December 25th, 2011

Bekas isteri Yusry Abdul Halim yang kini merupakan isteri kepada Engku Emran, Erra Fazira telah mengucapkan tahniah kepada bekas suaminya itu dan Lisa melalui Twitter beberapa jam lepas malah turut mendoakan pasangan ini akan mendapat anak yang comel.

Kami meramalkan perkahwinan pasangan ini yang akan berlangsung akhir Februari tahun depan akan menjadi Wedding of The Year. Bersama kita nantikan.


91 responses to “Ucapan Tahniah Erra Fazira Kepada Yusry Dan Lisa”

  1. fruitituti says:

    Mmg betul Erra curang pd Yusry di Thailand. Lepas tu senyap senyap dgn Hans, takut terbukti. Then curang pd Hans dgn Emran. Aku ingat pokok pangkalnya, Yusry terlalu sibuk and tahap intelligence mereka tak sama. Yusry pulak jenis sempoi, Erra jenis yg glamorous. Tapi tak benar Erra control Emran sbb Emran ada style sendiri. Walau bagaimanapun, mereka berpisah cara baik. Siap dtg satu kereta lagi masa sahkan perceraian. Lepas tu, ada juga berjumpa dan makan=makan dengan keluarga lepas bercerai. Mak ayah tak campur, adik beradik pun masih saling menghormati. Lisa and Erra juga saling menghormati.Aku rasa Erra walaupun ada buat silap dlm rumahtangga, hatinya mmg baik dan ikhlas .Walaupun tak berapa bahagia sekarang , dia ada anak yg sgt comel. Sampailah masa Yusry pulak merasa bahagia. Lisa pun jenis sempoi, terpelajar dan paling penting menerima kisah silam Yusry seadanya. Pendek kata tiga tiga merka Yusry-Lisa- Erra mmg matang, professional dan ada kelebihan sendiri.Aku respek mereka bertiga, tak mcm artis lain yg melalak-lalak bila bercerai. Hmmm Hans pulak dah jumpa pengganti Erra- si Neelofa. The End.

  2. inspira says:

    ermm.. bukan ke si yusry ni ada sakit tulang blakang osteoperosis sejak remaja lg.. mungkin akan effect klo nk ada zuriat.. mungkin juga erra cerai dgn yusry dulu psl hal ni.. org kawin, klo xde anak, msti suka tuduh pompuan tu yg mandul.. btw, lps je erra kawin dgn emran, tros je preggy.. so adakah ucapan erra pd yusry “dan dpt anak comel” tu perli? hummm..

  3. miss_ayu says:

    hmm..ada2 ja orang -ve ni fikir ttg org len..sdh kehendak qada n qadar..sdah tersurat di azali..tup2 klu u’ll yg ada dlm situasi salah sorang dr yusri ke lisa ke sesiapa dlm hal ni pun bkn bisnes korang pn. we’ll ni ada tjuan d dunia..kelak di akhirat, dah x larat nak ckap dah..then before u give ur opinion, cermin dlu diri sndiri..dah okey sesangat ke??

  4. apa saja says:

    i like nini!

  5. Wardah as sakinah says:

    Assalamualaikum..hentilah dari memburukkan ….ingat Allah..apa yg kita katakan dan ucapkan mengambarkan akhlak kita..ingatlah dosa orang yg mengumpat adalan dosa besar…tidak akan diampunkan dosa selagi si kena umpat tak maafkan…ingatlah kematian kita makin dekat..bertaubatlah…usia makin meningkat..sekarang bukan masa untuk mengumpat tetapi masanya untuk mendekatkan diri pada Allah..mungkin sebentar lagi nyawa kita dicabut..dosa2 kita tak terampun..mari kita sama2 bertaubat dan kembali pada Allah

Loading...