September 25th, 2009

lisa surihani

Semalam tengah boring-boring kami tertengoklah cerita “I’m Not Single” lakonan Lisa Surihani dengan Farid Kamil. Boleh tahan jugaklah cerita dia. Jiwang 16 karat. Tapi masih tak boleh lawan tahap kejiwangan cerita Korea dan cerita Jepun.

Lepas tue teruslah kami mencarik biodata dan gambar-gambar terbaru Lisa Surihani nie. Bukan apa, cair hati ini dibuatnya melihat kesucian dan kecantikan Lisa dalam filem tue. Memang nampak murni sungguh wajah si Lisa nie. Macam baby baru lahir.

Tergugat jugak kami sekejap sebab selama nie Scha Al Yahya adalah artis wanita pujaan kami. Terus rasa nak tukar Lisa Surihani jadi artis wanita pujaan sebab bagi kami muka dia nampak lebih Melayu berbanding Scha. Lebih ayu gitu ~~~

Jadi nak tau jugak pandangan korang siapakah yang lebih cantik antara Scha dan Lisa Surihani nie. Kami tahu setiap manusia taste berbeza-beza. Tapi ramai readers BeautifulNara nie perempuan. So kami nak tau dari sudut mata pandangan hati seorang wanita siapakah yang lebih cun antara diorang berdua nie.

Vote kat bawah nie yek:-

Lagi gambar-gambar terbaru Lisa Surihani sempena Ramadan dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

lisa surihani

lisa surihani

lisa surihani

lisa surihani

lisa surihani

lisa surihani


Comments are closed.

Loading...