Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Tunang Luah Rasa Kecewa Intan Najuwa Tidak Hormati Dirinya

intan najuwa tidak hormat tunang

Pelakon Intan Najuwa baru-baru ini dikecam teruk seakan “mudah” membiarkan dirinya disentuh lelaki lain apabila foto mesranya berpelukan dengan Zul Ariffin viral di media sosial. Rata-rata netizen juga menganggap aksi itu agak tidak manis apatah lagi dia sudah bergelar tunangan orang . Namun, Intan berkata dia masih tahu menjaga batasnya.

intan najuwa tidak hormat tunang

Advertisement

Terbaru, kenyataan tunangnya Fazrul Anwar Rulis menerusi Insta Story mendapat perhatian ramai. Dia meluahkan rasa kecewa merujuk kepada kontroversi yang terpalit terhadap Intan dan seakan memberikan bayangan seolah pelakon wanita itu tidak menghormati dirinya sebagai tunang.

intan najuwa tidak hormat tunangTerdahulu, foto mesra yang memperlihatkan Zul meletakkan tangan di paha Intan menimbulkan rasa kurang senang netizen. Namun, Intan berkata dia sedikit pun tidak terkesan dengan kecaman netizen yang cuba melaga-lagakan hubungan dia dan tunang.

Sumber Berita : Rotikaya

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

25 Comments

  1. korok

    October 18, 2019 at 2:54 pm

    oh en tunang…dia bkn nak awak…dia nak RM awak je…tolong la sedar sikit…sok klo putus baru dia melalak bab RM yg dikejar dh terbang

  2. minah jambu say NO to drugs

    October 18, 2019 at 1:44 pm

    bis nak putus ke pe? kalau tunang tak menghormati so putus la jangan cakap banyak..

  3. Anonymous

    October 18, 2019 at 12:58 pm

    Duit ade cri je pmpuan matured

  4. shah deraman

    October 18, 2019 at 11:28 am

    paljurah dgn patah kayu ke??nama pun kayu mmg laa kaku je..xde perasaan..

  5. Fatin nadiyah mohd zuhudi

    October 18, 2019 at 11:06 am

    hahahah
    sapa suruh cari budak hingusan ni lah jadi nya
    haritu pun dia p shoot product skincare, bila kena tegur bole lah dia hentak2 kaki marah..
    kekwat nya lah, mcm bagus sgt jer
    pada hal ayat nk kena sebut sebaris je, dia kena buat sampai 30 take, slow nya lah otak dia…hahahahahaa…sedeyyyyy

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top