Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Ude Wahid Tegur Bekas Isteri ‘Tak Faham Bahasa’, Minta Hentikan ‘Permainan’

Kita boleh katakan apa saja tetapi jika usia perhubungan atau perkahwinan dengan seseorang itu lama, memang sukar melupakan bila berlaku perpisahan. Apatah lagi jika ia berlaku kerana hati berubah.

Advertisement

Apatah lagi memiliki anak bersama. Mungkin ada sesuatu peristiwa yang mengingatkan kepada perhubungan itu. Mungkin itu juga yang terjadi pada Intan Saleh, 33, yang memuat naik Story ke Instagramnya. Intan menulis:

Dalam diam buka telefon dengar Baba dia main biola. Rindu, eh?

Bagaimanapun, ini mengundang reaksi yang tidak dijangkakan oleh bekas suami Intan iaitu Ude Wahid, 30.


Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Advertisement

Ude bagaikan bengang dengan Story tersebut dan menulis bahawa muat naik seperti itu hanya mengundang caci-maki ‘makcik bawang’ terhadap dirinya dan isteri barunya, pelakon Izreen Azminda Aznam, 33.

Mungkin menerima kecaman di mesej terus (DM),muat naik itu kemudiannya dipadamkan dari Instagram Ude. Dia seterusnya memuat naik gambar “jaga tepi kain sendiri” dan menulis:

Sebelum ini, Ude dan Izreen telah berbulan madu di Bali setelah Ude dan Intan sah bercerai. Izreen juga memberitahu sedang berbahagia dan tidak terkesan dengan komen-komen netizen walaupun mematikan fungsi komen di Instagramnya. – beautifulnara.com

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

147 Comments

  1. cikmungerose

    May 27, 2018 at 10:06 am

    https://www.youtube.com/watch?v=QFCkMKgCYb0

    lagu ni untuk KUDE.. aku yang bukan intan pun masih xleh move on.. ko bayangkan ko minang dia..ko nikah dia..ko ade anak dua orang dgn dia.. pastu ko buang dia gitu sbb seorang B*B* (title untuk semua perampas)… :(

  2. kak beyonce

    May 26, 2018 at 10:25 pm

    pasangan lemau……

  3. Afikah

    May 26, 2018 at 5:59 am

    Izreen semasa kamu masih dalam tempoh edah, kamu day check in hotel dgn director, laki orang.Ingat Tak org yg salah hantar makanan ke balik kamu. Ingatlah Izreen, selepas dunia masih ada syurga dan neraka menanti. Jangan aniaya org, by the way CCTV hotel ada record u masuk dgn director tu.

    • wow

      May 27, 2018 at 9:34 pm

      awwwww…teruja pulak aku nak tau cerita sebenar drama ni…

  4. Noname

    May 26, 2018 at 1:08 am

    Aku pn rasa izreen yg mengamuk ni…sbb dia mmg suka bahasa menyindir klu kluar tv..n jenis ikut kpala dia saja..boleh tngok utube dari zaman blum kahwin..cerai..kawin laki org…very sarcastic..x de rasa bersalah pn..
    Intan nk upload..nk tulis apa pun hak dia…awatnya panas..marah2 mkcik bawang bagai..selagi x langgar undang2 bole je…nk pertikai pula anak pandai gadjet…so funny,.
    Bkn nk tngok anak2 bole harungi hidup tanpa bapa ke….

  5. BellaAZ

    May 25, 2018 at 11:45 pm

    Rasanya lelaki takkan tulis macam ni. Macam childish sgt nak warning orang, bekas isteri yg baik pulak tu. Tapi kalau betul ude yg tulis, nampak sangat dia tak terkesan anak rindukan dia.

    • Anonymous

      May 27, 2018 at 3:50 pm

      Lelaki pun boleh buat mcm ni kalau telurnya sdh di goreng… di cucuk2 bini yg berpengalaman jadi lah… suruh buang bini sdh buang sekarang giliran anak pula mesti di buang… kenapalah anak sakit kah mati kah jgn bagi tau keluarga babanya nanti mengamuk babanya dan keluarganya

Loading...
To Top