Written by Bella | December 10th, 2017

Meskipun sudah lebih seminggu berlalu, sehingga hari ini perkahwinan Izreen Azminda bersama seorang pemuzik bernama Ude masih lagi menjadi bualan netizen. Mereka tertanya, bagaimana Izreen boleh terpikat dengan suami orang serta rela untuk hidup bermadu?

Menurut Izreen, kasih sayang yang diberikan oleh Ude terhadap beliau dan anaknya, Adrian Umar membuatkan pintu hati Izreen terbuka untuk berkahwin lagi.

Benda pertama adalah, dia boleh beli jiwa saya dan anak saya. Saya dikenali sebagai artis yang bukan mengejar wang ringgit dan saya tak kisah akan soal itu. Pada saya, harta dan wang ringgit boleh sama-sama mencari, tetapi kasih sayang itu mahal harganya.

Walaupun saya reda dengan takdir terpaksa berkongsi hidup dengan wanita lain, saya anggap ini akan pengorbanan untuk mempertahankan cinta kami juga. Pada saya, ini adalah takdir saya dan kena hadap meskipun orang akan mengata macam-macam. Sampai masa, orang akan senyap dan kita akan teruskan hidup macam biasa sahaja mengikut cara kita. Saya sudah semakin reda dengan perkongsian ini dan walau muda, sifat kebapaan terserlah dalam diri dia. Itu buat kami sayang, suka sangat dengan dia dan setuju untuk berkahwin dengan dia walaupun tahu dia adalah suami orang .

Bukan mudah untuk masyarakat menerima hakikat Izreen bernikah dengan suami orang tetapi beliau tidak mahu ambil pusing dengan segala kritikan netizen. Saat ini, Izreen hanya ingin menikmati kebahagiaan dan kemanisan rumah tangga bersama suami tercinta.

Sumber Berita : Utusan Online
;

51 responses to Ude Pandai “Beli” Jiwa Saya Dan Anak Hanya Dengan Kasih Sayang, Wang Ringgit Tidak Penting – Izreen Azminda

  1. perempuan says:

    bila dah ambik hak orang macam macam lah cakap pandai beli lah itu lah, ini lah… selagi tak kena batang idung boleh lah cakap macam tu.

    57

    -1
  2. Apeapejelah says:

    Mak ai…cakap macam madu dia yang rampas suami dari dia. Sungguh menjelikkan perempuan ni.

    75

    0
  3. Yus says:

    Byk lagi laki bujang, suami org jugak yg ko nak….lantak la…

    17

    0
  4. Anonymous says:

    Ko ambik laki org..jd bini kedua mmg la ko kata xkisah dgn takdir hidup ko tu.cuba ko Bini prtama,laki ko kawen lain..mahu nyer mulut ko tu menceceh cerita sana sini

    45

    0
  5. Anonymous says:

    Bosaaannn

    6

    0
  6. Anonymous says:

    Tak pe izreen lama2 org akan lupakan awak dan peristiwa awak dan ude dan keluarga kamu low moral… semua lakunan awak tidak akan di tonton….. laki kau pun marah dengan madu awak x ada kerja tu…. sebab kantoikan yg dia masih isteri ude selepas kau umumkan laki kau bujang… tak sempat dia ceraikan intan untuk sahkan dia bujang 2 anak…. awak sabar ya izren lama2 ude akan cerai juga intan seperti retis lain2 ….. mesti pandai mengugut, goda laki/isteri baru , menghina kan ude, izren lepas tu muat naik gambar alim2 konon tentu mcm serap di sanjung

    32

    0
  7. Anonymous says:

    Wang ringgit tidak penting? Jgn menipulah….tgk ikon kamu serap …. dayana berhempas pulas kerja jadi doktor…. kalau gajinya cukup saja untuk dirinya dan anaknya… tapi terpaksa beri pinjam namanya untuk perniagaan adik serap dan madunya. Untuk beri pendapatan kepada mereka…. awak sanggup jadi mcm dayana kah? Laki x sempat ceraikan madu awak sdh ceraikan madu… syukur dpt laki dayus buat kau mcm perempuan simpanan… sedapkan berjimak sorok2.

    20

    0
  8. Kongsisuami says:

    Kenapa masa ex suami izreen bwa anak msa jumpa gf. Dia punya lah marah.. xslahkn prmpuan tu nk tnjuk ciri keibuan kepada anak awak juga.
    Kesian ude..utk anak sendri pun x ada msa nk tnjuk perhatian dn kasih syg. Mklumlah bz dgn kerja. Tgok dkat insta anak smpai mlm tak tdur tnya baba dia tak balik lg ker.. ni dh ada anak tri kena lah dhulukan anak tiri. Kesian anak tri sbb xda ayah nk bergantung..sbb tu mak dia cari ayah anak2 org lain.

    21

    0
  9. Princess says:

    Ei diam lah perempuan..
    Banyak pulak bunyi.
    Apa2 pun you will never be THE FIRST!
    Because you will forever be the SECOND BEST!

    14

    0
  10. Jus shut up says:

    Mmg btul ksih syg tu prlu ade,tp ksih syg x blh wat ank ko knyang beb.mla2 ckp baik,wangi tp lma klmaan ksih syg x blh tukar pd rnggit.

    7

    0
  11. Diam sudah says:

    Seriously, you should just shut up. The more you talk, the more you bullshit is coming out from your mouth. Da lah rampas suami orang, abeh nak cakap byk. Diam pon cantik!

    20

    0
  12. Md Asri says:

    bagusla izreen ni
    khwin dgn ude sbb nk membantu ekonomi ude yg katanya terbeban dgn kepayahan kerana isteri pertama x bekerja
    so lps ni mereka ber2 boleh sama2 bergembeling tenaga mencari rezeki demi kelangsungan hidup mereka 6 beranak
    seeloknya ude lps ni diangkat sbagai ikon suami mithali dan bapa penyayang

    15

    0
    • Anonymous says:

      Bukan tanggungjawab ude ke beri semia tu pada isteri dia? Jahat sangat ke isteri pertama ude x kerja…. sampai izreen terpaksa belanjakan seluruh keluarga isteri pertama kesian izreen dan ude terpaksa belanja isteri pertama dan anak2nya kan ude….

      5

      0
  13. 987 says:

    Mana ude????? Kata larang bini bini buar statement… mana ude babi nih?

    4

    0
  14. Anonymous says:

    Jijiklah kau ni nak jugak keluar statement kasih sayang bagai. Habistu wife Ude dengan 2 anak dia yang kecik tu tak deserve kasih sayang Ude ke? Nak cerita pengorbanan bagai SHUT THE FISH UP LAH GARIK! Ude ni bila Izreen keluar statements bodoh dia diam je bila orang tanya first wife pandai pulak suruh diamlah apelah. Tunjuk ek kat first wife je. Coward much!

    21

    0
  15. Anonymous says:

    Being someone 1st love is great, but being his last love is beyond perfect. Congratulations to the newly wed.

    0

    37
  16. MakDara says:

    Kau diam lah betina

    5

    0
  17. kreuk says:

    Duit tak penting? ko tengok and tanya kawan ko Rita Rud macam mana sampai la ni duk cerita nafkah tak dapat/ tak cukup. masa tengah bahagia ni memang la, kentut dia pun wangi. Zaman skrg ni kasih sayang je mana cukup.

    13

    0
  18. petty says:

    lol yang dislike comments ni mesti izreen

    9

    2
    • Anonymous says:

      Dan ude masa mereka baring2 lepas berjimak sambil tulis dlm.ig ikon love2 semua nak tunjuk betapa kuatnya cinta mereka…

      3

      1
  19. dek non says:

    bolehla kau cakap macam tu, redha la apalah. yang blah sana redha ke? kau yang ambik laki orang. bukan orang yang ambik laki kau.

    7

    0
  20. Anonymous says:

    Cant say much, sbb aku tak kawin lagi. Tapi aku harap kau, Izreen jagalah rumahtangga kau ni. Percayalah, kalau ape2 yerjadi ke rmahtangga kau lepas ni, kau akan tanggung malu semalu malu, mugkin kau sendiri tak sanggup nak hadap orang. Lastly, kau tahu kau amik barang orang, know your place and respect your madu walaupun ‘barang’ tu tak seberapa. How great you are, you still and always be second. Cthilah zarima zainudin, Never keluar statement yang burukkan madu or husband dia.

    24

    0
  21. Anonymous says:

    Betul ker intan dan ude dah cerai…..kenapa intan rindu kat anak dia….anak dia tak duduk dgn dia ker…..ke ude bawa P umah izreen…

    8

    1
  22. lols says:

    Apa pnye jantan la, mne prgi janji nk jlnkan tgjawab aritu..ceh awal2 lg dh xleh control 2 bini..mintak jd cameo dlm lagu ni..
    Abg nk tegur pada si ude..
    Jagalah diri..
    Jgn curi curi cari yg lain..
    Jika terkantoi salahkan diri..

    Korang sambunglah sndiri part sajat.. anggap lah izreen yg sambung cenggitu.

    Isteri pertama bangkitlah..xgune trperangkap ngn org cmni..wt rugi masa n hidup kamu je..jgn sia2 kn masa muda kmu..ambil blk anak, anak tu kecik lg, tu lah kekuatan..yg lain2 xpenting lg..ada keluarga ada anak, pelan2 ubah n jauhkn dr toxic.. 1st step is always the hardest..sbb kmu xkrja, kmu rse hlg tmpt brgantung.. nti dh ada kerjaya, u will gain ur confidence,xde org pijak2 lg..

    3

    0
    • Intanmoveon says:

      yessss….setuju ngan “lols”

      wake-up Intan…x pyah lah nak kesah Ude balik ke @ x,…Ude lebihkan betina bini dia tu…just ambik anak & cri kerja…U still muda, ada family..kawan2.
      mereka akan support U…Trust me…after u dah ada gaji sendiri ….u dah x kesah dah semua tu..yg penting anak dsamping u…

      3

      0
  23. Anonstickpan says:

    Kenapa b*tch ni x reti2 nak senyap??? Pi mampos la hanjing, no one wants to know. You guys screwed up BIG time just STFU, ffs…

    7

    0
  24. Anonymous says:

    Kalau dah jadi perampas tu baik diam2 je. Org yg paling steady bermadu aku tengok… Zarina Zainuddin. Siap madu dia ajar berniaga lagi. Kalau nak dilihat, sejarah hidup Zarina Zainuddin jauh lebih berliku dari Izreen tapi dia sentiasa merendah diri & mendahulukan madu dia. Takde pulak dia pak pung pak pung canang cerita. Mcm Izreen ni jenis bermadu yg jalang je.

    11

    0
  25. apa-apa aje says:

    aah..time tengah manis2 baru kawin bolehla kabo duit xpenting..yo lah..caya naw2 ak ni ha..memula memang kabo redah ikhlas..poyo je..

    7

    0
  26. Ika says:

    Dia bising2 camni sbb dia nak ude cerai bini first ke?

    6

    0
  27. a says:

    Pempuan xda hati dan perasaan mmg perangai mcmni..dah ambik laki org..sibuk crita bahgia dia..x pikir ada hati yg terluka.

    6

    0
  28. Minami suka izreen says:

    Liana dah redha and terima kenyataan. Now it’s this bitch time to Redha and terima kenyataan..wait and see if she does..jangan laki balik pun cerita Kat orang tak balik…

    5

    0
  29. xyz says:

    izreen izreen.. out of so many guys out there yet you pilih laki orang. Laki orang kalau berduit takpe, ni yang sama juga kontang kanting. Tak terfikir ke Ude nak you for the sake of money? Tak pernah fikir you sebodoh dan se-cheap ini..

