Written by serenity | January 1st, 2012

Disebabkan ada permintaan dan kami menerima bemacam-macam komen dari para pembaca tentang keputusan artis wanita tercantik MyMetro, termasuk ada yang bertanya kenapa Artis Wanita A dan Artis Wanita B tidak ada dalam senarai, kami akan buka undian selama seminggu, artis mana yang anda rasa paling cantik sekali di Malaysia ini.

Sila buat pilihan, senarai 5 teratas akan memasuki peringkat akhir dimana undian akan dibuka selama seminggu lagi untuk memilih yang paling cantik. Jadi buat pilihan dengan tepat dan enjoy!

NOTA: Segala komen yang mempunyai unsur memfitnah, mencarut dan menggunakan perkataan-perkataan buruk sudah dan akan dibuang.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

183 responses to Undi Artis Wanita Tercantik Di BeautifulNara.com

  1. honeydew says:

    wardina!!

    0

    0
    • FFFFFFFFFFUUUUUUU2 says:

      konfem la wardina,cantik di sisi manusia dan cantik di sisi Allah sebab jage auratnye..hehehe

      0

      0
      • senduk kayu says:

        KAK SENDUK PILIH…HELIZA,WARDINA DAN IRMA..SEMUA BERTUDUNG..MACAM KAK SENDUK JUGAK..

        0

        0
        • jujai says:

          Kau ni nk sgt yg pakai tudung.pi calon najwa latip

          0

          0
        • jojai says:

          fuhh! nasib baik najwa latip, yuna n shila amzah tu x tcalon! kalau x, mmg den terjun kb mall dh! hahahaha! pelik btul kalau org kate deme tu cantik! bhahahaha!

          0

          0
      • huhahe says:

        JGN CEPAT MENILAI BERDASARKAN LUARAN..DALAMAN PUN PERLU DIJKAJI…PADA SAYA ARTIS CONTOH IALAH NOOR KUMALASARI KERANA SELEPAS BERKAHWIN DIA TERUS BERHIJRAH DAN TINGGALKAN DUNIA CELEBRITI ..BIARPUN SEKADAR MENJADI PENGACARA DAN BELIAU PERNAH MENOLAK APABILA ROSYAM NOOR MINTA DIA MENYANYI..DIA MENOLAK DAN MENGATAKAN ” SUARA ITU AURAT”..

        0

        0
      • nabil says:

        aku rasa benda ni patut bagi ikut kategori la..
        -kategori mak mak
        -kategori janda hot
        -kategori bertudung
        -kategori bawah umur
        -kategori 20an
        -kategori 30an
        -kategori artis senja
        -kategori umah kata pergi kubur kata mari

        ini baru adil!kan??

        0

        0
    • Queen.Of.Goldfish says:

      attention too bro nara~~~

      mana liena hangat nieh???? dak masok calon ka???

      haih……………

      nek jijah……nek rosnah….

      and most importantly person in industry…auntie didie elias gagaaaaa….mana nya nara???

      da dua kali baca nieh xdak pon depa2???haih….

      2kan smua artist2 top vogue..kero sungguh nara nieh..

      (taip sambil2 garu kepala)hahhaa

      peace yawwwwwwwww~~~

      0

      0
    • Blog Pink says:

      Yeey abg Nara buat poll..
      nak undi Fazura la gini..kakak comey…cantik lagi

      0

      0
    • gula_melaka says:

      khatijah tan takde ke?

      rosnah mat aris?

      wan maimunah?

      apa nie..double standard la..

      cemuih ah!

      0

      0
    • saya mambang tanah says:

      byk org undi fazura…yeah…mmg fazura tu cntik sgt..tk heran lah kenapa dia bercinta dgn kerabat diraja JB…ayu raudhah itu mekapjer tebal…

      0

      0
    • zainal arief says:

      aku nak LISA SURIHANIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.beauty with brain.suke giler dgn dia.x payah mekap pun cantikkkkkkkkk.

      0

      0
    • zainal arif says:

      aku nak LISA SURIHANI minat giler dgn dia.sebab slang R dia tu aku jatuh cinta kat dia.tapi dapat kat yusry frust menonggeng aku.dah lah cantik bakal peguam pulak tu.aku vote for lisaaaaaaaaa.

      0

      0
    • Selena Gomez says:

      My top 5 :

      1. Fazura
      2. Wardina
      3. Tiz Zaqyah
      4. Irma Hasmie
      5. Nora Danish

      0

      0
    • Indiana says:

      Anzalna,Erra Fazira, ramona takde???? Abg nara ni tak pandai pilih ramai lagi artis yg cantik!

      0

      0
  2. syuhada says:

    vote for Fazura…mwaahhh….love Fazura..!!

    0

    0
  3. syuhada says:

    Vote for Fazuraaaaa…!!

    0

    0
  4. alah says:

    minah jambu xde ke tcalon???hahahahaha

    0

    0
    • saya mambang tanah says:

      yelah..kenapa datoi minah jambu tak masuk….dia tu peserta faveret tau…konfirm ramai undi..apa lah abg nara nie…hahahahahahahahahahah

      0

      0
  5. peminat erra fazira says:

    Erra Fazira x de ker..???it’s not fair…:p

    0

    0
  6. BABABA says:

    definitely Izara!

