October 17th, 2019

Pelakon Intan Najuwa baru-baru ini dikecam teruk seakan “mudah” membiarkan dirinya disentuh lelaki lain apabila foto mesranya berpelukan dengan Zul Ariffin viral di media sosial. Rata-rata netizen juga menganggap aksi itu agak tidak manis apatah lagi dia sudah bergelar tunangan orang . Namun, Intan berkata dia masih tahu menjaga batasnya.

intan najuwa tidak hormat tunang

Terbaru, kenyataan tunangnya Fazrul Anwar Rulis menerusi Insta Story mendapat perhatian ramai. Dia meluahkan rasa kecewa merujuk kepada kontroversi yang terpalit terhadap Intan dan seakan memberikan bayangan seolah pelakon wanita itu tidak menghormati dirinya sebagai tunang.

intan najuwa tidak hormat tunangTerdahulu, foto mesra yang memperlihatkan Zul meletakkan tangan di paha Intan menimbulkan rasa kurang senang netizen. Namun, Intan berkata dia sedikit pun tidak terkesan dengan kecaman netizen yang cuba melaga-lagakan hubungan dia dan tunang.

Sumber Berita : Rotikaya


25 responses to “Tunang Luah Rasa Kecewa Intan Najuwa Tidak Hormati Dirinya”

  1. korok says:

    oh en tunang…dia bkn nak awak…dia nak RM awak je…tolong la sedar sikit…sok klo putus baru dia melalak bab RM yg dikejar dh terbang

  2. minah jambu say NO to drugs says:

    bis nak putus ke pe? kalau tunang tak menghormati so putus la jangan cakap banyak..

  3. Anonymous says:

    Duit ade cri je pmpuan matured

  4. shah deraman says:

    paljurah dgn patah kayu ke??nama pun kayu mmg laa kaku je..xde perasaan..

  5. Fatin nadiyah mohd zuhudi says:

    hahahah
    sapa suruh cari budak hingusan ni lah jadi nya
    haritu pun dia p shoot product skincare, bila kena tegur bole lah dia hentak2 kaki marah..
    kekwat nya lah, mcm bagus sgt jer
    pada hal ayat nk kena sebut sebaris je, dia kena buat sampai 30 take, slow nya lah otak dia…hahahahahaa…sedeyyyyy

Loading...