Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Umie Aida Syukur Dapat Rasa Nikmat Mengandung Walaupun Hanya Dalam Mimpi

Umum mengetahui pelakon terkenal Datin Umie Aida sudah lama mendirikan rumah tangga tetapi masih belum dikurniakan rezeki untuk hamil. Iyalah, setiap wanita pasti mempunyai hasrat untuk bergelar ibu dan menikmati sendiri saat –saat indah ketika mengandung dan melahirkan zuriat sendiri.

Advertisement

Terbaru, Umie menerusi akaun Twitternya menyentuh hati netizen apabila berkongsi betapa beliau merasa syukur kerana dapat merasai nikmat mengandung walaupun hanya dalam mimpi.

Rata-rata netizen mendoakan agar satu hari nanti mimpi Umie itu akan menjadi kenyataan. Kata orang, perancangan Allah SWT itu tiada siapa yang tahu.

Untuk pengetahuan anda, Umie ada mengambil dua orang anak angkat iaitu Mohd Daniel Firdauz dan Mohd Dzulhelmy sebelum beliau berkahwin dengan suaminya, Datuk Khairuddin Abu Hassan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

23 Comments

  1. Anonymous

    February 19, 2018 at 10:15 am

    Saya doakan yang masih menanti & berusaha utk dapatkan baby akan berjaya hamil sihat tahun 2018 ni. Aamiin3

  2. Lembu polkadot

    February 15, 2018 at 10:01 pm

    Dulu I pn pnh mimpi pregnant…mmg rasa mcm real betul mimpi tu, vivid…bila bgn I terus check and Alhamdulillah mmg betul positive.

    Mmg terkejut betul lah.

  3. Nasihat aje ....

    February 15, 2018 at 9:35 pm

    Pernah rasa apa yang you rasa ….air mata ni tak berhenti inginkan baby .. stress sgt selalu ….tunngu punya lah lama akhirnya…..ada.

    …if Umi under 40 gi lah berubat ….both of you kena berubat ……..

  4. Seroja

    February 15, 2018 at 9:26 pm

    When the time is right..it will happen…bykkn berdoa ye….amin

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama