Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

‘Unfollow’ Di Instagram, Hubungan Emma Maembong Dan Syed Abdullah Putus?

Kontroversi foto mesra dan juga pengakuan Emma Maembong tidak bertudung memberikan kesan kepada hubungannya bersama Syed Abdullah.

Advertisement

Emma bertindak memadam semua foto ketika mereka bercuti bersama dan sudah tidak saling mengikuti di Instagram.

Pelakon wanita itu hanya mengikuti tiga akaun, malah beliau juga tidak mengikuti akaun mana-mana rakan artis, termasuk ahli keluarganya.

Advertisement

Bagaimanapun, Syed Abdullah masih lagi meyimpan serta memaparkan foto bersama Emma di akaun media sosialnya itu.

Terdahulu, netizen ‘menyerang’ akaun Instagram Syed Abdullah dan mendakwa beliau adalah punca Emma membuka tudungnya selepas lima tahun berhijab. Bagaimanapun, Syed Abdullah menafikannya dan menganggap setiap tuduhan dan kritikan yang dilemparkan sebagai cabaran.

Sumber Berita : Astro Awani

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

35 Comments

  1. Minah menyampah

    February 11, 2019 at 1:23 pm

    Emma ni nmpk sgt perempuan murahan..nk org msh pndg tgi pd die,tp kelakuan die xmnunjukkan yg die layak dipndg tgi pn..sb rupe ade lehla ajet2 hot,pts jntn ni,jntn sn da tgu..cer kalo rupe xde,sekor jntn pn xheran kt ko

  2. anonymous

    February 11, 2019 at 1:13 pm

    untung menjadi seorang emma maembong… cantik, seksi, putih…ramai peminat.. lepas dari sorang lelaki, dpt lelaki lain..org yg terkenal pulak tu… uqasha pun x sehebat ni

    • vip list

      February 11, 2019 at 1:59 pm

      uqasha pun sama jer nok.

    • ye ke

      February 11, 2019 at 2:06 pm

      sekerabat lerr diaorg tu… konon fefeeling nak jadi diri sendiri…banyak benda lain yg boleh mendefinisikan diri sendiri, bukan setakat tudung

  3. anonymous

    February 11, 2019 at 1:09 pm

    banyak cara lain diaorg boleh follow sesama. sendiri… bukannya kita tau diaorg nanti follow sampai ke luar negara…dah pakai seksi bagai, takkan nak rugi

  4. Anonymous

    February 11, 2019 at 12:50 pm

    follow belakang tabir la, jom gi dubai katanya

  5. hakak

    February 11, 2019 at 12:42 pm

    terer la si emma ni.. mcm pass baton pulak.. dari satu tangan ke satu tangan.. umur 14 – 15 tahun dah biasa peluk2 dgn jantan.. ayoh tak marah ke..

    • ayoh ayoh

      February 11, 2019 at 1:57 pm

      pelik jgk dgn kehidupan family maembong. msg2 wild & free dr umur kecik2. parents tak pantau ke?

    • Anonymous

      February 11, 2019 at 4:10 pm

      they came from broken family. mak ayah da cerai dr kecik. so masing2 hidup sendiri. terkejut gak aku tgk rancangan the house diorg dulu x pernah jumpe adik beradik sebab semua duduk asing2 dari kecik. emma je duk dgn adik lelaki die tu. yg lain semua sendiri2.

    • diri pun sendiri tak betul

      February 12, 2019 at 8:35 am

      Ooo.. no wonder la msg2 perangai mcm ni. education pun out. so pakcik maembong, tak payah la salahkan org lain yer.

    • Gem

      February 12, 2019 at 8:42 am

      Ayoh dieorg is a useless one. Buat anak banyak2, bercerai, then biar anak sendiri, xsekolah, xde arah hidup, sosial. Sekarangni dia kauk hasil je. Asal duit masuk, he won’t care

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top