Written by Bella | February 11th, 2019

Kontroversi foto mesra dan juga pengakuan Emma Maembong tidak bertudung memberikan kesan kepada hubungannya bersama Syed Abdullah.

Emma bertindak memadam semua foto ketika mereka bercuti bersama dan sudah tidak saling mengikuti di Instagram.

Pelakon wanita itu hanya mengikuti tiga akaun, malah beliau juga tidak mengikuti akaun mana-mana rakan artis, termasuk ahli keluarganya.

Bagaimanapun, Syed Abdullah masih lagi meyimpan serta memaparkan foto bersama Emma di akaun media sosialnya itu.

Terdahulu, netizen ‘menyerang’ akaun Instagram Syed Abdullah dan mendakwa beliau adalah punca Emma membuka tudungnya selepas lima tahun berhijab. Bagaimanapun, Syed Abdullah menafikannya dan menganggap setiap tuduhan dan kritikan yang dilemparkan sebagai cabaran.

Sumber Berita : Astro Awani

35 responses to ‘Unfollow’ Di Instagram, Hubungan Emma Maembong Dan Syed Abdullah Putus?

  1. Anonymous says:

    semoga ambik pengajaran ye emma…awak muda lagi masih byk ruang utk jadi lebih baik…bergaul dgn org2 yg baik insyaAllah Allah tolong…niat yg baik mesti diikuti dgn perbuatan yg baik…

    6

    1
  2. Anonymous says:

    Macam la hemsem sangattt puiiiii

    13

    0
  3. Rin says:

    Propa aje ni, supaya Netizen tak sibok teros

    16

    0
  4. Mat Ronggeng says:

    Ala propa je tu… Itu semua POYO….
    Macam la diaorang tak boleh bukak account lain dan follow sesama diaorang je. Takde IG, WeChat pun boleh juga…
    Habis tu kalau kepala Timah Rohani boleh letak di celah kelengkang Syed Sidaragar…
    Apa lah sangat delete gambar & unfollow… Hahahaha ..batak batak Emmanizers je yg percaya auta Timah Rohani ni…..asyik kena game je korang dengan retis ni hahahaha

    23

    0
  5. red kebaya says:

    nak juga si syed ni dgn si lurus bendol ni yer??hehehe

    sorry la syed..bapak emma tak restu korang….

    cari lain ye ^_^

    7

    0
  6. hakak says:

    terer la si emma ni.. mcm pass baton pulak.. dari satu tangan ke satu tangan.. umur 14 – 15 tahun dah biasa peluk2 dgn jantan.. ayoh tak marah ke..

    10

    0
    • ayoh ayoh says:

      pelik jgk dgn kehidupan family maembong. msg2 wild & free dr umur kecik2. parents tak pantau ke?

      9

      0
      • Anonymous says:

        they came from broken family. mak ayah da cerai dr kecik. so masing2 hidup sendiri. terkejut gak aku tgk rancangan the house diorg dulu x pernah jumpe adik beradik sebab semua duduk asing2 dari kecik. emma je duk dgn adik lelaki die tu. yg lain semua sendiri2.

        2

        0
        • diri pun sendiri tak betul says:

          Ooo.. no wonder la msg2 perangai mcm ni. education pun out. so pakcik maembong, tak payah la salahkan org lain yer.

          4

          0
    • Gem says:

      Ayoh dieorg is a useless one. Buat anak banyak2, bercerai, then biar anak sendiri, xsekolah, xde arah hidup, sosial. Sekarangni dia kauk hasil je. Asal duit masuk, he won’t care

      1

      0
  7. Anonymous says:

    follow belakang tabir la, jom gi dubai katanya

    4

    0
  8. anonymous says:

    banyak cara lain diaorg boleh follow sesama. sendiri… bukannya kita tau diaorg nanti follow sampai ke luar negara…dah pakai seksi bagai, takkan nak rugi

    10

    0
  9. anonymous says:

    untung menjadi seorang emma maembong… cantik, seksi, putih…ramai peminat.. lepas dari sorang lelaki, dpt lelaki lain..org yg terkenal pulak tu… uqasha pun x sehebat ni

    5

    1
  10. Minah menyampah says:

    Emma ni nmpk sgt perempuan murahan..nk org msh pndg tgi pd die,tp kelakuan die xmnunjukkan yg die layak dipndg tgi pn..sb rupe ade lehla ajet2 hot,pts jntn ni,jntn sn da tgu..cer kalo rupe xde,sekor jntn pn xheran kt ko

    14

    1
  11. Anonymous says:

    Jgn percaya unfollow ni… boleh follow dgn wapp.. follow hingha ke bilik follpw keluar negara retis biasa buat utk duit lebih… minta maaf ya tak percaya un follow2 ini

    12

    1
  12. Anonymous says:

    ingat unfollow ni tanda putus ke, duhhh, kat belakang tu siap boleh wat video call lagi tau, unfollow tu wayang je. tak selera tul tengok si syed ni, tah apa yg si emma tetarik sgt, smpi tobang tudung, dia nak try adik, tapi adik busy, sangkut kat abg pun abg la.. ye dok timah

    8

    1
    • patimah bodoh says:

      even adik tak busy pon shadiq tu ingat selera ke dgn si patimah tonggeng ni? haha haha! adik & abg sikap lain2, selera pon lain lah, dh terkenal pon si abg ni suka buat hal, so tak terkejut pon klo selera ngn si patimah ni, tp ya gtu deh….just selera geli2 je lah, nak masuk dlm family & jd menantu ingat parents syed on ke ?? tak semudah itu boskuu…hahaahaha

      2

      1
  13. aaa says:

    sampai thp situ korang diggingnya. Hamagaadddd takde life sgt ke korang ni

    1

    1
  14. Anonymous says:

    Yang untung tetap lelaki

    4

    0
  15. ae says:

    sumber dari astro awani? lahh penting rupanya kisah dorang ne sampai awani pun ambik port.

    1

    0
  16. ae says:

    sumber dari astro awani? lahh penting rupanya kisah follow or unfollow ne sampai awani pun masuk port

    0

    0
  17. Kinokuyania says:

    Follow unfollow tak penting. YANG penting akan jumpa lagiiiiiiiiiiiii.

    1

    0
  18. Kinokuyania says:

    Tolong sebar2kan. Ada jenis peminta sedekah area2 kl sentral bangsar ni bangsa india2 dgn cina2..jenis mintak duit ckp xcukup duit nak beli tiket, rumah api kena potong, tak makan lagi duit xcukup..mintak suruh tambah lg rm2-rm5..bla2..diorg target bangsa melayu sbb melayu pemurah. Kalau dah 300 org 1 hari dia mntak, kalah gaji korang. Diorg ni jenih2 stanby kat stesen lrt kat mesin tiket, bas stop. Please malayu bukan suruh xnak tolong tp aku ni tgk muka diorg hari2..siap blakon air mata keluar bila dihulur duit.podahhh..taktik. Melayu pulak mudah simpati walau gaji 800 sebulan. Tq.

    3

    0
  19. tak berapa bawang says:

    Memang x sk emma bkk tudung.tp secara jujurnya emma ni mmg antara plakon yg cute dan lawa.lakonan dia pun cam tersendiri gitu.harap emma tabah hadapi ujian sbagai artis malaysia

    0

    2
  20. JERNIH HEIGHTS SDN BHD says:

    asik tukar jantan je ko ni timah

    1

    0

Leave a Comment

Optional