June 12th, 2019

Semalam, pelakon terkenal Datin Seri Umie Aida telah memuat naik beberapa luahan mengejutkan menerusi akaun Instagramnya.

Umie mendedahkan dirinya dikhianati oleh seorang sahabat baik. Biarpun tidak menyebut sebarang nama, Umie nyata kecewa dan terkilan dengan perbuatan sahabatnya itu yang sudah melukakan hatinya.

Umie turut menempelak individu tersebut dengan menyatakan betapa murahnya nilai sebuah persahabatan. Kerana wang ringgit, musnah segalanya.

Pendedahan Umie itu mencetuskan pelbagai spekulasi sehingga ada netizen yang membuatkan kesimpulan sendiri dan mendakwa Erra Fazira adalah individu yang dimaksudkan.

Umum mengetahui, Umie dan Erra mempunyai hubungan yang erat dan akrab. Malah,  kedua-dua sahabat ini juga sudah saling tidak mengikuti antara satu sama lain  di Instagram.

Sumber Berita & Foto : Forum CARI


93 responses to “Umie Aida Dedah Dikhianati Sahabat Baik, Netizen Mula Kaitkan Nama Erra Fazira?”

  1. naros says:

    sape erra? yg saya kenal cuma neng yatimah jew

  2. Anonymous says:

    umie ni lagi teruk perangai… spam kasi satu dunia tau nak memalukan kawan sendiri… padahal 2×5 perangai dah tua buat cara tua… tau adab buat cara tau adab… sendiri kawin depan kaabah dgn dato paduka buat laa cara tau menjaga kelakuan dgn title datin tuh…

    org yg asal miskin jadi terkenal.. pastu dpt hidup kaya ade pangkat camni lah perangai smpi tua tak sedar diri… hari2 makan pun free nak sakit hati kt org lain..

    • Anonymous says:

      Jom tanya si Beauty Queen… kalu x benar sila tampil.

    • Anonymous says:

      Apa yg dia buat yg teruk sgt?
      Datin lever artis what do u expect?
      Xde la gaduh tarik2 rambut kat tepi jalan mcm pprt kan?
      Kalo kena kat ko bff tikam belakang, ko rasa?

  3. Anonymous says:

    Dlm ruangan “Cari Forum” kata laki kak Dukun kene caras dan dah lama si Ratu ni dah x join kena boikot. Ingat x kes Kak Dukun ckp dia rela laki bukak cawangan hari tu. Perli ke tu?!

  4. unknown says:

    ape pun yg “bising” x semestinya betul yg “diam” x semestinya salah..

  5. aku pn terase says:

    hmmm da kwn. pastu gado.. mcm xbest je.. pastu akan bebaik semula. myb amik mse.. da bebaik semula mcm rse xpcye dah.. kwn nice2 je nnti.. xbest nye.. terjadi je kt aku.. teman kwn aku ke hulu hilir.. last2 krn 1kesilapan yg tak dianggp sbg kesilapan dia trus bmusuh. now bru bebaik skit2.. tp da xsyok mcm dlu. dlu baik sgt. blh tdo sebantal org kate..

Loading...