March 9th, 2018

Episod duka dan derita putus tunang Sufian Suhaimi dan Elfira Loy nampaknya masih belum berakhir. Penyanyi itu sekali lagi menjadi bualan ramai apabila menjadi antara orang terawal mengucapkan selamat hari jadi kepada bekas tunangnya itu menerusi laman Twitter.

Untuk makluman anda, semalam merupakan ulang tahun kelahiran Elfira yang ke 24. Walaubagaimanapun, Elfira kini berada di Hong Kong bersama adiknya.


Ucapan ringkas Sufian mendapat perhatian netizen yang rata-rata memberikan komen positif agar Sufian dapat meneruskan kehidupannya dengan lebih baik dan melupakan kisah luka yang lalu. Dalam erti kata lain, mereka mahu beliau “move on”.

Tahun lalu, Sufian membuat kejutan istimewa buat Elfira apabila menghadiahkan 23 kuntum bunga ros merah. Sufian sanggup menghantar bunga tersebut ke rumah Elfira pada tengah malam. Mulai saat itu, ramai yang percaya mereka sedang dilamun cinta.


74 responses to “Ucap ‘Happy Birthday’ Buat Elfira Di Twitter, Peminat Minta Sufian Suhaimi ‘Move On’”

  1. Anonymous says:

    ambil ms tuk move on…nak2 el dl kan crush dia..sabar yerrr dik…

  2. benci sajat says:

    dah la pian…..hang nk lg lawa hang cari aku……..aku bleh cari kan lg lawa….lagi cerdik dr pempuan tu hahahahahah

  3. gg says:

    pian, betul bukan mudah utk move on tambahan pula putus tunang,, tapi percaya la pian, pasti ada hikmah disebalik yg jadi

Loading...