    0

    0
  7. yaya says:

    Nora Danish aka Dhia <3

    0

    0
  8. Secret Admire Izreen Azminda says:

    Izreen Azminda mana?

    0

    0
    • Secret Admire Izreen Azminda says:

      Tima kacih Abang Nara masukkan nama Izreen Azminda..hehe.. citer pasal future hubby dia mcm bagi chance kt aku je..haha..

      Tak pe saya pun bekerjaya juga, gaji saya lebih lebat dari seorang jurukamera. Saya suka Izreen sejak dr Dewi Remaja lg bkn sbb dia berlakon..

      Oh Izreen.. pilihlah aku, aku kan bujang..buat apa wak nak duda..saya ni dh lama usha awak…

      0

      0
      • saya mambang tanah says:

        aku perasan lah ko nyer msg..kalo kau suka sgt kat izreen tu kenapa tak masuk minang dulu..nape ko tak tolong dia masa da krisis ngan johan dulu….perasan lah ko ni

        0

        0
  9. Anon says:

    Zarina Ann Joulie xde ? :P

    0

    0
  10. bubur says:

    hurm…rmi sangat..patut wat top 5 je..

    0

    0
  11. fans fazura says:

    fazura la…..

    0

    0
  12. Gadis Merah Jambu says:

    Yunalis Zarai xada ka ??

    0

    0
  13. msBlack says:

    Fazura….:)))

    0

    0
    • IedaiaSidi says:

      Of Coz MissFazura yg plg cantik..panasssss!!!

      0

      0
      • MizzWhatever says:

        Fazura muka perempuan melayu yg cantik semulajadi..x make up pun still cantik berseri..love MissFazura..:))

        0

        0
    • huhahe says:

      PELIKNYA DALAM PEMILIHAN ARTIS JELITA MEDIA HIBURAN.. TOP 5 PILIHAN PEMBACA IALAH.:

      1. ERRA FAZIRA
      2. ROZITA CHE WAN
      3. LISA SURIHANI
      4. DIANA DANIELLE
      5. SCHA AL YAHYA

      tak ada pun nama Neelofa, Fazura dan Ayu Raudah..tpi Rozita tetap ada..confirmlah ramai pembaca yg suka dgn dia ni…

      0

      0
  14. sampoerna says:

    erra fazira maneeeeeeeeeeeeee ??

    0

    0
  15. FFFFUUU says:

    Saham Lisa Surihani dh jatuh…haha..tu la bodoh gi pilih yusry…

    0

    0
    • luqman hakim says:

      saham lisa surihani x jatuh.apa yang bodohnya dia pilih yusry.oklah tu sama padan dan yang penting bukan laki orang kaya lagi tu.aku rasa si yusry tu yang bertuah dapat lisa tu.ko kenapa FRUSTTTTTTTTTT KE…..

      0

      0
      • ermm says:

        aku rasa lisa pun x untung dpt yusry, yusry pun x untung dpt lisa..haha… Lisa n Yusry sama je dua2… Lisa = seksi + x tutup aurat + dah ntah brapa bnyk laki dah peluk2 n tgk aurat dy… Yusry = bukan lelaki yg penuh ilmu agama di dada..sama jgk mcm lisa dah peluk2 perempuan sana-sini… Apa yg untungnya? kalau takat nak cakap rupa hensem n cantik…lama mana lah benda tu nak kekal kan..haha. Em tapi Lisa untung sikit la rasenye…sbb Yusry kaya raya… sape2 sentap nampak sgt tak berpijak di bumi nyata…

        0

        0
  16. watever says:

    unlike wardina.

    0

    0
  17. farieyna says:

    neelofa n fazura.. dua2 x ble kaaa??

    0

    0
  18. FFFFFFFFFFUUUUUUU2 says:

    eh,mane MEMEY?? kih3

    0

    0
  19. tiada nama says:

    sumenyer cantik2..

    0

    0
  20. CMRatu says:

    fuh ramainya vote fazura.. memang lawa pun.. :)

    0

    0
  21. musume says:

    none of them… muka lawa tapi akhlak kureng… wardina dulu pun seksi.. tp she’s ok la sudah mendapat hidayah… alhamdullilah…

    0

    0
  22. eee says:

    yana samsudin?

    0

    0
  23. leha says:

    FAZURA!!!

    0

    0
  24. terry89 says:

    fazura org vote plg tggi??plizz la..aku tgk gedik semacm jek..belakon pun slang #$^%$##@^..btw..i hate fazura..(n ske ati aku la nk hate sape2)

    0

    0
  25. haaaaaaaa says:

    Kris cempaka tak ade ke? Dia pun cantik jugak walaupun tak fofular lagi…

    0

    0
  26. Mama Meera says:

    aku nk vote artis yg mukanye cantik semula jadi.x yah tempek make-up tebal2 pn da lawo da.huhu…sape eh…ehm….ehm…ehm…

    0

    0
  27. akk says:

    mestilaa rita..cantik sgt,dah laa x sombong bila jump dia kat perlis..kecantikan luar n dlm…br benar2 cantik…rita rudaini, dan wardina…..

    0

    0
    • azam says:

      Ya aku setuju,rita rudaini antara yang tercantik…..aku pernah terpikat mase dia bujang dululah.

