Ude Wahid Akui Sudah Tiada Hati Pada Isteri Pertama, Perpisahan Jalan Terbaik

Ude Wahid Akui Sudah Tiada Hati Pada Isteri Pertama,  Perpisahan Jalan Terbaik

Ude Wahid memberitahu Berita Harian Online bahawa dia tidak lagi mempunyai hati kepada isteri pertamanya justeru tiada sebab untuk terus mempertahankan perkahwinan mereka.

Advertisement

Gambar: Berita Harian

Ude juga kecewa dengan tuduhan melulu netizen mengatakan dia bapa tidak bertanggungjawab.

Agak lama juga saya membuat pertimbangan dan perpisahan adalah jalan terbaik. Bagaimanapun, kebajikan isteri pertama dan dua anak kami, Arish Muqri, 4, serta Ariq Muqri, 1, tidak akan diabaikan.

Ketika ini, mereka tinggal bersama isteri pertama, tetapi saya bebas mengambil untuk bermalam pada bila-bila masa.

Saya kecewa dilemparkan tuduhan melulu netizen yang menganggap saya sebagai bapa yang tidak bertanggungjawab. Apa juga yang terjadi antara saya dan isteri pertama, itu masalah kami. Tidak perlu mengaitkan anak saya.

Buat masa ini, dia masih belum melafazkan cerai kerana perlu berbincang menenai nafkah dan hak penjagaan anak.

Saya masih belum melafazkan talak terhadap Intan Liana. Ketika ini, kami dalam proses perbincangan mengenai nafkah dan hak penjagaan anak.

Saya terkejut apabila dikatakan sudah melafazkan cerai terhadap isteri pertama, sedangkan ia baru sebutan kes.

Intan Liana Saleh, isteri pertama Ude bagaimanapun memberitahu masih sayangkan suaminya dan tidak tahu mengapa Ude ingin menceraikannya.

Ude telah memfailkan permohonan cerai terhadap Intan pada 30 November tahun lepas, hari yang sama Intan membuat pendedahan kepada Utusan Online bahawa suaminya telah bernikah dengan Izreen Azminda secara rahsia pada Ogos.- beautifulnara.com

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

70 Comments

  1. Boikot Izreen

    March 1, 2018 at 8:22 am

    Jom ramai2 follow ig intan kita support bisnes kecil2an dia..
    @_iiiintvnroxs
    Mana tau followers intan lg byk dr followers jering tu..

  2. Choiii

    March 1, 2018 at 8:21 am

    Jantan gini memang nak tutup kelemahan sdr. Tak mampu nak bbini dua tu yg guna alasan x de hati kat bini… huduh tul…

  3. what goes around come around

    March 1, 2018 at 8:13 am

    To Intan move on je.Redha dgn rancangan Allah.Allah sebaik2 perancang.

  4. Qalbu

    March 1, 2018 at 8:05 am

    #boikotizreenazminda

  5. Indonenong

    March 1, 2018 at 7:25 am

    Kalo di Indonesia habis lah kau Izreen bisa di demo berjilid jilid…Bersyukur di Malaysia Negara yang aman dan damai… Di Indonesia para Artis PELAKOR alias Perebut Suami Orang sepanjang hidup nya menderita..bahkan bisa masuk penjara..yang terbaru kasus pelakor Jenifer Dunn… Coba anda klik JeniferDunn disana ada video dia disiksa waktu lagi beli barang di mall oleh anak dari istri pertama…

    • maya

      March 1, 2018 at 8:40 am

      Mulan Jameela pun sampai skrg org kondem

Loading...