Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Ucapan Fazura Yang Sangat ‘Sweet’ Dan Bermakna Buat Ibu Mertua Sentuh Hati Netizen

Bukan sahaja mempunyai wajah yang jelita, pelakon Nur Fazura juga seorang yang lemah lembut dan mempunyai sifat penyayang  serta sangat menghargai orang sekeliling terutama sekali keluarga tercinta.

Advertisement

Bersempena dengan hari jadi ibu mertuanya, Puan Azizah yang ke 48, Fazura telah memuat naik satu ucapan yang ringkas tetapi masih lagi ‘sweet’ dan penuh bermakna.

Dalam ucapannya itu, Fazura mengucapkan terima kasih kepada ibu mertuanya yang tidak pernah berhenti mencurahkan kasih sayang kepadanya dan juga kerana melahirkan suaminya, Fattah Amin yang disifatkan sebagai seorang suami yang baik dan sering membuat beliau rasa bahagia.

Rata-rata netizen tersentuh hati dengan kata-kata Fazura itu mendoakan agar hubungannya dan Puan Azizah akan kekal harmoni serta penuh kasih sayang begini sehingga ke syurga. Tidak kurang juga ada yang memuji betapa beruntungnya Fazura mendapat seorang ibu mertua yang baik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

29 Comments

  1. Juli

    August 30, 2018 at 11:26 am

    Mudo lg upernya mak mentua dia ye..baru 48thn ish..Fatah ank sulung ker..mak mentua aku 60thn tapi masih nmpk cute kalah ank2 pompuan dia..mmg steadylh..mak Fatah ni nmpk berusia plk..maaf jgn sentap fan Fatah aku ckp jujur..happy birthday makcik…

    • wekkkkkkk

      August 30, 2018 at 11:43 am

      Wajah dn badan seseorg akan nampak ketara perubahan atau lambat ada perubahan adalah bergantung pada “sejarah kehidupan”.
      Contoh mcm ni:-
      1. Anak org miskin..hari2 ikut mak menoreh, pegi sawah, cari kayu api..umur 18 tahun, org ingat 25 tahun.
      2. Anak org biasa2 atau org kaya, kerja rmh maid buat, semua sudah tersedia…umur 18 tahun mcm 12 tahun.

    • Nini

      August 30, 2018 at 12:55 pm

      Jiran aku org kaya lahir dulang emas kata org..ada darah raja lg..tapi umur baru 50an dh koyak..mungkin sb genetic n mungkin dia byk mentederah air kencing syaitan masa muda belia..laa ni pun masih kejar dunia..hari2 doakn dia moga diberi hidayah..sb hati dia baik n friendly..Aku ttp hormat dia as jiran..

    • evaah

      August 30, 2018 at 12:55 pm

      Dalam kehidupan ni Allah dah tetapkan ada yg cantik ada yg kurang cantik, ada yg kaya ada yg miskin, ada yg busuk hati ada yg hati mulia… gitu la… so ko yg mane satu?

    • Anonymous

      August 30, 2018 at 2:54 pm

      ko jwb dulu..baru aku..

    • Anonymous

      August 31, 2018 at 11:43 am

      Vida yg hati busuk..suka tipu2..Aku X busuk ckp yg jujur Salah Ker..mmg tua sebelum usia..xnk kena komen jgn masuk kat tmpt gosip Nara ni..

  2. Anonymous

    August 30, 2018 at 10:53 am

    ok guys get ready…sure ada yg masuk jap lagi nih
    #sesi bercakaran teamjahlop vs teamfazzy

  3. Anonymous

    August 30, 2018 at 10:51 am

    Ucapan x cukup. Mana hadiah berlian.

    • Anonymous

      August 30, 2018 at 10:56 am

      tanya vida…

    • Anonymous

      August 30, 2018 at 11:05 am

      ah..Vida buat ape..empayar dah bergoyang..tunggu roboh.

    • Anonymous

      August 30, 2018 at 11:17 am

      Vida Coin dah masuk amaran Bank Negara. kikikih

  4. wekkkkkkk

    August 30, 2018 at 10:45 am

    Sambut Hari Jadi mak mertua..mana yg lain, x kan ber4 je.
    Fatah Amin tu anak tunggal ke..?.mlslh google..
    pelik…
    jgn sentap..

    • Anonymous

      August 30, 2018 at 10:53 am

      mane tau tu gamba sambut harijadi? gamba lama je tu kebetulan nara ada.. ekekeke..

    • wekkkkkkk

      August 30, 2018 at 10:55 am

      tu kat belon…tulis

    • Anonymous

      August 30, 2018 at 10:59 am

      Get a life al b*tch!

    • Anonymous

      August 30, 2018 at 11:03 am

      itu bkn Naralah…itu bapak Fatah..apaleh..nk kondem x sekodeng dulu…Anon 10.53am

    • Anonymous

      August 30, 2018 at 10:54 am

      yang sibuk pehal? ko ke nak bayar bil satu bas rombongan? birthday kau…kucing je yang datang. tu pun sebab lapar.

    • ADE2 AJE TAU

      August 30, 2018 at 10:56 am

      xyah goggle la macai loopak.. Ade ramai kat situ.. dia post picture berempat je..xyah sentap le..kang dia post byk picture ko rimas pulak..fikir yang baik2 ye cai..esok dah merdeka cai..

    • kak maghia

      August 30, 2018 at 12:30 pm

      pegi insta..ko dapat tgk semua..atok nenek adik beradik, mak faz pon ada

  5. Ida

    August 30, 2018 at 10:36 am

    Semua orang berharapkan mak mertua mcm ni. Rezeki kau Faz dapat lelaki dan mertua yang baik. Semoga rezeki aku begini juga. Aamin.

    • Cik Cee

      August 30, 2018 at 10:44 am

      Dapat Mak Mertua sporting memang anugerah. Dapat macam Tok Vida kaki menipu…macam nak lesing.

    • Anonymous

      August 30, 2018 at 10:51 am

      kesian org yg jadi menantu Vida akan dtg..mkn hati ulam sayuran semua dtg dri kelantan.

    • Anonymous

      August 30, 2018 at 10:58 am

      dapat hadiah berlian tiruan. hahahaha.

    • Bangsa Johor

      August 30, 2018 at 11:20 am

      Merdeka ya tanpa Najib…dan bebaskanlah diri kita dari scammer terutama betine gemuk asal dri Kelantan.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top