February 11th, 2019

Kontroversi foto mesra dan juga pengakuan Emma Maembong tidak bertudung memberikan kesan kepada hubungannya bersama Syed Abdullah.

Emma bertindak memadam semua foto ketika mereka bercuti bersama dan sudah tidak saling mengikuti di Instagram.

Pelakon wanita itu hanya mengikuti tiga akaun, malah beliau juga tidak mengikuti akaun mana-mana rakan artis, termasuk ahli keluarganya.

Bagaimanapun, Syed Abdullah masih lagi meyimpan serta memaparkan foto bersama Emma di akaun media sosialnya itu.

Terdahulu, netizen ‘menyerang’ akaun Instagram Syed Abdullah dan mendakwa beliau adalah punca Emma membuka tudungnya selepas lima tahun berhijab. Bagaimanapun, Syed Abdullah menafikannya dan menganggap setiap tuduhan dan kritikan yang dilemparkan sebagai cabaran.

Sumber Berita : Astro Awani


35 responses to “‘Unfollow’ Di Instagram, Hubungan Emma Maembong Dan Syed Abdullah Putus?”

  1. JERNIH HEIGHTS SDN BHD says:

    asik tukar jantan je ko ni timah

  2. tak berapa bawang says:

    Memang x sk emma bkk tudung.tp secara jujurnya emma ni mmg antara plakon yg cute dan lawa.lakonan dia pun cam tersendiri gitu.harap emma tabah hadapi ujian sbagai artis malaysia

  3. Kinokuyania says:

    Tolong sebar2kan. Ada jenis peminta sedekah area2 kl sentral bangsar ni bangsa india2 dgn cina2..jenis mintak duit ckp xcukup duit nak beli tiket, rumah api kena potong, tak makan lagi duit xcukup..mintak suruh tambah lg rm2-rm5..bla2..diorg target bangsa melayu sbb melayu pemurah. Kalau dah 300 org 1 hari dia mntak, kalah gaji korang. Diorg ni jenih2 stanby kat stesen lrt kat mesin tiket, bas stop. Please malayu bukan suruh xnak tolong tp aku ni tgk muka diorg hari2..siap blakon air mata keluar bila dihulur duit.podahhh..taktik. Melayu pulak mudah simpati walau gaji 800 sebulan. Tq.

  4. Kinokuyania says:

    Follow unfollow tak penting. YANG penting akan jumpa lagiiiiiiiiiiiii.

  5. ae says:

    sumber dari astro awani? lahh penting rupanya kisah follow or unfollow ne sampai awani pun masuk port

Loading...