Udin Sedunia – Lagu Yang Dinyanyikan Oleh Orang Gila

Trending

Udin Sedunia – Lagu Yang Dinyanyikan Oleh Orang Gila

Video yang admin share ni versinya agak lain sebab sebelum ini si Udin Majnun ni buat lagu ni dalam versi bahasa Jawa tapi versi ni yang agak pemes kerana lagu dia versi malaysia dan juga ditambah dengan sedikir rep. Lagu ni mungkin dah agak lama tapi gua post ni just nak bagi korang senyum je. hehe

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...