May 1st, 2012

Nampak seperti tiada kaitan di antara BeautifulNara dengan tourism Malaysia, namun BeautifulNara telah pun tercalon di dalam kategori Entertainment untuk Malaysia International Tourism Award. Di masa artikel ini ditulis, BeautifulNara berada di kedudukan kedua.

mita

Hanya tinggal setengah jam sahaja lagi sebelum undian ditutup pada .jam 12 tengah malam ini. Abang Nara dengan penuh muka tidak malu memohon masa anda untuk mengundi Beautifulnara di http://www.mitbca.com/category.php?id=2. Semoga dengan undian anda BeautifulNara akan menang. Terima kasih.


22 responses to “Undilah BeautifulNara Untuk Malaysia International Tourism Award”

  1. rombau says:

    Nk undi.. kirim salam.. Xada faedahnyer langsung..

  2. apu pon says:

    kalau dapat anugerah, pas tuh dapat buit dari rating tapi idea dari sumber yg tak berkat ce mana nak rate sumber pendapatan tu berkat atau tak? cer citer.

    buat yang tinggi ilmu agama…cer citer sket. pendapatan mereka yg berasaskan memporak peranda atau menjadi ajen kemusnahan moral artis dan pembaca seperti saya jugak hahaha. sekian.

  3. wAwA says:

    Kenapa kena undi? hehehehhe~

  4. Awang Nano says:

    Maaf bertanya: Apa signifikan blog ini terhadap industri pelacongan Malaysia? How does it contribute to Malaysian tourism industry?

  5. Chantek says:

    tkde orang nak undi ke..

    undi..undi.. Beautifulnara menang.. pengundi dapat pe?

    daku tak minat afundi2 ni.. kalau beautifulnara menang, rezeki lah ye… ok gud luk..

    hehehehe

Loading...