May 25th, 2018

Kita boleh katakan apa saja tetapi jika usia perhubungan atau perkahwinan dengan seseorang itu lama, memang sukar melupakan bila berlaku perpisahan. Apatah lagi jika ia berlaku kerana hati berubah.

Apatah lagi memiliki anak bersama. Mungkin ada sesuatu peristiwa yang mengingatkan kepada perhubungan itu. Mungkin itu juga yang terjadi pada Intan Saleh, 33, yang memuat naik Story ke Instagramnya. Intan menulis:

Dalam diam buka telefon dengar Baba dia main biola. Rindu, eh?

Bagaimanapun, ini mengundang reaksi yang tidak dijangkakan oleh bekas suami Intan iaitu Ude Wahid, 30.


Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Ude bagaikan bengang dengan Story tersebut dan menulis bahawa muat naik seperti itu hanya mengundang caci-maki ‘makcik bawang’ terhadap dirinya dan isteri barunya, pelakon Izreen Azminda Aznam, 33.

Mungkin menerima kecaman di mesej terus (DM),muat naik itu kemudiannya dipadamkan dari Instagram Ude. Dia seterusnya memuat naik gambar “jaga tepi kain sendiri” dan menulis:

Sebelum ini, Ude dan Izreen telah berbulan madu di Bali setelah Ude dan Intan sah bercerai. Izreen juga memberitahu sedang berbahagia dan tidak terkesan dengan komen-komen netizen walaupun mematikan fungsi komen di Instagramnya. – beautifulnara.com


147 responses to “Ude Wahid Tegur Bekas Isteri ‘Tak Faham Bahasa’, Minta Hentikan ‘Permainan’”

  1. bakal ibu tunggal beranak 3 says:

    aish tu umur berapa erk??? ank aku kan,4thn.. jgn kata cari video kat gallery hp,dia rakam video pun pandai,cr youtube kids pun dia pandai hokey.. ko ingt budak2 ni sempit mcm otak kau dgn bini jering ko tu ke? dasar bapak tk guna,pasni tua jgn ngis2 kt bustop kata ada 2 ank lelaki tp sorg pun tk jaga kau.. kau suruh jering tu jaga smpai reput!

  2. izreen gatal says:

    kalau betul ni si kude yg tulis,sepatutnya dia bersyukur krn bekas isteri tak cuba utk melenyapkan ingatan seorang anak terhadap ayahnya…
    tp kalau ini si jering gatal yg tulis,tolonglah berhenti..sememangnya intan layak menerima simpati sbb u dh pisahkan kasih syg seorg suami & isteri,ayah & ank…u dh lukakan hati wanita lain,u dh runtuhkan sebuah masjid..kau dh menang..u nk apa lagi..just stop and jaga laki u elok & berdoa agar tiada org lain yg hancurkan masjid u pulak

  3. anon says:

    cara type tu pun tahu si jeren yang type…ude mcam kambng cucok idung hahaha
    kesian kau ijeren
    seburuk2 ude tu rasany dia tak sampai hati utk ckp macam tu kalau anak yg rindu

Loading...