Written by Bella | June 12th, 2019

Semalam, pelakon terkenal Datin Seri Umie Aida telah memuat naik beberapa luahan mengejutkan menerusi akaun Instagramnya.

Umie mendedahkan dirinya dikhianati oleh seorang sahabat baik. Biarpun tidak menyebut sebarang nama, Umie nyata kecewa dan terkilan dengan perbuatan sahabatnya itu yang sudah melukakan hatinya.

Umie turut menempelak individu tersebut dengan menyatakan betapa murahnya nilai sebuah persahabatan. Kerana wang ringgit, musnah segalanya.

Pendedahan Umie itu mencetuskan pelbagai spekulasi sehingga ada netizen yang membuatkan kesimpulan sendiri dan mendakwa Erra Fazira adalah individu yang dimaksudkan.

Umum mengetahui, Umie dan Erra mempunyai hubungan yang erat dan akrab. Malah,  kedua-dua sahabat ini juga sudah saling tidak mengikuti antara satu sama lain  di Instagram.

Sumber Berita & Foto : Forum CARI

93 responses to Umie Aida Dedah Dikhianati Sahabat Baik, Netizen Mula Kaitkan Nama Erra Fazira?

  1. Anonymous says:

    Zizie geng diaorg ke?

  2. Anonymous says:

    Mukadimah nye ? X phm.. berebut tudong ke sis?

  3. Anonymous says:

    kes apehal pulak doh? tak da a,b,c terus je masuk x,y, z!???

    • Latheefah Koyok says:

      Tak pasal laki nk kene rembat atau.. pasal theather. 2 tu je retis ni…
      hihihiks

      • Anonymous says:

        kalu setakat job tu diaorg jarang bising2. baik jual produk timbang kilo .. sabun cuci faraj lgi untong!

  4. Anonymous says:

    Diva2 tua malas ku nk layan sis! Jom layan ni..

    https://m.youtube.com/watch?v=J2PGXb7DAxA

  5. Anonymous says:

    mcm bukan erra je? sbb gadi bab duit ..harta…
    mcm gado org2 kaya
    mcm gado eina azman & rabecca nur islam ..gado org kaya.
    sapa lg cantik, sapa lg kaya.
    bukan si umie dan zahida ni lg kaya ke dr erra??
    bf erra si shahir tu pon bukan berduit pon..
    aku rasa bukan erra la..

    • Anonymous says:

      Geng2 zahida .. ning, nourol wahab, khyra, erra, … selalu nmpk dlm insta.. lama dah x skodeng. Tpi aku respect juga diaorg ni sbb kuat jugak menderma dan amal.. lgbt friendly wlpun vassss.. balmain, gucci, chanel wey bagaiiii.

      • Anonymous says:

        Kak Dukun dah hilang sabar tu. Kak Dukun ni low profile je kan? Tapi yg latest nie da mcm betul2 nyampah hilang sabar sama “Ratu Coverline”!

        • Kak Jem says:

          Dukun lawan Ratu..grab popcorn time. Reality tv time!! ;)

        • Anonymous says:

          si ratu nanti upload la selfie sama anak dier buat sweet2 ala candy crush mcm x de ape2 berlaku….

    • Anonymous says:

      X pyh campor la drama species kaya duit berkoyan sume ni. Besok theyols bebaik smule… kite jugak yg naik grab ke hulur ke hilir. Diaorg jugk kaya mkn x habis!

    • LKAS says:

      tp dia sbut berlakon ha…. mcm erra pon ada…

      • Anonymous says:

        Terang lagik bersuluh. Confirmed la akak Sembilu. Tgk gang maseng2 kat komen pon dah boleh tahu, bekas kwn kwn ratu cantik. Berkias kias plak acik Dukun. Habis dgn designer pun komen.. adoi.

      • bengap nye korang says:

        memang erra lah..tak baca ke…tengok gambar instagram kat atas tu???

    • Anonymous says:

      tanda2 menopause.. sikit2 nk gaduh, next?

    • Anonymous says:

      Rasanya si ratu tu. Dah lama x join muncul dlm IG geng tu sume. Kita tunggu komen si ratu. Kalu no komen tu ye lah tu sisturrr!

      • Anonymous says:

        Rasa gossip tu kata nak cerai la….pestu Ummi kata everything is ok. Pestu bg statements tak kesah bermadu. Ahhh skrg.. kebabooommmm?!! Ade kah kes terkait? Bawang ranger sila jalankn tugas!!

        • Anonymous says:

          Dah kecoh reporters msia ber spekulasi dlm twitter tdi ini kes caras.. kita tunggu press conference hiks

    • Bawang Ranger says:

      kak ratu x kan layan… kak ratu kan pakar kalis gosip. anak ikan kak ratu pergi mana dah?