Umie Aida Dedah Dikhianati Sahabat Baik, Netizen Mula Kaitkan Nama Erra Fazira?

Hiburan

Umie Aida Dedah Dikhianati Sahabat Baik, Netizen Mula Kaitkan Nama Erra Fazira?

Semalam, pelakon terkenal Datin Seri Umie Aida telah memuat naik beberapa luahan mengejutkan menerusi akaun Instagramnya.

Advertisement

Umie mendedahkan dirinya dikhianati oleh seorang sahabat baik. Biarpun tidak menyebut sebarang nama, Umie nyata kecewa dan terkilan dengan perbuatan sahabatnya itu yang sudah melukakan hatinya.

Umie turut menempelak individu tersebut dengan menyatakan betapa murahnya nilai sebuah persahabatan. Kerana wang ringgit, musnah segalanya.

Pendedahan Umie itu mencetuskan pelbagai spekulasi sehingga ada netizen yang membuatkan kesimpulan sendiri dan mendakwa Erra Fazira adalah individu yang dimaksudkan.

Umum mengetahui, Umie dan Erra mempunyai hubungan yang erat dan akrab. Malah,  kedua-dua sahabat ini juga sudah saling tidak mengikuti antara satu sama lain  di Instagram.

Sumber Berita & Foto : Forum CARI

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

93 Comments

  1. Rin

    June 12, 2019 at 5:07 pm

    Dah same same tua, harus kah berskandal dengan laki kawan sendiri

    • Puki Basah

      June 12, 2019 at 5:11 pm

      macam mana kau tau dia berskandal?

    • Anonymous

      June 12, 2019 at 5:49 pm

      Dah heboh dlm blog lain .. cubaan mencaras!

  2. Anonymous

    June 12, 2019 at 5:05 pm

    theols ni mcm the ladies of se x and the city, bff dari zaman sebelum cucuk hingga selepas cucuk.. drama sitcom sgt!

    si ratu ni nampak macam charlotte tapi samantha rupanya…? Lol

  3. Anonymous

    June 12, 2019 at 5:02 pm

    Kalu betol lah seperti ape yng Akak Dukun katakan dah 3x, rasanye Akak Ratu mesti tampil. Dah geram sgt lah ni Akak Ratu buat hal…

  4. redkebaya

    June 12, 2019 at 4:50 pm

    Erra tu tak kacau pun hidup kawan2 dia..dia sedar yg dia kna buat sendiri..single mom..
    i dont think dia ni backstabber kwn sendiri…umie dgn zahida tu just shut up..
    erra tu mula dr bawah kot…now jual tudung, kuih raya, jaga anak on weekends..

    dia sendiri pun sedih dgn life dia ..takkan nak kacau life org tu..

    • Anon

      June 13, 2019 at 2:59 am

      Memang era yg tikam blkg umi. Dari dulu lagi. Senyap2 bt hal kat blkg kwn. Ni info dari insider (kwn2 umi)

    • Anonymous

      June 13, 2019 at 8:52 am

      alah tu semua kaki kipas bontot umi je..ahahahah

      ko tak yah percaya lah..
      aku ni sedara umi sendiri…aku tau la umi tu camne

  5. Bob Barli

    June 12, 2019 at 4:36 pm

    Aku lost. Sape kakak ratu?

    • Anonymous

      June 12, 2019 at 4:53 pm

      Kak Ratu @ Kak Sembilu

    • Puki Basah

      June 12, 2019 at 5:01 pm

      si erra lah ngok!

    • Anonymous

      June 12, 2019 at 5:06 pm

      ratu – erra fazira laaah.. kan bekas ratu cantik dulu… akak ratu ni aku tau cerita dari dulu dah.. masa jd tunang sawi (awie) berapa kali dah g singapore gugur baby… ratu ni zaman muda byk kisah jual diri kt vvip jenis high class seller gituh.. skrg dah tua2 ni xtau laa.. xcaya sudeh.. baca diam2 sudeh !! masa dgn sawi si ratu ni selalu dilanggan apek kaya.. tuh yg sawi menggatal dgn arni nazira… masa masih jd suami yusry si ratu diam2 buat 2play.. skandal dgn hans isaac & engku emran… ade 1day tuh terkantoi hans g umah sang ratu… nmpk emran pakai boxer haaa penumbuk hinggap ke pipi emran laaa.. hans tumbuk.. hans blah so emran lah menang… kes cerai dgn emran sbb duit masa tu emran xsekaya skrg..

      dukun – umie aida… filem dukun yg kene perap 10thn tuh… last2 masuk panggung tak box office pun…

    • Bob Barli

      June 12, 2019 at 5:11 pm

      Ooo…. jgn la marah.. hehe.

    • Anonymous

      June 12, 2019 at 5:40 pm

      Kan dia miss msia.. tpi mmg susah nk paham sbb bawang guna byk kiasan.. mcm filem da vinci code!!!:)))