    3

    0
  30. MissFee says:

    UDA DAYUS!!!!!

    6

    0
    • Anonymous says:

      Marah Izreen …….. Ude dayus sebab dia… sama mcm Romiamg
      .,akill hayy. Datuk Red, ashraf Muslim ckp bukan main bela bini ke dua memburuk isteri pertama

      9

      0
  31. Anonymous says:

    Masjid yg dbina ude ngan intan dambang kehancuran Sbb kan betina ne..sejak kwen ngan sundal ne ude jarang balik rumah intan ..skrg ne ude dh take mok lihat intan dsbb kan imtan BG knyataan kat media.psal pkwenan merka bdua ne..kasian intan mok dcerai ude anak2 pun mok dambk ude tggl ngan izreen..skrg intan sedih ude take blaku adil lbh mbela betina dari bini ptma..bini ptama tdak sbnarkan mberi lnyataan kpd media ..izreen dh pandai mcucuk dh…kalau boleh d mok ude milk dia seorang..Nara pls dptkan nyataan dri intan..kita akan tau siapa izreen

    10

    0
  32. tomi says:

    Sudah-sudah Izreen keluarkan kenyataan mcm-mcm utk bela diri tu, Kesianlah dekat isteri pertama suami awak. Diam2 sudahlah, tunggu setahun atau awak beranak nanti keluarlah kenyataan banyak manapun. Masa tu orang dah lupa dan awak pun tak ada lagi dlam industri ni. Jodoh ni rahsia Allah

    2

    0
  33. pekerja swasta says:

    garit!

    2

    0
  34. Anonymous says:

    Intan jgn monta cerai ya.. biar Ude yg cerai kau…. mulai selarang jumpa peguam buat perbincangan dgn peguam…. untuk bayaran ambil duit dari Ude…. dia boleh minta duit Izren. Kalau Izreen cinta Ude tentu doa tutup mata bagi saja duit dgn Ude sebab nak ceraikan Intan….. pastikan ekonomi awak dan anak2 kukuh… klu ude nak ambil anak bagi je…. tapi mesti Izreen yg jaga tidak blh org gaji.. buatlah apa saja yg penting awak senang lenang… x diugut2 blh ckp dgn media…. ceritakan perkara yg betul… Ude dan Izreen pun boleh ckp dgn media juga….. cerita cunta agung mereka……

    0

    0
  35. Sambal belacan says:

    Engkau diam tak payah panjang cerita boleh tak, izreen?!! Macam suka je org duk kutuk kau bila kau bg statement macam2. Baru kawin mmg la semua manis izreen oi… Time ni bolehla kata bkn sbb duit. Andai kata kau dan ude ada anak lg byk tanggungan si ude tu. Kau bising2 cm ni makin org meluat takut kalau2 org tak mau offer job kat kau so better kau diam tak pyh nak tunjuk konon kau baik sgt.

    3

    0
    • Anonymous says:

      Biarlah dia gayanya mcm.wan sakinah bini asraf muslim …. perangai Ude mcm.asraf muslim, klu ig nya x di padam terserah gaya mereka… serap dan sakinah siap sindir2 dayana konon dayana doktor tapi mereka lagi tinggi kedudukan kerena orang berimankalau bukan kerana dayana sabar…. hancur serap… masuk mahlamah…. intan buat mcm ini juga diam saja, tapi guna mahkamah…. klu ude cerai kau dakwa kedua2 biar kena penjara… tentu byk simpati kpd mereka byk job ….. tak pun hiduplah dgn kasih sayang tanpa duit.. tentu seronok.. Izreen tentu blh minta duit dgn bekas laki sama seperti Rita buat…. lepas tu buka kedai tak lama tutup.. sebab duit habis

      3

      0
  36. Anonymous says:

    Betul …betul sangat WANG bukanlah segalanya…tapi nak hidup kita perlukan WANG!!!
    Itu je nak cakap..

    2

    0

Leave a Comment

Optional