Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(UNDI)Apakah Drama Melayu Terbaik Anda Pernah Tonton?

drama melayu terbaik

Di hari Khamis yang hujan turun renyai-renyai, Abang Nara ingin bertanya apakah drama Melayu terhebat yang anda pernah tonton selama ini? Bukan apa, semenjak dua ini Abang Nara tengah melayan cerita drama Dewa Cinta. Dengar cerita drama ini diadaptasi dari novel. Abang Nara rasa ceritanya best tapi lakonan Iqram di dalam drama tersebut agak mengecewakan.

Advertisement

Dulu masa Nora Elena, Adamaya tengah femes Abang Nara tak sempat nak tengok. Sekarang ini baru Abang Nara nak berjinak-jinak tengok drama Melayu. So nak tahu apa drama paling best korang pernah tengok. Boleh la Abang Nara download atau tengok kat TONTON nanti.

Jangan segan-segan nak share pendapat korang di ruangan komen.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

357 Comments

  1. nyna

    February 25, 2012 at 11:51 pm

    sape thu cter yg pasal bdk cacat nama mariam yg disiarkan kt rtm..

  2. hanis

    February 24, 2012 at 8:27 am

    suka tgk citer drama lakonan wan maimunah yg dia jadi kuli pd anak2 dia tu..watak wan maimunah dlm citer tu dia kena angkat air tuk anak dia mandi siap kan makan anak2 nya..tak ingat la apa tajuk nya…bole sesape tolong x..peace..:))

  3. Kipas Susah Mati Neelofa

    February 21, 2012 at 5:27 pm

    Orang Kasar – Eman Manan & Dato Jalaludin Hasan

    Cinta Antara Benua – Ahmad Idham

    Cinderella – Ahmad Idham & Haliza Misbun

    Pendekar Kundur – Eman Manan & Tiara Jacquline

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top