Written by Bella | June 7th, 2017

Semalam, isteri kepada Saharul Ridzwan, Deena Emir telah selamat melahirkan seorang bayi lelaki seberat 2.8 kilogram pada jam 3.49 petang. Untuk pengetahuan anda, Saharul berada di sisi Deena sepanjang tempoh melahirkan.

Bukan itu sahaja, Saharul menerusi akaun Instagramnya telah memuat naik satu ucapan penuh penghargaan buat isterinya yang sudah bertarung nyawa demi melahirkan anak sulung mereka itu. Pada masa yang sama, Saharul turut berdoa agar anak mereka menjadi anak yang soleh.

Alhamdulillah. Terima kasih @deenaemir wahai Isteriku. Sy ada bersama awak dlm berjihad mengarung nyawa demi satu nyawa yang amat penting dalam keluarga kita. Tak terbalas pengorbanan awak. Terima kasih kerana menjadi seorang yang faham diri saya. I love you so much sayang @deenaemir and welcome baby kesayangan semoga menjadi anak yang soleh yang tidak akan tinggalkan kami sewaktu hari tua kami. Aaminn.

Seorang wanita itu sebenarnya cukup hebat, perjuangan mereka untuk melahirkan seorang anak tidak mungkin dapat dibayar dengan wang ringgit. Hargailah isteri anda semua..

4 responses to Ucapan Saharul Ridzwan Untuk Isteri Tercinta Buat Hati Peminat Tersentuh

 1. Pomss says:

  Tahniah SR dan DE. Disaat dorang gembira menyambut insan baru dalam keluarga, ada yg sedih kehilangan anak (Bazli UNIC). Sedihnya bila dapat tau Syahid dah meninggal dunia pagi tadi. Syurga tempatmu dik, al-Fatihah buat adik Syahid

  9

  0
 2. Anonymous says:

  nak komen yg sma disaat kegembiraan , bazli kehilangan permata, allah berderai air mata ini

  3

  0
 3. wekkkkkkk says:

  nanti raya dptlah duit raya anak..lagi terasa seronoknya kan..

  2

  0