu…hahaahaha

  5. Anonymous

    February 11, 2019 at 1:29 pm

    Jgn percaya unfollow ni… boleh follow dgn wapp.. follow hingha ke bilik follpw keluar negara retis biasa buat utk duit lebih… minta maaf ya tak percaya un follow2 ini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top