      0

      0
  28. hahaha says:

    ak pn xtau mne cntiknye fazura,,seksi jgk kot….tp pilihan msg2 kn..untungler..tp bg ak the most natural beauty women is rita rudaini…cantik …..then wardina..yg laen harapkn loreal paris jer…huhu

    0

    0
  29. cik meow says:

    mestilah fazura weihhh tak mekap pun still cun.

    0

    0
  30. hehe says:

    nasha aziz xde ke?? sgt cantik kot…

    0

    0
  31. Lady Pink says:

    VOTE FOR MAYA KARIN. SHE’S NATURAL BEAUTY.

    0

    0
  32. Cube says:

    Saya suka tgk Ummi Nazeera….klasik.

    0

    0
  33. farie says:

    is thinking of Fazura.! sesuatu.

    0

    0
  34. Kacak says:

    Sebelum aku vote or tgk result, aku da bleh agak sape yang dpt undian terbanyak semasa. Yeah! Tekaan aku tepat. FAZURA!! Way to go girl.

    0

    0
  35. miko says:

    vote for fazura!!! cantikkkkkk

    0

    0
  36. Abgkacak says:

    Vote for Fazura too for not being a hypocrite! Class!

    0

    0
  37. Kongkek says:

    izara aishah hisap dadah

    0

    0
  38. drogba&rooney says:

    Ozlyn , wife johan. lawa gak ape!

    0

    0
    • luqman hakim says:

      ko buta ke,bini johan kau kata cantik.muka empat segi tu.pergi check mata ko sikit.

      0

      0
      • ini serius says:

        perghh!! bahasa kau ! chantek sket ! Different people have different opinions/tastes . kalau kau rasa dia tak cantik kau punya pasal .tak perlu cakap muka orang petak bagai. ko tempek muka kau kat sini tengok? kau baik pegi check mulut kau ? ada bau longkang tak?

        0

        0
  39. Siti Kepoh says:

    Salam ! Terima Kasih kerana vote lagi sekali nampaknya Fazura tgh leading !
    Tapi sy ada 5 sebab kenapa sy pilih Neelofa walaupun ramai yg megutuknya.
    1) Dia artis artis baru dewi remaja dan Fazura dah lama.
    2) Dia pandai bergaya dan bercakap di depan TV ( Semalam 1/1/12 dia jadi pengacara Nona – interview 1 datin tentang hobby porcelain datin )

    3)Dia belum dapat berlakun watak utama di tv atau wayang seperti Fazura kalau dia selalu jadi top munglin dia akan di pilih watak utama. Sekarang ni Izara Aishah dapat watak utama drama tv3 . Di mana semasa dewi remaja dia dapat no2 aja – Nelofa pertama. Takpa lah rezeki Izara bila nak bagi Nelofa pulak peluang ???

    4) Setengah orang kata dia beauty with brains dapat menjawab soalan dgn lancar bila di tanya oleh pemberita.

    5) Ramai org tak setuju dgn saya tapi dia Sangat Seksi.dah lama tak dapat artis seksi dan pandai pulak.
    Itu saja pendapat peribadi sy kalau boleh Vote lah dia !!!
    Anyway kalau Neelofa pakai kasut cam ni http://bit.ly/v44Kss cantik tak ?

    0

    0
  40. yut yut says:

    harap sangat perkara undi-undi siapa cantik ni dapat DIHENTIKAN segera.. tak baik la.. kalau kategori ni ditukar tajuknya seperti Artis Wanita Paling Disukai Ramai ke, ok jugak..
    tiada niat untuk menjadi ustazah kat sini sebab saya rasa nnti akan ada yg ckp ‘kalau nak bagi ceramah agama, xpayah baca BN ni’.. bukan begitu.. saya hanya insan biasa yg suka untuk membaca kisah terkini artis.. tapi dengan adanya kategori mcm ni, maka akan timbul sedikit perasaan riak atau sedikit perasan kecil hati kerana tidak dicalonkan dan nama pulak dipermainkan oleh beberapa pengkomen kat sini.. sekadar pendapat, terima kasih

    0

    0
    • marion kaunter tiket jet G6 kau hado says:

      sama-sama

      0

      0
    • huhahe says:

      betul kata yut yut tu..tp kalau disukai ramai kena top 5 ja..psl ramai yg tak disukai..saya calonkan kalau wanita suka hati saya jer lah ya..

      1. Siti Nurhaliza
      2. Lisa Surihani
      3. Maya KARIN
      4. Erra Fazira
      5. Tiz Zaqyah

      Kalau Lelaki…

      1. Aaron Aziz
      2. Ady Putra
      3. Shahezy Sam
      4. Remy Ishak
      5. Fahrin Ahmad

      0

      0
      • huhahe says:

        Saya tak letak FAZURA..mungkin di sini ramai pengikutnya tapi berdasarkan pemilihan dlm media-media popular nama Fazura tak pernah sangkut pun..saya mengambil kira faktor tersbt..maaflah dan knp kalau btl ramai peminat fazura knp tak support supaya beliau tercalaon dlm setiap pencalonan…tapi mutu lakonan saya mmg tabik dgn Fazura…cuma kurang popular tak tau knp?…ada something lagi yg perlu utk diperbaiki utk menambat lebih ramai peminat agaknya..

