Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Umie Aida Dedah Dikhianati Sahabat Baik, Netizen Mula Kaitkan Nama Erra Fazira?

Semalam, pelakon terkenal Datin Seri Umie Aida telah memuat naik beberapa luahan mengejutkan menerusi akaun Instagramnya.

Advertisement

Umie mendedahkan dirinya dikhianati oleh seorang sahabat baik. Biarpun tidak menyebut sebarang nama, Umie nyata kecewa dan terkilan dengan perbuatan sahabatnya itu yang sudah melukakan hatinya.

Umie turut menempelak individu tersebut dengan menyatakan betapa murahnya nilai sebuah persahabatan. Kerana wang ringgit, musnah segalanya.

Advertisement

Pendedahan Umie itu mencetuskan pelbagai spekulasi sehingga ada netizen yang membuatkan kesimpulan sendiri dan mendakwa Erra Fazira adalah individu yang dimaksudkan.

Umum mengetahui, Umie dan Erra mempunyai hubungan yang erat dan akrab. Malah,  kedua-dua sahabat ini juga sudah saling tidak mengikuti antara satu sama lain  di Instagram.

Sumber Berita & Foto : Forum CARI

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

93 Comments

  1. Anonymous

    June 12, 2019 at 1:13 pm

    Zizie geng diaorg ke?

    • Puki Basah

      June 12, 2019 at 5:12 pm

      kau sibuk kenapa??

    • Anonymous

      June 12, 2019 at 5:16 pm

      Zixie msok gua… dlm radar SPRM.

  2. Anonymous

    June 12, 2019 at 1:04 pm

    Mukadimah nye ? X phm.. berebut tudong ke sis?

    • Anonymous

      June 12, 2019 at 1:19 pm

      Lol.. tudung la sgt!

    • Anonymous

      June 12, 2019 at 3:08 pm

      Caras somi ke? Pompuan xkn gaduh psl benda2 kecik tpi kalu somi pompuan pantang sanggup buatpe saje…

  3. Anonymous

    June 12, 2019 at 1:04 pm

    kes apehal pulak doh? tak da a,b,c terus je masuk x,y, z!???

    • Latheefah Koyok

      June 12, 2019 at 3:23 pm

      Tak pasal laki nk kene rembat atau.. pasal theather. 2 tu je retis ni…
      hihihiks

    • Anonymous

      June 12, 2019 at 5:10 pm

      kalu setakat job tu diaorg jarang bising2. baik jual produk timbang kilo .. sabun cuci faraj lgi untong!

  4. Anonymous

    June 12, 2019 at 1:01 pm

    Diva2 tua malas ku nk layan sis! Jom layan ni..

    https://m.youtube.com/watch?v=J2PGXb7DAxA

  5. Anonymous

    June 12, 2019 at 12:59 pm

    mcm bukan erra je? sbb gadi bab duit ..harta…
    mcm gado org2 kaya
    mcm gado eina azman & rabecca nur islam ..gado org kaya.
    sapa lg cantik, sapa lg kaya.
    bukan si umie dan zahida ni lg kaya ke dr erra??
    bf erra si shahir tu pon bukan berduit pon..
    aku rasa bukan erra la..

    • Anonymous

      June 12, 2019 at 1:12 pm

      Geng2 zahida .. ning, nourol wahab, khyra, erra, … selalu nmpk dlm insta.. lama dah x skodeng. Tpi aku respect juga diaorg ni sbb kuat jugak menderma dan amal.. lgbt friendly wlpun vassss.. balmain, gucci, chanel wey bagaiiii.

    • Anonymous

      June 12, 2019 at 3:20 pm

      Kak Dukun dah hilang sabar tu. Kak Dukun ni low profile je kan? Tapi yg latest nie da mcm betul2 nyampah hilang sabar sama “Ratu Coverline”!

    • Kak Jem

      June 12, 2019 at 3:41 pm

      Dukun lawan Ratu..grab popcorn time. Reality tv time!! ;)

    • Anonymous

      June 12, 2019 at 5:45 pm

      si ratu nanti upload la selfie sama anak dier buat sweet2 ala candy crush mcm x de ape2 berlaku….

    • Anonymous

      June 12, 2019 at 1:16 pm

      X pyh campor la drama species kaya duit berkoyan sume ni. Besok theyols bebaik smule… kite jugak yg naik grab ke hulur ke hilir. Diaorg jugk kaya mkn x habis!

    • Anonymous

      June 12, 2019 at 5:09 pm

      Lol.. but it sells sis!

    • LA

      June 13, 2019 at 7:24 am

      siot je komen awak hehehe

    • LKAS

      June 12, 2019 at 2:15 pm

      tp dia sbut berlakon ha…. mcm erra pon ada…

    • Anonymous

      June 12, 2019 at 2:57 pm

      Terang lagik bersuluh. Confirmed la akak Sembilu. Tgk gang maseng2 kat komen pon dah boleh tahu, bekas kwn kwn ratu cantik. Berkias kias plak acik Dukun. Habis dgn designer pun komen.. adoi.

    • bengap nye korang

      June 12, 2019 at 6:10 pm

      memang erra lah..tak baca ke…tengok gambar instagram kat atas tu???

    • Anonymous

      June 12, 2019 at 2:39 pm

      tanda2 menopause.. sikit2 nk gaduh, next?

    • Anonymous

      June 12, 2019 at 3:26 pm

      Rasanya si ratu tu. Dah lama x join muncul dlm IG geng tu sume. Kita tunggu komen si ratu. Kalu no komen tu ye lah tu sisturrr!

    • Anonymous

      June 12, 2019 at 4:08 pm

      Rasa gossip tu kata nak cerai la….pestu Ummi kata everything is ok. Pestu bg statements tak kesah bermadu. Ahhh skrg.. kebabooommmm?!! Ade kah kes terkait? Bawang ranger sila jalankn tugas!!

    • Anonymous

      June 12, 2019 at 5:12 pm

      Dah kecoh reporters msia ber spekulasi dlm twitter tdi ini kes caras.. kita tunggu press conference hiks

    • Bawang Ranger

      June 12, 2019 at 4:52 pm

      kak ratu x kan layan… kak ratu kan pakar kalis gosip. anak ikan kak ratu pergi mana dah?

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top