Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Umie Aida Dedah Dikhianati Sahabat Baik, Netizen Mula Kaitkan Nama Erra Fazira?

Semalam, pelakon terkenal Datin Seri Umie Aida telah memuat naik beberapa luahan mengejutkan menerusi akaun Instagramnya.

Advertisement

Umie mendedahkan dirinya dikhianati oleh seorang sahabat baik. Biarpun tidak menyebut sebarang nama, Umie nyata kecewa dan terkilan dengan perbuatan sahabatnya itu yang sudah melukakan hatinya.

Umie turut menempelak individu tersebut dengan menyatakan betapa murahnya nilai sebuah persahabatan. Kerana wang ringgit, musnah segalanya.

Pendedahan Umie itu mencetuskan pelbagai spekulasi sehingga ada netizen yang membuatkan kesimpulan sendiri dan mendakwa Erra Fazira adalah individu yang dimaksudkan.

Advertisement

Umum mengetahui, Umie dan Erra mempunyai hubungan yang erat dan akrab. Malah,  kedua-dua sahabat ini juga sudah saling tidak mengikuti antara satu sama lain  di Instagram.

Sumber Berita & Foto : Forum CARI

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

93 Comments

  1. ikan

    June 12, 2019 at 6:13 pm

    hmm dah tua2 pon bergaduh macam bebudak.

    • Anonymous

      June 12, 2019 at 8:07 pm

      nak gaduh x kira umur..

  2. Anonymous

    June 12, 2019 at 6:11 pm

    nampak sangat korang bengap….screeshot instagram si datin loved… bila tanya erra ke?

    korang ni tak pahm aku.

  3. Anonymous

    June 12, 2019 at 5:47 pm

    kalu caras, kami sokong datin! kalu gaduh2 biase coli pinjam x pulangkn tu biase larr

  4. Anonymous

    June 12, 2019 at 5:23 pm

    erra ni mcm ade perangai ctdk muka baik tp caras laki org…
    no worry erra… netizen marah kejap jer… nnti dpt anak mcm ctdk tuh berduyun click likes baby hasil merampas laki org.. pujian non stop.. ooh yaa anak 1st dato K smpi skrg mengelak g istana bkt antarabangsa tu… smpi skrg mengelak beraya ade ctdk.. aper2 balik umah mak t.zawyah walupun rumah xsebesar istana tp bahagia ade disitu..
    umie aida jgn bising2…. kang erra dpt rampas laki ko.. silap haribulan kene halau dari umah mewah tuh… ctdk bole jer share tips kt erra for free…

    • Anonymous

      June 12, 2019 at 5:33 pm

      Ayoo.. hebat goreng bawang. Terasa penyondol2 sume.

    • Anonymous

      June 13, 2019 at 10:01 am

      sbb mase ctdk buat hal dgn mak bapak die si sulung dah dewasa n paham ape yg berlaku, adik2 die mmg lah suke aje dpt mak baru ctdk pulak tu sebab diorg kecik lg n suke bapak bawak penyanyi no 1 msia balik umah nyanyi utk depa. sebab tu smpai ni mane2 acara family yg ade ctdk si sulung tu tak ade.

  5. Anonymous

    June 12, 2019 at 5:14 pm

    Ramai retis sokong si Datin Paduka. Mmmmm!

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top