January 1st, 2012

Disebabkan ada permintaan dan kami menerima bemacam-macam komen dari para pembaca tentang keputusan artis wanita tercantik MyMetro, termasuk ada yang bertanya kenapa Artis Wanita A dan Artis Wanita B tidak ada dalam senarai, kami akan buka undian selama seminggu, artis mana yang anda rasa paling cantik sekali di Malaysia ini.

Sila buat pilihan, senarai 5 teratas akan memasuki peringkat akhir dimana undian akan dibuka selama seminggu lagi untuk memilih yang paling cantik. Jadi buat pilihan dengan tepat dan enjoy!

NOTA: Segala komen yang mempunyai unsur memfitnah, mencarut dan menggunakan perkataan-perkataan buruk sudah dan akan dibuang.


183 responses to “Undi Artis Wanita Tercantik Di BeautifulNara.com”

  1. leeya says:

    i nak vote semua.. tp xleh plak sbb semuanya ada tarikan, kecantikan, keayuan tersendiri.. kiter semua kaum wanita mmg cantik2 Allah cipta… kan??? kan??? kan???

  2. kepoh says:

    Amalina . kehkehkeh!

  3. nadz says:

    always akak Norliana Samsudin :)

  4. ellie says:

    The phrase “beauty with brain” is so old… Ok boleh terima yg certain2 artis tu bijak pandai dlm plajaran…tp tup tup jadi pelakon je… PELAKON JE?? So what’s the use of being brainy, when u don’t even use it..Something for us all to ponder about. Being in the entertainment industry is more about talent… I don’t care so much if you’re brilliant at school,or if you’ve got the prettiest face bla bla bla.. This poll is lame..

    • sant cari says:

      so what kalau jadi pelakon tak boleh pandai kah? tak boleh ada degree, kena tahap SPM je?

      Arwah Sudir ada degree law, tapi jadi penyanyi. What are you trying to say? Hugh Jackman ada degree mass comm, tapi jadi pelakon. So what?

    • ellie says:

      u don’t get the point here. Baguslah kalau artis tu bijak pandai ada degree sume…Alhamdulillah.. Respectable lah kan, most of them are less educated. But my point is, if u want to be an actor, you have to have the talent. Nowadays, in the entertainment industry, all we get is a bunch of pretty faces that have no talent whatsoever. Don’t u get sick of them? Itulah maksud saye bila saye ckp saye tak kesah sgt pun artis tu bijak ke cantik ke ape…yg penting tu bakat die dulu. Maaflah kalau awak tak setuju dgn pendapat ni, tapi saye muak lah dgn artis yg nak naik dgn menggunakan rupa, & bila die tu educated sikit, nak guna jugak faktor “brainy” die utk raih lg ramai peminat. Honestly, don’t people get tired of that? Enough about who’s the prettiest or who’s the brainiest, if they are actors they must be able to act. That’s what really matters. Mcm manalah Malaysia nak ade artis2 yg betul berbakat, kalau asyik nak lawan siapa lg cantik n hot n bijak..Aku cuma nak cakap yg pendapat aku ialah buat poll tentang artis paling cantik ni seems lame. Lainlah kalau dorang ni semua masuk beauty pageant ke..itu mmg org nak tgk kecantikan luaran..

    • sant cari says:

      the problem is, neelofa haters tak tengok pun drama lakonan dia. i’ve seen 3 dramas yang ada dia, dia memang berbakat. pegi kat forum cari, kat situ lagi mudah forummers nak judge orang tu ada bakat ke tidak, dan NEELOFA IS TALENTED. and she’s brainy, and she has vision.

      memang la poll ni lame, yang buat dia jadi serius is fans2 yang amik terlalu serius, nak up kan artis poojaan sendiri pastu maki2 fans dan artis lain. it shows how uneducated one really is. ini poll suka2 je, sapa yang menang bukannya nara kasi hadiah. tapi ada yang terpanggil nak memaki sebab apa. ego la tuh.

    • ellie says:

      Ok saye setuju mmg perbuatan org yg over memaki2 tu saye tak sokong. Tapi saye bukan neelofa hater… minat pun tidak, hate pun tidak.. Pernah tgk lakonan die, jujurnye bg saya die ade bakat, cuma yg buatkan saye tak menjadi peminat die tu sbb saye tak minat peribadi die je la.. Tapi saye admit die better la dari yg jenis no talent+peribadi pun teruk.. Tapi utk yg seperti neelofa, saye harap die tak lah terlalu menyeksi sgt..org akan lebih respect die kalau die tak seksi2 mcm skrg.. Sayang lah, pelajar pintar + berbakat brlakon…tp merendahkan harga diri dgn menyeksi… Just my humble opinion about her.. Takde niat nak kutuk2..kalau die sendiri dpt baca ni lagi bagus.. :)

  5. Siti Kepoh Huhuhuhu aka NEELOFA says:

    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!
    MEMANG BETUL SGT!!!! AKU SUKA AKU SUKA!!!!

Loading...