        0

        0
        • ermm says:

          Fazura mmg dah ramai peminat rasanya..maybe awak je yg ta minat kot… Kalau tgk kat result poll skrg, Fazura la yg top pun kan… Tapi sya tertarik dgn ayat akhir awak tu : “…perlu utk diperbaiki utk menambat hati lebih ramain peminat…”

          Macamana dgn gambar2 mesra LS dgn Yusry baru2 ni kat PC dorang tu…menambat hati awak tak? Sbb tgk kat list awak dy number 2… Sorry but I really am curious… :>

          0

          0
      • Alfath says:

        Siti Nurhaliza is the Sexiest Malaysian Female Celeb of All Time.

        0

        0
    • Laili says:

      Setuju sgt dgn pendapat yut yut… Tapi rasanya pemilik blog ni tak mendengar kot.. Topik mcm ni mmg akan menarik ramai org utk meberi pendapat, kome, vote, bla bla bla. Tapi, rasanya mcm tak berapa sesuai lah…secara tak langsung memupuk nilai2 yg tak baik pd org ramai… Manusia, khususnya wanita, berlumba2 nak kelihatan cantik menawan di mata manusia.. Not a good thing..

      0

      0
  41. mukablur says:

    mcm mn ni??? xtau nak piih sape,,,kak siti saleha and kak yana dua2 pun nm ada :(

    0

    0
  42. seth tan says:

    siti salehaaaa!! ^^

    0

    0
  43. derp says:

    cam bangang komen kau. kalau macam tu kau neh pajurah kertu kot. tiap kali ada news pasal neelofa mesti nak masuk komen kata pajurah kertu lagi cun. pliss la weii. tergugat dan terancam tu yang sebok nak compare2 kan diri khennn? takda maknanya neelofa yang brainy tu nak tiru pajurah, sebab tak sama langsung.

    at least neelofa tu ada wawasan dalam hidup dia, ada achievements dalam hidup dia, kalau takda jantan pun boleh berjaya. belajar pun pandai. pajurah? kalau takda TMJ, dengan bakat lakonan tak seberapa dan slang fefeeling english tuh, peh tak ke mana lahhh. macam la pajurah tu tak kejar jantan sangat. ko google je lah, berapa gambar dengan jantan berpelok dia ada.

    0

    0
    • luqman hakim says:

      wei,korang gaduh ke.x payah gaduh2lah apa pun fazura lah aku vote memang cantik.lisa pun aku vote beauty with brain.yang paling aku suka slang R lisa tu buat aku teruja je.NEELOFA GET LOST.

      0

      0
    • wakaf che yeh says:

      weh…kawe ni ore kelate.kawe tau la neklopar tu guano ore nya..kito ore kelate sendiri pun tok berahi ko dio..perasae lawa konon2 nya lah..usah kato kito tok berahi ko dio..saing2 dio pung rama hok loya tgk perangai dio..memey dio dari jame skoloh lagi jenih dekki ko kawe2.tokleh ado hok lebih sikit dari dio..kaki bodek cikgu pun dio gok…suko tunjuk baik ko cikgu2..pdhal blkg cikgu..kito saing2 jah tau perangai dio tu..se lg,dio nih jenih berlagak hi-class..pdhal biaso2 jah..bukae keluargo dato datin pung..g mano2 kontrol lawa manjae…rimas kalu kuar ngae dio,saing dio kato..tu lah serbo sedikit hikayat semek lopar mek kelate tu..bukae niat nok ngutuk dio..tp gak tu la realitinyo diri dio tu..duk berangan dia tu lawa sokmo..seolah2 xdok doh kat muko bumi ni hok lebih lawa pd dio..malu waso wi dia jd ore kelate..

      0

      0
      • feifei says:

        wah..sgt betul..kwn aku dulu kena baling kasut ngan lopak gara2 kes dia terlampau prasan at the top sgt lah..mmg dengki benar dia kalau ada org lebih pada dia. udahla gedik.

        0

        0
    • Akak Nak Juga says:

      Korang yg sengal di atas.. pertandingan kali ni nk vote kecantikan luaran diaorang pling meletup bukan nk sibuk kira baper banyak jantan diorang dh couple….sah2 la korang ni seorang pekerja restoran bapak si neelopa yg gajinya x penah sangkut dibayar ngan sorang lagi maid indon fazura yg dh terer speking malay kl tanpa ragu2 & confidentnya….

      0

      0
  44. marion kaunter botox dan cucuk cucukss says:

    apa yg cantiknya fazura itewww..? muka dia biasa2 jeeeww. dn lg aku tgk senyum dia mcm dibuat2 jewww.. mcm x ikhlas dowwh.. ikhlassss aku ckp ni

    0

    0
    • saya mambang tanah says:

      u tak masukker minah jambu…kecian kat ko kan…msti lepas ni ko meroyan lagi…tpi aku tak skalah kalo ko tak da dlm list…aku leh like byk2 hahahahahahahahahahahaha

      0

      0
  45. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    ape yg minah jambu nampak muka berseh n natural neelofa ..siti ..lisa surihani ..erra….fazura pn natural..

    0

    0
  46. ehsan says:

    fazura !! panas…beautiful natural !

    0

    0
  47. leya says:

    Tiz Zaqyah FTW!!!!

