Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Ude Wahid Tegur Bekas Isteri ‘Tak Faham Bahasa’, Minta Hentikan ‘Permainan’

Kita boleh katakan apa saja tetapi jika usia perhubungan atau perkahwinan dengan seseorang itu lama, memang sukar melupakan bila berlaku perpisahan. Apatah lagi jika ia berlaku kerana hati berubah.

Advertisement

Apatah lagi memiliki anak bersama. Mungkin ada sesuatu peristiwa yang mengingatkan kepada perhubungan itu. Mungkin itu juga yang terjadi pada Intan Saleh, 33, yang memuat naik Story ke Instagramnya. Intan menulis:

Dalam diam buka telefon dengar Baba dia main biola. Rindu, eh?

Bagaimanapun, ini mengundang reaksi yang tidak dijangkakan oleh bekas suami Intan iaitu Ude Wahid, 30.


Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Advertisement

Ude bagaikan bengang dengan Story tersebut dan menulis bahawa muat naik seperti itu hanya mengundang caci-maki ‘makcik bawang’ terhadap dirinya dan isteri barunya, pelakon Izreen Azminda Aznam, 33.

Mungkin menerima kecaman di mesej terus (DM),muat naik itu kemudiannya dipadamkan dari Instagram Ude. Dia seterusnya memuat naik gambar “jaga tepi kain sendiri” dan menulis:

Sebelum ini, Ude dan Izreen telah berbulan madu di Bali setelah Ude dan Intan sah bercerai. Izreen juga memberitahu sedang berbahagia dan tidak terkesan dengan komen-komen netizen walaupun mematikan fungsi komen di Instagramnya. – beautifulnara.com

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

147 Comments

  1. bakal ibu tunggal beranak 3

    May 28, 2018 at 1:47 pm

    aish tu umur berapa erk??? ank aku kan,4thn.. jgn kata cari video kat gallery hp,dia rakam video pun pandai,cr youtube kids pun dia pandai hokey.. ko ingt budak2 ni sempit mcm otak kau dgn bini jering ko tu ke? dasar bapak tk guna,pasni tua jgn ngis2 kt bustop kata ada 2 ank lelaki tp sorg pun tk jaga kau.. kau suruh jering tu jaga smpai reput!

  2. izreen gatal

    May 27, 2018 at 9:23 pm

    kalau betul ni si kude yg tulis,sepatutnya dia bersyukur krn bekas isteri tak cuba utk melenyapkan ingatan seorang anak terhadap ayahnya…
    tp kalau ini si jering gatal yg tulis,tolonglah berhenti..sememangnya intan layak menerima simpati sbb u dh pisahkan kasih syg seorg suami & isteri,ayah & ank…u dh lukakan hati wanita lain,u dh runtuhkan sebuah masjid..kau dh menang..u nk apa lagi..just stop and jaga laki u elok & berdoa agar tiada org lain yg hancurkan masjid u pulak

  3. anon

    May 27, 2018 at 4:04 pm

    cara type tu pun tahu si jeren yang type…ude mcam kambng cucok idung hahaha
    kesian kau ijeren
    seburuk2 ude tu rasany dia tak sampai hati utk ckp macam tu kalau anak yg rindu

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top