Tunjuk Alat Ujian Kehamilan, Bella Dally Kini Hamil?

Hiburan

Tunjuk Alat Ujian Kehamilan, Bella Dally Kini Hamil?

Semakin bahagia melayari bahtera perkahwinan, pelakon Bella Dally mengejutkan ramai apabila memuat naik video memaparkan alat ujian kehamilan.

bella dally hamil

Alat ujian kehamilan itu menunjukkan dua garisan yang bermakna positif hamil.

Advertisement

Rakan artis dan peminat mula teruja dan mengucapkan tahniah kepada Bella dan mendoakan yang terbaik buatnya.

bella dally hamil

Buat masa ini Bella masih belum memberikan sebarang kenyataan. Berdasarkan tarikh di dalam video berkenaan, segala persoalan akan terjawab dan mungkin juga ada pengumuman gembira pada 29 Ogos ini.

bella dally mengandung
bella dally

Jika berita ini benar, kami ucapkan tahniah kepada Bella dan suami. Sama-sama kita doakan agar kesemuanya berjalan lancar.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

12 Comments

  1. Anonymous

    August 28, 2019 at 11:21 am

    laki dia nih kan yg hutang keliling pinggang xmo bayar.. syok laa sgt tuh si kaki hutang buat keturunan… mati sok ade anak bole settle hutang2 bapak…

  2. syasya morocow

    August 28, 2019 at 9:53 am

    29.8.2019???

    • Anonymous

      August 28, 2019 at 4:07 pm

      itu date Nara punya gaji…tu sbb dia ingat tarikh tu je…

  3. Sukahatidia

    August 28, 2019 at 9:52 am

    Ala biar lah dia nak buat video ke ape, bkn kacau korang pun!

  4. Anonymous

    August 28, 2019 at 9:34 am

    tapi kenapa kena ada 29.8.2019 ?? date apa tu?

  5. lol

    August 28, 2019 at 9:28 am

    pehh org skrg.. prgnant pn bt video. jd trend la ni tk lama lgi

    • w

      August 28, 2019 at 10:44 am

      setiap org ada bahagia dy sndiri. dan kita taktau lama mana dy tggu kebahagiaan dy. ni cara dy express rasa bahagia dia. org yg baik, takkan pikir buruk kat org lain. chill

Loading...