    0

    0
  48. minah senget says:

    FAZURA FAZURA FAZURA FAZURA FAZURA FAZURA FAZURA FAZURA CANTEEKKKK..!!!!!!!!

    0

    0
  49. Hero Malaya says:

    Rozita Che Wan & Ziana Zain
    Nie memang cth terbaik…

    0

    0
  50. cantik ke says:

    BANG NARA OI, KALO SORANG LEH UNDI SERIBU KALI, MANA ADIL BRO.. NI LEBIH KEPADA ANUGERAH FAN CLUB MANA PALING GIGIH!

    BTW, TD BARU NENGOK WHI..KRIS CEMPAKA TU BERKALI GANDA CANTIK DRPD LOPAK TU..
    NATURAL BEAUTY LAGI TU..
    LOFA NAMPAK CAM JELES JA!
    HAHA

    0

    0
  51. Komen Berhemah says:

    Wardina!Wardina!Wardina!Wardina!Wardina!Wardina!Votefor Wardina please!pilih yg betul2 cantik bukan hanya cantik di luar sahaja tapi di dalam hati juga.pilih dengan tepat artis wanita yg berilmu yg berpengaruh yg boleh mengajak wanita dan org lain ke arah kebaikan.saya memilih wardina kerana kecantikan dan kecerdikan akal yg dikurniakan kepadanya..WARDINA..U HAVE NATURAL BEAUTY WITH BRAIN!!!!!Good Luck Wardina!

    0

    0
    • heber says:

      ini undian untuk wanita cantik ye harapmaklum bukan undian calon nak dibuat menantu lol..by the way apa yg nampak diluaran tak semestinya begitulah didalamnya

      0

      0
  52. FFFFUUU says:

    Kalo xde cite Lisa ngn Yusry.. konpem2 Lisa Surihani ngn Fazura skrg tgh compete utk 1st place.. ni..ngn Neelofa pon bleh kalah.. lol

    0

    0
  53. Lontong says:

    Lopak pakai seluar dalam rimau seminggu kat set. Geliiiiiiiii……….

    0

    0
  54. noname says:

    nasha aziz x de ke??

    0

    0
  55. hero malaya says:

    If aku dpt hack blog ni.benda pertama aku akn buat is buang fazura n neelofa dlm list ni.aku bukn meluat dgn,artis tp dgn fan dia.peace yoo

    0

    0
  56. ekin says:

    npe lisa surihani xde nie????
    natural beauty msti la lisa & fazura!!

    0

    0
  57. terry89 says:

    yuckss..ade aku ckp aku ske neelofa kew??n ske ati aku lah nk suke sape2..dh mmg aku x ske fazura..ske ati tgn aku la nk taip ape pon..ko peduli hape??x puas ati??vote la artis kesygn ko tu byk2..byk ckp plak..bjet bagus..bluwekkk..(n aku mmg x ske fazura sjak azali lg..ko peduli hape??)

    0

    0
  58. Apepunxbleh says:

    dgn bggenyer..aku x nk vote sape2 pun..rmai sgt peminat fazura..tp aku mmg x mnat kt die..maka..F**K pajurah..GTH la..hahahahah (bako line)

    0

    0
  59. Siti Kepoh says:

    Saya Siti Kepoh pada mereka yg mengutuk Neelofa bahwa dia “beauty with brains” – Dia memang pandai dapat 10 A’s kat SPM belajar di MRSM Langkawi.

    Sekarang belajar di Sunway College buat double majors dlm “international biz” dan Marketing.

    Sy mintak maaf dia dapat berlakun sebagai watak utama di Azura 2 cari synopsis kat youtube.
    Tapi bulan Feb 2012 baru keluar !

    Aziz M Osman pilih semasa lepas SPM lagi.

    Tapi dia menolak hanya lepas jadi Dewi Remaja(2008) baru dia terima.

    Sy tak suka kutuk Fazura atau artis lain kerana ada kekuatan masing2.

    Tapi berapa ramai artis yang cantik.bijak dan sexi cam dia ???

    Last saya tengok artis yg pandai adalah Sudirman.

    Nak bukti tgk New Straits Times cakap “Beautiful, smart and curvaceous, actress Neelofa is the one to look out for” kat sini http://bit.ly/tExxwN

    Sekarang kepada mereka yg membenci Neelofa buktikan saya salah ???

    0

    0
    • huhahe says:

      PELAJARAN YG CEMERLANG BUKANLAH JAMINAN SESEORANG ITU BIJAK..KERANA RAMAI PELAJAR U YG HANCUR AKHLAKNYA…ADA KALA ARTIS YG TBIASA SAJA PENDIDIKANNYA LEBIH BIJAK MERENCANA PERIBADI, KARIER DAN MASA DEPAN..

      0

      0
      • luqman hakim says:

        aku sokong kau huhahe.GET LOST NEELOFA.

        0

        0
      • ZAX says:

        SEBAGAI CONTOH, DATO’ SITI NURHALIZA YG DILIHAT SANGAT BERJAYA DALAM KARIER NYANYIAN DAN PERNIAGAAN SERTA BIJAK MENJAGA PENAMPILAN DAN SENTIASA SOPAN SERTA BERKARISMA. JUGA TIDAK MUDAH MELENTING DAN MENERIMA KRITIKAN SEADANYA. VOTE FOR DATO’ SITI NURHALIZA!

