February 15th, 2018

Umum mengetahui pelakon terkenal Datin Umie Aida sudah lama mendirikan rumah tangga tetapi masih belum dikurniakan rezeki untuk hamil. Iyalah, setiap wanita pasti mempunyai hasrat untuk bergelar ibu dan menikmati sendiri saat –saat indah ketika mengandung dan melahirkan zuriat sendiri.

Terbaru, Umie menerusi akaun Twitternya menyentuh hati netizen apabila berkongsi betapa beliau merasa syukur kerana dapat merasai nikmat mengandung walaupun hanya dalam mimpi.

Rata-rata netizen mendoakan agar satu hari nanti mimpi Umie itu akan menjadi kenyataan. Kata orang, perancangan Allah SWT itu tiada siapa yang tahu.

Untuk pengetahuan anda, Umie ada mengambil dua orang anak angkat iaitu Mohd Daniel Firdauz dan Mohd Dzulhelmy sebelum beliau berkahwin dengan suaminya, Datuk Khairuddin Abu Hassan.


23 responses to “Umie Aida Syukur Dapat Rasa Nikmat Mengandung Walaupun Hanya Dalam Mimpi”

  1. Anonymous says:

    Saya doakan yang masih menanti & berusaha utk dapatkan baby akan berjaya hamil sihat tahun 2018 ni. Aamiin3

  2. Lembu polkadot says:

    Dulu I pn pnh mimpi pregnant…mmg rasa mcm real betul mimpi tu, vivid…bila bgn I terus check and Alhamdulillah mmg betul positive.

    Mmg terkejut betul lah.

  3. Nasihat aje .... says:

    Pernah rasa apa yang you rasa ….air mata ni tak berhenti inginkan baby .. stress sgt selalu ….tunngu punya lah lama akhirnya…..ada.

    …if Umi under 40 gi lah berubat ….both of you kena berubat ……..

  4. Seroja says:

    When the time is right..it will happen…bykkn berdoa ye….amin

Loading...