April 25th, 2012

Abang Nara sungguh kecewa kerana tahun lepas kalah teruk kepada pemenang Digi WWWow Awards untuk kategori Nuffnang Fave Kay Poh. Walaupun kecewa, Abang Nara menerima kekalahan itu dengan hati terbuka. Namun tahun ini untuk memastikan kemenangan, Abang Nara telah bergabung tenaga dengan blog ShahabudeenJalil untuk memberikan hadiah kepada anda yang sudi mengundi kami.

digi wow awards

Hadiah yang bakal diberikan kepada anda yang mengundi adalah seperti berikut:-
1. Hadiah Pertama : Ipad 3 x 1 unit
2. Hadiah Kedua : GPS x 1 unit
3. Hadiah Ketiga : Thumb Drive 4GB x 100 unit
4. Hadiah Saguhati : Masih dalam perbincangan

nuffnang woww awards

Cara untuk anda memenangi hadiah-hadiah awesome ini sangat mudah. Anda hanya perlu undi blog BeautifulNara (klik sini untuk mengundi) dan blog ShahabudeenJalil (klik sini untuk mengundi). Selain undian, anda juga boleh membuat promosi menerusi blog, twitter ataupun Facebook. Segala usaha anda haruslah diemailkan ke [email protected] untuk memudahkan pengesanan dilakukan oleh pihak kami.

nuffnang woww awards

Untuk makluman, undian boleh dilakukan setiap hari sehingga tarikh tutup iaitu pada 13 Mei 2012. Kalau sudi, undilah setiap hari. Undian yang anda lakukan, jangan lupa untuk printscreen. Kalau setiap hari undi, setiap harilah anda hantar email ke [email protected]. Makin kerap undian dilakukan, makin tinggilah peluang anda untuk memenangi hadiah utama.

digi wow awards

So apa tunggu lagi? Undilah blog BeautifulNara untuk kategori Nuffnang Fave Kay Poh dan blog ShahabudeenJalil untuk kategori Mudah.my Most Promoising Webpreneur of The Year dan bawa pulang The New iPad untuk diri anda sendiri.


30 responses to “Undi Kami Di Digi WWWOW Awards Dan Menangi The New iPad, GPS Dan Thumbdrive”

  1. fiza says:

    saya dah undi abang nara untuk hari keempat…chaiyoookkk2….

  2. nadia says:

    ngape xleh nk bukak shahabudeen nye blog nih..

    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      shahabudeen?? shahabudeen jalil? Shahabudeen Jalil yang infiority complex tu ke?

  3. ika says:

    Zilazaki..ko cube..ramai je aku tgk xnak vote..aku pn suka baca..vote2 mmg aku malas

  4. ZAP says:

    RASUAH KE NI ABG NARA?

  5. zilazaki says:

    salam abg nara..

    sy minat sgt nak join contest yg abg nara buat nih..lg2 hadiah nye ipad 3…tp yg x besh nyer 1 hari ble vote 1 jer yer…so harap2 rezeki anak kali ni dpt la menang ipad 3..amin..

Loading...