        0

        0
  60. ira says:

    mesti la wardina…………… sweet, bijak, beragama…..pakej lengkap…..:)

    0

    0
    • daret says:

      ini soalan siapa yg cantik ye harap maklum ..bukan untuk dibuat menantu hehe

      0

      0
      • Laili says:

        Cantik itu adalah subjektif. Tidak terhad hanya pada rupa paras. Lain orang, lain pandangannya tentang cantik. Harap maklum. :)

        0

        0
  61. bolradhabol says:

    apepun aku undi siti [email protected] elena…
    natural beuty ape…
    aduhhhh saleha..
    engkau mnawan kalbu !!!!!!!

    0

    0
  62. ziff says:

    tak aci la siti masuk sekali dah tentu2 peminat2 dia vote dia ramai2..sampai makcik2, pakcik2 pon minat dia hahaha….anzalna nasir patut ada dlm senarai weii..muka lawa giler pastu jamban tight tak hengat siot..so aku vote diana danielle je la sbb makin dia dewasa ni muka makin sexy & makin kow2 pulak body aku tgk..especially jamban ehehe

    0

    0
  63. fitrah... says:

    fazura…yesss!!!!

    0

    0
  64. ketiak basah says:

    mana miera liyana?? hehe

    0

    0
  65. huhahe says:

    NARA…RASANYA MARSHA, LYIANA JASMAY DAN SARAH ALI PUN LAYAK DICALONKAN..TAPI TAK MASUK PENCALONAN PUN BANDING BEBERAPA NAMA YG TERSENARAI ..NARA MCM TAK SENSITIF DGN ARTIS-ARTIS MALAYSIA..

    0

    0
    • luqman hakim says:

      yang ni aku tak sokong kau huhahe.marsha pleaseeeeelah dia ni lagi plastik.dah x laku sanggup cakap telan uabat cuma nak dijadikan kontroversi.

      0

      0
      • bunga says:

        aku pernah jumpa marsha ni.. sumpah sweet giler, lembut jer muka + mmg sopan.. siap salam ngan aku masa nak balik.. :)

        0

        0
  66. huhahe says:

    luqman…majoriti pun plastik..nama nya juga artis..pandai berlakon..tp kita tgk berdasarkan perkembangan semasa dan popularit semasa siapa artis yg byk mumcul dlm media dan ada rupa…Nama-nama mcm Heliza Helmi, Yana Shamsuddin dan nama2 baru tu popular sgt ker?..WARDINA pun tak lyk dicalonkan dia bukannya aktif lagi pun kiraq dah bersara…nama INTAN LADYANA pun tercicir..

    0

    0
  67. Timun says:

    Mana nama Juliana Evans, Shila Amzah, Jue Aziz, Julia Zegler, Sharifah Amani, Yuna, Najwa Latif..

    0

    0
  68. Timun says:

    Kalau di Hollywood usia bukan halangan..peminat di sana pandai menghargai…rasanya kalau di Malaysia nama mcm TIARA JACQLINE, UMIE AIDA, ERRA FAZIRA, FAUZIAH LATIFF, SOFEA JANE masih dihargai kalau di Hollywood..cthnya JENIFFER LOPEZ, JULIA ROBERT dah berusia tp masih menjadi pilihan peminat …

    0

    0
  69. haziqyu says:

    erra fazira la yg mmng cntik…ade make up ke x de makeup tetap cantik……..

    0

    0
  70. rebel boy says:

    siti saleh klau tk pkai tudung tkmau vote

    0

    0
  71. rebel boy says:

    siti saleha klau tk pkai tudung tkmau vote

    0

    0
  72. Oshin says:

    Yana Samsudin

    0

    0
  73. truly beauty says:

    Apa jua pendapat korang…aku tetap takkan tergugat dengan pendirian aku yg FAZURA IS THE BEST.muka dia mmg fotogenik.tak penah puas walo ditatap berkali2.dia juga wanita yg ada style dia tersendiri.tak perlu jd beauty with brain pun utk nak kasi peminat suka.cukupla dgn airmuka yg sincere dan lakonan yg cukup catchy.walopun dia tak buka bisnes kasut cam minah kelantan “beauty with phsyco brain” tu..tp kasut dia tetap khelass di mana2 majlis dgn gayanya yg tersendiri..

    0

    0
    • pajurah kertu says:

      meletup ke, biasa je dia. ko overrate dia banyak2 ko ingat orang akan suka? lagi menyampah ada.

      0

      0
  74. Evian says:

    Betul tu. Aku setuju! Dia tak gila glamour muka kat mana mana event semua ada tunggu kamera tunggu reporter. Desperate. Buat hal sendiri je tapi sekali dia keluar.. Meletup!! Itu baru orang panggil CLASS!

    0

    0
  75. neddyz says:

    YANA SAMSUDIN

    0

    0
  76. Justice for real women! says:

    Mana Adibah Nor? Beliau artis wanita yg patut jadi pilihan. CANTIK LUAR DAN DALAM. Abg Nara, tlng masukkan Adibah Nor dalam senarai! Sile like kalau anda setuju.

    0

    0
    • Laili says:

      Adibah Nor mungkin tidak kelihatan cantik secara fizikal bagi kebanyakan orang zaman sekarang. Tapi, dia sangat-sangat berbakat! Kagum dengan bakat dia. Agak mengecewakan bila seringkali kita lihat artis2 yg top2 skrg hanya popular kerana rupa fizikal yg cantik semata-mata, sedangkan tak ade bakat seni. Bnyk lagi orang2 lain yg lebih layak dan berbakat dalam bidang seni, tp tak berpeluang mengembangkan karier kerana artis yg sekadar tayang muka ni.

      0

      0
  77. feb_19 says:

    pasha sanda x da……..haaaaaaahaaaaaahahaaaaaaaa

    0

    0
  78. […] Here : Beautiful Nara This entry was posted in Teknologi and tagged artis, BeautifulNara.com, Tercantik, Undi, wanita. […]

    0

    0
  79. aleeya says:

    vote for fazuraaaa :)

    0

    0
  80. rentung says:

    vote Datin Maimonn…

    0

    0
  81. Chantek says:

    NASHA AZIZ !!!!

    0

    0
  82. IedaiaSidi says:

    Yesssss!!!!..setuju sgt2..wlaupunFazura jrg kuar dlm tv,skali die keluar ade Class yg tersendiri..panasss!!x payah nak sibuk2 tunjuk muka sana sini..org ttp knal die kot..setakat 10A,jual kasut..halooo!,lisa surihani pun pandai kot..x kecoh pun..itu baru “beauty with brains”..watever pun Fazura beauty,pretty and sweety plg suka sbb die sgt humble..:))))

    0

    0
  83. layankan aje la says:

    drpd ape yg aq dgr, fazura tu dulu biase2 je.. lps ngn bf die tu baru la berseri semcm.. sbt je nk bpe riban.. klu die g bistro, nk g toilet pn berderet boduguard nokzz.. die lalu je sebatu tnggal bau prfume.. tgn die tu nk pgg door handle pn xlh.. tkt kasar kot.. ntah la.. tp dpn2 memg mengancam la kn.. xtau la b4 ade bf cne sbb x tgk dpn2 lg time tu.. hihi

    0

    0
    • MizzzWhatever says:

      Bagusla mcm to..maknenyer Boypren die sgt sygkan die..sbb to “adeee org jelezzzz” dan cube nak merampas..kekekeke..Boypren die pun bujang kan?so ape masalahnye kalo boypren die nak jage buah hati die..ahaks!!janji Fazura pndai jaga diri die dan x involve dlm relationship org lain dan x sibuk2 nak kaco laki org lain..watever pun Fazura mmg cantik kot..panasss!!!!

      0

      0
  84. hani says:

    Beauty with brain mmg ramai, tapi cantik dengan pegangan agama yg kuat yg ssh nak nampak.kecantikan luaran xkekal lama walaupun dia ada natural beauty looks.kecantikan dalaman bg sy lbh bernilai.Bila dalaman cantik,automatik nur kat muka nampak.
    Bg sy,skang irma dan diana amir mmg nampak cantik di luar dan dalam.tegok muka pun sejuk jer.

    0

    0
  85. fareez says:

    cakap lah apa pun korang nak gaduh ke aku tetap vote for LISA surihani.

    0

    0
  86. supi says:

    mn ixara sofia…lwa gila ni dia ni…

    0

    0
  87. ohh says:

    Stacy tak ade ke?
    :'(

    0

    0
  88. Izwan Izzuddin says:

    I love u heliza helimi.. marry me.. <3

    0

    0
  89. bertamadun says:

    patutlah industri hiburan especially lakonan tak maju2 lagi…..begini rupenyer pemikiran korg…malu malu malu pda dri sendirilah cik2 dan puan2 ooi…retis2 korg yg puja2 kecantikkannya tu tak kn kemana…akhirnya akan masuk ke dalam perut bumi jugak….berpada2 lah…..

    0

    0
  90. Siti Kepoh says:

    Sy masih sukakan Neelofa walaupuin ramai yg membencinya. Lagi banyak orang membencinya murah
    lagi rezekinya. 5 Filem dia akan keluar pada tahun 2012. Terbaru Azura 2 . Dia belajar marketing di Sunway maka dia
    pandai memasarkan dirinya. Avon dan Nona ambek dia.

    Theory Psychology “The more you create controversial action the more u become famous. ”

    Ini hanya mainan artis kenapa anda percaya apa suratkhabar cakap . Mereka nak melakukan suratkhabar
    mereka.

    Last bulan Jan 2012 dia ada mukasurat depan Remaja dan Media.

    Anyway kalau dia pakai kasut cam ni http://bit.ly/v44Kss cantik tak ?

    0

    0
  91. Siti Kepoh aka Neelofa says:

    Cukup cukuplah tu nak paksa orang suka kau lopak. We see right thru you. Perasan, Gila glamour, Busuk hati. Bersusah payah nak buktikan yg ko best walaupon tersangat cheap. Berapa ribu drama,filem,magazine kami semua tetap benci tgk muka ko. Nanti aku beli la kasut yg ko tiru tiru tu. Bila aku pijak aku teringat aku pijak ko!

    0

    0
  92. huhuhuhuhu says:

    i vote utk girl yg ade beauty with brain>>>>>>neelofa!!!! btw, die dpt A for biology, chemistry n physics…pajurah bleh kee?????

    tak mungkin…hahaha

    0

    0
  93. Mr.Casablanca says:

    knapa dgn ampa smua ni , ish3 , bgi ceq lha kan , smua lawa aihh . pening pala gila nk pilih mna satu calon wanita pling cantik . hehe .

    0

    0
  94. mr zack says:

    Nape xdE Siti Nordiana????
    klO xdE nana saya xmau vOte
    tQ.huhu

    0

    0
  95. mr aYu says:

    yang cantik itu adalah anugerah dr allah….kita patut bersyukur apa yang dia berikan…dan yang sebenarnya yang cantik itu adalah diri kita bukan org lain…..

    0

    0
  96. Siti Kepoh Huhuhuhu aka NEELOFA says:

    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!
    MEMANG BETUL SGT!!!! AKU SUKA AKU SUKA!!!!

    0

    0
  97. ellie says:

    The phrase “beauty with brain” is so old… Ok boleh terima yg certain2 artis tu bijak pandai dlm plajaran…tp tup tup jadi pelakon je… PELAKON JE?? So what’s the use of being brainy, when u don’t even use it..Something for us all to ponder about. Being in the entertainment industry is more about talent… I don’t care so much if you’re brilliant at school,or if you’ve got the prettiest face bla bla bla.. This poll is lame..

    0

    0
    • sant cari says:

      so what kalau jadi pelakon tak boleh pandai kah? tak boleh ada degree, kena tahap SPM je?

      Arwah Sudir ada degree law, tapi jadi penyanyi. What are you trying to say? Hugh Jackman ada degree mass comm, tapi jadi pelakon. So what?

      0

      0
      • ellie says:

        u don’t get the point here. Baguslah kalau artis tu bijak pandai ada degree sume…Alhamdulillah.. Respectable lah kan, most of them are less educated. But my point is, if u want to be an actor, you have to have the talent. Nowadays, in the entertainment industry, all we get is a bunch of pretty faces that have no talent whatsoever. Don’t u get sick of them? Itulah maksud saye bila saye ckp saye tak kesah sgt pun artis tu bijak ke cantik ke ape…yg penting tu bakat die dulu. Maaflah kalau awak tak setuju dgn pendapat ni, tapi saye muak lah dgn artis yg nak naik dgn menggunakan rupa, & bila die tu educated sikit, nak guna jugak faktor “brainy” die utk raih lg ramai peminat. Honestly, don’t people get tired of that? Enough about who’s the prettiest or who’s the brainiest, if they are actors they must be able to act. That’s what really matters. Mcm manalah Malaysia nak ade artis2 yg betul berbakat, kalau asyik nak lawan siapa lg cantik n hot n bijak..Aku cuma nak cakap yg pendapat aku ialah buat poll tentang artis paling cantik ni seems lame. Lainlah kalau dorang ni semua masuk beauty pageant ke..itu mmg org nak tgk kecantikan luaran..

        0

        0
        • sant cari says:

          the problem is, neelofa haters tak tengok pun drama lakonan dia. i’ve seen 3 dramas yang ada dia, dia memang berbakat. pegi kat forum cari, kat situ lagi mudah forummers nak judge orang tu ada bakat ke tidak, dan NEELOFA IS TALENTED. and she’s brainy, and she has vision.

          memang la poll ni lame, yang buat dia jadi serius is fans2 yang amik terlalu serius, nak up kan artis poojaan sendiri pastu maki2 fans dan artis lain. it shows how uneducated one really is. ini poll suka2 je, sapa yang menang bukannya nara kasi hadiah. tapi ada yang terpanggil nak memaki sebab apa. ego la tuh.

          0

          0
        • ellie says:

          Ok saye setuju mmg perbuatan org yg over memaki2 tu saye tak sokong. Tapi saye bukan neelofa hater… minat pun tidak, hate pun tidak.. Pernah tgk lakonan die, jujurnye bg saya die ade bakat, cuma yg buatkan saye tak menjadi peminat die tu sbb saye tak minat peribadi die je la.. Tapi saye admit die better la dari yg jenis no talent+peribadi pun teruk.. Tapi utk yg seperti neelofa, saye harap die tak lah terlalu menyeksi sgt..org akan lebih respect die kalau die tak seksi2 mcm skrg.. Sayang lah, pelajar pintar + berbakat brlakon…tp merendahkan harga diri dgn menyeksi… Just my humble opinion about her.. Takde niat nak kutuk2..kalau die sendiri dpt baca ni lagi bagus.. :)

          0

          0
  98. nadz says:

    always akak Norliana Samsudin :)

    0

    0
  99. kepoh says:

    Amalina . kehkehkeh!

    0

    0
  100. leeya says:

    i nak vote semua.. tp xleh plak sbb semuanya ada tarikan, kecantikan, keayuan tersendiri.. kiter semua kaum wanita mmg cantik2 Allah cipta… kan??? kan??? kan???

    0

    0
  101. Alfath says:

    C’mon Guys it should’ve been Siti Nurhaliza at Number 1.

    0

    0
  102. alfonso says:

    cmne dlm metro bole ckp ayu raudhah paling cantik…ish2..

    0

    0
  103. aizra says:

    saya memilih lisa surihani

    0

    0