Written by Bella | October 17th, 2019

Pelakon Intan Najuwa baru-baru ini dikecam teruk seakan “mudah” membiarkan dirinya disentuh lelaki lain apabila foto mesranya berpelukan dengan Zul Ariffin viral di media sosial. Rata-rata netizen juga menganggap aksi itu agak tidak manis apatah lagi dia sudah bergelar tunangan orang . Namun, Intan berkata dia masih tahu menjaga batasnya.

intan najuwa tidak hormat tunang

Terbaru, kenyataan tunangnya Fazrul Anwar Rulis menerusi Insta Story mendapat perhatian ramai. Dia meluahkan rasa kecewa merujuk kepada kontroversi yang terpalit terhadap Intan dan seakan memberikan bayangan seolah pelakon wanita itu tidak menghormati dirinya sebagai tunang.

intan najuwa tidak hormat tunangTerdahulu, foto mesra yang memperlihatkan Zul meletakkan tangan di paha Intan menimbulkan rasa kurang senang netizen. Namun, Intan berkata dia sedikit pun tidak terkesan dengan kecaman netizen yang cuba melaga-lagakan hubungan dia dan tunang.

Sumber Berita : Rotikaya

25 responses to Tunang Luah Rasa Kecewa Intan Najuwa Tidak Hormati Dirinya

  1. Anonymous says:

    ni baru bertunang..yg hat dah berkahwin suami sendiri bagi isteri peluk2 dgn kwn baik pun rasa mcm dayus….nanti ckp lbh2 kena kecam =)

  2. unknown says:

    what do u aspect from an actress.. sikit ja nih

  3. NANA says:

    WAIT. BUKAN KE INTAN CKP YG TUNANG DIA PERCAYA DIA N TAK KISAH. HAHHAHAHAHA WEH NI KLAKAR. TP MSTILA KAN,TUNANG DIA PN ORG BIASA, MSTI FAMILY N SDARA MARA TEGUR JUGAK NI PRANGAI INTAN, TU YG TUNANG DIA TERKESAN

  4. Anonymous says:

    hahahaha! ckp tak supe bikin pmpuan neh…. murah sgt…. jaga2 nnt tunang kaya tggalkan kau melepaslaaa….. da senang kne sentuh2 nie ade ker nk jdkan bini?? bhahahahaaa

  5. Anonymous says:

    Bila tunang dia dah bersuara… jangan sampai kau melepas nak pakai Lamborghini weii Intan. Selamba badak hari tu kata tunang faham kerja dia.

  6. kaktimah says:

    Tunang pun dah tua, tak de fill, melainkan sebab berharta, kalau tak memang zullah pilihannya. Kalau tak suka, dia mesti tepis, pengalaman aku sebagai crew filem memang ada macam ni. “ringan-ringan, last-last tunang dapatlah barang second-hand”

  7. Anonymous says:

    ada duit kawen jelah…hbis citer, lepas kawen lain citer, jika bercerai, kami fhm, org muda suka nak itu ini..

  8. mia says:

    retis murahan dgn alasan mengikut kehendak skrip..x ubah mcm pela***…sama2 di bayar.

  9. Anonymous says:

    Ayokkk.

  10. intan permata says:

    tu la korang bnyk sgt komolen..tgk sekarang bapak dia dah marah dah…habis la x dpt naik lamborghini pasni

  11. shah Deraman says:

    Nak salahkan intan ni 100% pun x blh jgk..si zul lipin pun blh thn sengal nye…gatal..dh tau tunang org agak2 laa bergmbr nk raba2…bodoh…klu ko sorg laki y baik zul ko xkn buat camtu…hormat skit wanita lbh2 lg tunang org…kot yee pun si intan ni tergedik2 x perlu kot nk melayan…2-2 miang…si zul tu sume org tau kisah..peluk perempuan sana,sini..dlm club mlm pun blh peluk “peminat” katenya…

  12. pompuan gedik says:

    pompuan ni berlakon nak membirah je lebih. klu pelakon laki hensem2 beria2 peluk2 lentok bagai. menggatal je lebih. org lain berlakon rilek je. da la tak sesuai jd heroin mcm budak sekolah je. tunang nak yg kaya je tp taste laki2 handsome gak. kesian tunang tak handsome.

  13. Lol says:

    Tunang dh bersuara.. Jaga2 nti xdpt nk mkn nasi kandar dlm lamborghini..

  14. Lols says:

    I don’t aspect anything..

  15. Yang bertanggungjawab says:

    Putus jelah..nanti da kawen ungkit2 then jadi musuh… ssh mcm ni… xleh nak proceed la… sbb nnt jadi dendam antara keduanya…mcm kapel artis yg nak cerai berai tu… mcm nak istihar perang…padahal laki bini ooi..tp saling nak membalas..

  16. Nasi kandaq says:

    ??????

  17. ikan says:

    syabas to tunangnya. elok la pun bersuara dan tegas sikit. kalau tak selagi tu la perempuan tu buat ko macam tunggul yang boleh mengeluarkan duit.

  18. Fah says:

    Kenapa tiada ustaz/ustazah famous menegur artis wanita yang selalu peluk transgender (lelaki tapi dah jadi perempuan)? Itu pun salah juga okay. Tengok ada satu pelakon wanita popular tu hampir semua kawan baik dia transgender, dia pegang peluk, laga pipi dihadapan suaminya lagi. Best friends forever katanya. Till Jannah. Mungkin suaminya okay lah kot, sebab suaminya pun pelakon lelaki popular. Pelakon kahwin pelakon, kata orang lebih memahami. Ya tak?

  19. nani says:

    adat artislah kan..bukan suppose bole terima ke.kawin cepat dan stop berlakon..senang citer

  20. Anonymous says:

    Cari yg sekufu la bro.. Tua sama tua, retis ngn retis, ustaz ngn ustazah…tango yg sama!! Sorang zumba sorang taichi, payah lerr..
    Betulkn diri sndri dulu, sblum nk demand ‘respect’.

  21. Fatin nadiyah mohd zuhudi says:

    hahahah
    sapa suruh cari budak hingusan ni lah jadi nya
    haritu pun dia p shoot product skincare, bila kena tegur bole lah dia hentak2 kaki marah..
    kekwat nya lah, mcm bagus sgt jer
    pada hal ayat nk kena sebut sebaris je, dia kena buat sampai 30 take, slow nya lah otak dia…hahahahahaa…sedeyyyyy

  22. shah deraman says:

    paljurah dgn patah kayu ke??nama pun kayu mmg laa kaku je..xde perasaan..

  23. Anonymous says:

    Duit ade cri je pmpuan matured

  24. minah jambu say NO to drugs says:

    bis nak putus ke pe? kalau tunang tak menghormati so putus la jangan cakap banyak..

  25. korok says:

    oh en tunang…dia bkn nak awak…dia nak RM awak je…tolong la sedar sikit…sok klo putus baru dia melalak bab RM yg dikejar dh terbang

Tinggalkan Komen Anda Di Sini