Written by Bella | February 15th, 2018

Umum mengetahui pelakon terkenal Datin Umie Aida sudah lama mendirikan rumah tangga tetapi masih belum dikurniakan rezeki untuk hamil. Iyalah, setiap wanita pasti mempunyai hasrat untuk bergelar ibu dan menikmati sendiri saat –saat indah ketika mengandung dan melahirkan zuriat sendiri.

Terbaru, Umie menerusi akaun Twitternya menyentuh hati netizen apabila berkongsi betapa beliau merasa syukur kerana dapat merasai nikmat mengandung walaupun hanya dalam mimpi.

Rata-rata netizen mendoakan agar satu hari nanti mimpi Umie itu akan menjadi kenyataan. Kata orang, perancangan Allah SWT itu tiada siapa yang tahu.

Untuk pengetahuan anda, Umie ada mengambil dua orang anak angkat iaitu Mohd Daniel Firdauz dan Mohd Dzulhelmy sebelum beliau berkahwin dengan suaminya, Datuk Khairuddin Abu Hassan.

23 responses to Umie Aida Syukur Dapat Rasa Nikmat Mengandung Walaupun Hanya Dalam Mimpi

  1. Anonymous says:

    semoga diberikan rezeki anak. amin

    18

    0
    • sara ismail says:

      Go F*ck and do a creampie, that will solve your stupid problem…

      0

      48
      • Anonymous says:

        Apasal bodoh ni…tak dihantar sekolah ke pe ni? Kurang ajar!!! Making jokes at this poor woman expense…you may not realize that your language are offensive!!!
        You are not only being rude to yourself but also to your mom who brought you to this world.

        25

        0
      • biarbetik says:

        I wish i could just smack the stupid out of you!!!

        11

        0
      • Anonymous says:

        i hope you’ll go through what she’s going through rn. aminnn…

        7

        1
      • kona says:

        ko ingat asal main je confirm2 ngandung?, main 100 kali, ngandung 100 kali..?? bodoh punya sara ismail.. nama org baik2 yg diambil.. tapi otak simpan dalam handbag..

        6

        0
      • Ugh says:

        Your mom not carrying you for 9 months to see being this ignorant cunt sweety :)

        4

        0
      • petualang says:

        jahatnya komen…

        3

        0
  2. wekkkkkkk says:

    x mengapa x ada anak di dunia, nnti di syurga dpt anak, anak yg amat comel/pintar.. bila lahir je terus besar.

    25

    0
  3. Anonymous says:

    mmg mcm ni feeling org blm rezeki ank mcm sy..kadang tenguk telatah baby boleh menitis air mata..semoga Allah makbulkan doa2 kami yang ingin zuriat. Amin…

    25

    0
  4. bunga lalang says:

    jgn risau x de anak…just live your life to the fullest and beribadah pada Allah dan buat baik pada semua orang yang memerlukan.

    16

    0
  5. Anonymous says:

    Ya Allah..kurniakan lah zuriat untuk mereka yang sudah berkeluarga..Amiiinnn. Anak2 soleh dan solehah yang akan memberi kegembiraan dlm keluarga..yang akan mengukuhkan ikatan keuarga

    23

    0
  6. minah kepoh gojeng says:

    My mom said kalau mimpi tgh mengandung ni risau ada benda hantar dekat dia. Boleh scan dekat pusat rawatan islam, kalau takda apa alhamdulillah la.

    15

    0
  7. courts mammoth says:

    Saya pun mcm Ume la..cuma saya mimpi saya bersalin dan melihat wajah bayi saya.. Bila tersedar, laju air mata mengalir.. Dapat rasa pengalaman bersalin dalam mimpi pun dah rasa nikmat… :(

    8

    0
  8. Pendakwah Bebas says:

    boleh check jugak dosa pahala diri sendiri, mahupun suami. kadang allah bayar cash kat dunia

    0

    14
  9. Anonymous says:

    Aamiin insyallah menjd realiti…

    2

    0
  10. Anonymous says:

    Mimpi mengandung is not a good sign. Pls be careful.

    10

    0
    • Anonymous says:

      sy mimpi melihat 2 orang baby & baby dalam mimpi tu anak sy…tup tup sy pregnant…wpun sebenarnya sy belum bersedia & merancang untuk x mengandung lagi….tapi sy yakin perancangan Allahlah yg terbaik….cuma pregnant umur 33 tahun ni tak sekuat macam pregnant umur 20-an mcm dulu

      0

      0
  11. Seroja says:

    When the time is right..it will happen…bykkn berdoa ye….amin

    5

    0
  12. Nasihat aje .... says:

    Pernah rasa apa yang you rasa ….air mata ni tak berhenti inginkan baby .. stress sgt selalu ….tunngu punya lah lama akhirnya…..ada.

    …if Umi under 40 gi lah berubat ….both of you kena berubat ……..

    1

    0
  13. Lembu polkadot says:

    Dulu I pn pnh mimpi pregnant…mmg rasa mcm real betul mimpi tu, vivid…bila bgn I terus check and Alhamdulillah mmg betul positive.

    Mmg terkejut betul lah.

    4

    0
  14. Anonymous says:

    Saya doakan yang masih menanti & berusaha utk dapatkan baby akan berjaya hamil sihat tahun 2018 ni. Aamiin3

    1

    0