Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Undilah BeautifulNara Untuk Malaysia International Tourism Award

Nampak seperti tiada kaitan di antara BeautifulNara dengan tourism Malaysia, namun BeautifulNara telah pun tercalon di dalam kategori Entertainment untuk Malaysia International Tourism Award. Di masa artikel ini ditulis, BeautifulNara berada di kedudukan kedua.

mita

Advertisement

Hanya tinggal setengah jam sahaja lagi sebelum undian ditutup pada .jam 12 tengah malam ini. Abang Nara dengan penuh muka tidak malu memohon masa anda untuk mengundi Beautifulnara di http://www.mitbca.com/category.php?id=2. Semoga dengan undian anda BeautifulNara akan menang. Terima kasih.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

22 Comments

  1. rombau

    May 2, 2012 at 3:01 pm

    Nk undi.. kirim salam.. Xada faedahnyer langsung..

  2. apu pon

    May 2, 2012 at 2:23 pm

    kalau dapat anugerah, pas tuh dapat buit dari rating tapi idea dari sumber yg tak berkat ce mana nak rate sumber pendapatan tu berkat atau tak? cer citer.

    buat yang tinggi ilmu agama…cer citer sket. pendapatan mereka yg berasaskan memporak peranda atau menjadi ajen kemusnahan moral artis dan pembaca seperti saya jugak hahaha. sekian.

  3. wAwA

    May 2, 2012 at 10:46 am

    Kenapa kena undi? hehehehhe~

    • nlady

      May 2, 2012 at 2:18 pm

      paling terang dan nyata selalu amek post dari blog lain :(

  4. Awang Nano

    May 2, 2012 at 10:46 am

    Maaf bertanya: Apa signifikan blog ini terhadap industri pelacongan Malaysia? How does it contribute to Malaysian tourism industry?

  5. Chantek

    May 2, 2012 at 10:14 am

    tkde orang nak undi ke..

    undi..undi.. Beautifulnara menang.. pengundi dapat pe?

    daku tak minat afundi2 ni.. kalau beautifulnara menang, rezeki lah ye… ok gud luk..

    hehehehe

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama