July 14th, 2011

drama melayu terbaik

Di hari Khamis yang hujan turun renyai-renyai, Abang Nara ingin bertanya apakah drama Melayu terhebat yang anda pernah tonton selama ini? Bukan apa, semenjak dua ini Abang Nara tengah melayan cerita drama Dewa Cinta. Dengar cerita drama ini diadaptasi dari novel. Abang Nara rasa ceritanya best tapi lakonan Iqram di dalam drama tersebut agak mengecewakan.

Dulu masa Nora Elena, Adamaya tengah femes Abang Nara tak sempat nak tengok. Sekarang ini baru Abang Nara nak berjinak-jinak tengok drama Melayu. So nak tahu apa drama paling best korang pernah tengok. Boleh la Abang Nara download atau tengok kat TONTON nanti.

Jangan segan-segan nak share pendapat korang di ruangan komen.

P.S: Untuk pengguna Android, sila gunakan apps ini untuk jimatkan bateri smartphone anda.


357 responses to “(UNDI)Apakah Drama Melayu Terbaik Anda Pernah Tonton?”

  1. nyna says:

    sape thu cter yg pasal bdk cacat nama mariam yg disiarkan kt rtm..

  2. hanis says:

    suka tgk citer drama lakonan wan maimunah yg dia jadi kuli pd anak2 dia tu..watak wan maimunah dlm citer tu dia kena angkat air tuk anak dia mandi siap kan makan anak2 nya..tak ingat la apa tajuk nya…bole sesape tolong x..peace..:))

  3. Kipas Susah Mati Neelofa says:

    Orang Kasar – Eman Manan & Dato Jalaludin Hasan

    Cinta Antara Benua – Ahmad Idham

    Cinderella – Ahmad Idham & Haliza Misbun

    Pendekar Kundur – Eman Manan & Tiara Jacquline

Loading...