Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Ucapan Tahniah Erra Fazira Kepada Yusry Dan Lisa

Bekas isteri Yusry Abdul Halim yang kini merupakan isteri kepada Engku Emran, Erra Fazira telah mengucapkan tahniah kepada bekas suaminya itu dan Lisa melalui Twitter beberapa jam lepas malah turut mendoakan pasangan ini akan mendapat anak yang comel.

Advertisement

Kami meramalkan perkahwinan pasangan ini yang akan berlangsung akhir Februari tahun depan akan menjadi Wedding of The Year. Bersama kita nantikan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

91 Comments

  1. fruitituti

    March 13, 2012 at 5:31 pm

    Mmg betul Erra curang pd Yusry di Thailand. Lepas tu senyap senyap dgn Hans, takut terbukti. Then curang pd Hans dgn Emran. Aku ingat pokok pangkalnya, Yusry terlalu sibuk and tahap intelligence mereka tak sama. Yusry pulak jenis sempoi, Erra jenis yg glamorous. Tapi tak benar Erra control Emran sbb Emran ada style sendiri. Walau bagaimanapun, mereka berpisah cara baik. Siap dtg satu kereta lagi masa sahkan perceraian. Lepas tu, ada juga berjumpa dan makan=makan dengan keluarga lepas bercerai. Mak ayah tak campur, adik beradik pun masih saling menghormati. Lisa and Erra juga saling menghormati.Aku rasa Erra walaupun ada buat silap dlm rumahtangga, hatinya mmg baik dan ikhlas .Walaupun tak berapa bahagia sekarang , dia ada anak yg sgt comel. Sampailah masa Yusry pulak merasa bahagia. Lisa pun jenis sempoi, terpelajar dan paling penting menerima kisah silam Yusry seadanya. Pendek kata tiga tiga merka Yusry-Lisa- Erra mmg matang, professional dan ada kelebihan sendiri.Aku respek mereka bertiga, tak mcm artis lain yg melalak-lalak bila bercerai. Hmmm Hans pulak dah jumpa pengganti Erra- si Neelofa. The End.

  2. inspira

    March 3, 2012 at 12:42 am

    ermm.. bukan ke si yusry ni ada sakit tulang blakang osteoperosis sejak remaja lg.. mungkin akan effect klo nk ada zuriat.. mungkin juga erra cerai dgn yusry dulu psl hal ni.. org kawin, klo xde anak, msti suka tuduh pompuan tu yg mandul.. btw, lps je erra kawin dgn emran, tros je preggy.. so adakah ucapan erra pd yusry “dan dpt anak comel” tu perli? hummm..

  3. miss_ayu

    February 29, 2012 at 11:15 pm

    hmm..ada2 ja orang -ve ni fikir ttg org len..sdh kehendak qada n qadar..sdah tersurat di azali..tup2 klu u’ll yg ada dlm situasi salah sorang dr yusri ke lisa ke sesiapa dlm hal ni pun bkn bisnes korang pn. we’ll ni ada tjuan d dunia..kelak di akhirat, dah x larat nak ckap dah..then before u give ur opinion, cermin dlu diri sndiri..dah okey sesangat ke??

  4. apa saja

    February 22, 2012 at 4:15 pm

    i like nini!

  5. Wardah as sakinah

    January 31, 2012 at 1:17 am

    Assalamualaikum..hentilah dari memburukkan ….ingat Allah..apa yg kita katakan dan ucapkan mengambarkan akhlak kita..ingatlah dosa orang yg mengumpat adalan dosa besar…tidak akan diampunkan dosa selagi si kena umpat tak maafkan…ingatlah kematian kita makin dekat..bertaubatlah…usia makin meningkat..sekarang bukan masa untuk mengumpat tetapi masanya untuk mendekatkan diri pada Allah..mungkin sebentar lagi nyawa kita dicabut..dosa2 kita tak terampun..mari kita sama2 bertaubat dan kembali pada Allah

Loading...
To Top